Kizlar koyde annemler arıcılık yapıyor benim kardeşimin oglu 15 yaşında sen benim oglumuda al kovanın yanına git degnekle vur arıları kudurtmus ama nasil saldırmışlar çocuklara sokmadik yer bırakmamışlar kafayı yedik kalabalıktık eve sardılar kovan cok uzakta ama çocuklara saldırınca onlarla eve gelmişler herkese saldırdılar oglum 7 yaşında yüzünü gözünü kollarını heryerini sokmuşlar ilk defa başımıza geldi mahvoldum 7 kişiyi sokmuşlar en son. Eşimi de sokmuş dun bisey yoktu ama suan kol kıpkırmızı ateş gibi yanıyor sorun olur mu doktora gidelimmi cocuklarda biey yok şükür hemen geçti
Alerjisi falan olabilir gitmekte fayda var okadar arı sokmasina çocuklar nasıl dayandı peki
Oğlumun bide göz kapağını sokmus bal arısı pek aci yapmazmis öyle söyledi köylüler
Ben hiç dayanamam hemen doktora götürürdüm ya
Benim kardeşimin de sokmuştu bal arısı heryeri şismisti ama bişey olmadı çok şükür
Beni 10 ari soktu yataklara mi düştüm essek arısı travma kaldı
Gözünü de sokmuş. Bence bı gidin doktora. Arı sokması faydalıdır. Tek tükten bişey olmaz da. Ne olur ne olmaz. O yeğenim de yaşının zeka seviyesine göre davranssymis keşke. Kazık kadar olmuş. Nasıl davranması gerektiğini hala ogrenememis.
Arı sokması öldürebilir eğer alerjisi varsa. Alerjisi olanlar hemen adrenalin iğnesi vuruluyor
Alerjisi olanlarda. Bahsetmiyorum tabi. Alerjisi olsa anında belli ederdi diye düşünüyorum. Bir de yıllarda hiç alerji belirtisi gostermeyenlerde bile olabiliyormuş . Mesela beni daha önce ari soktu ama alerjim olmadı. Sorun olmadı. Başka sefer soktuğu zaman alerji olabiliyormuş. Kayinbabam arıcı. Geçen yıl 100 tane belki arı sokmuş. Bişey olmadı.
Alerji olsa o an da başlıyor zaten etkisi annemde de yıllar sonra alerji oluştu son anda hastaneye yetiştirmistiler bu saate kalmaz alerji olsa bile etkisini çoktan gösterirdi
Ayy çok geçmiş olsun hemen acile gidin . Alerjisi falan varsa çocuk kötü olur bir de baya yerine denk gelmiş herhalde lütfen bekletmeyin bosver köylüleri
Bal arısı acı yapmaz olur mu hiç, şişer ağrır, alerjisi olsa zaten hemen reaksiyon gösterirdi ciddi boyutta bir alerjisi yok demekki , bir kaç gün şiş kalır geçer genelde
Canım acile gidin ihmal etmeyin
Sokar sokmaz hastaneye götürmeliydin. Nasıl bekledin bir gün.
Benim alerjik yapım var doktora giderim mutlaka çocuklarında götürün bence şimdi herşey tehlikeli eskisi gibi degil
Ay ben çok korkarım arıdan hemen gidin hastaneye
Alarjileri yoksa birsey olmaz biz ari sokunca hemen çamur sürerdi oraya
Alerjisi olana kötü zararlar veriyor canım
Mutlaka gidin
Dayımı da soktu direk iğne yapmışlar
Eli kolu şişmiş
İhmale gelmez bence hastaneye gidin alerjileri olabilir benim ve kızımın alerjisi var arı sokmasına hastaneye zor yetişiyoruz
Doktora mutlaka görünün dayımda geçenlerde arı soktuğunda çok önemsememiş 2 gün sonra yoğun bakımlık oldu arı sokmasından sonra yediği domates vücudunda alerjik reaksiyona sebep olmuş ve buna bağlı boğazımda ciddi bir şişlik oluşmuş nefes alamama sorunu yaşamış hastaneye kaldırdılar ve 1 hafta falan yoğun bakımda kaldı şimdi daha iyi elhamdülillah ama temkinli olmakta fayda var
1,473,805 soru
24,130,034 cevap
333,971 kullanıcı