+7 oy
908 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,622 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Kızlar poyraza mikrosefali tanısı kondu epilepsi tanısı kondu . Kesinleşti.  Yoğun bakımdayız tedavisi devam ediyor . Dün çok kötüydü havale geçiriyordu 39 derece ateşi vardı kasılması çoktu. Sürekli kendini sıkıp geriye atıyor kafasını . Bizi neler bekliyor bilmiyorum. Genetik testte belli olacak dedi doktor.  İki şekil mikrosefali var biri yatağa mahkum hiç bir işlevini yerine getiremeyen . Biri de normal yaşantısına devam eder ama beyin ve zeka gelişimi normal insanlar gibi olmaz. Buna da şükür bari hafif düzey mikrosefali olsaydı 😟😢. Dün öyle olunca üç ilaç verilmeye başlandı . Uyutuyorlar 😢 merak eden soran dua eden okuyan herkesten Allah razı olsun çok sağolun iyiki sizin gibi insanlar var. 

35 Cevaplar

+7 oy
önce (2,884 puan) tarafından

Yavrum yavrum ya rabbim size bağışlasın acil şifalar versin inşallah ve umarım en kısa zamanda çok daha iyi olur😟😟😟🤲

önce (1,622 puan) tarafından

Umarım canm Amin inşallah .Allah razı olsun 😥❤️

-Reklam-
+5 oy
önce (1,481 puan) tarafından

Rabbım size bağışlasın bir mucize olsun her şey geçsin gitsin inşallah bu cuma günün yüzü suyu hürmetine 🤲

Amin canım Allah razı olsun. Ben umudumu kaybettim 😞

+4 oy
önce (750 puan) tarafından

Canım çok geçmiş olsun 

Çok dua ediyorum 

Cuma günü yüzü hürmetine inşallah 

Poryazımız bir mucize ile iyileşecek 

İnşallah canım 😓 umudumu kaybettim artık. 

Canım allah tan umut kesilmez ki 

Öyle deme kuzum

Öyle düşünme 🥹biliyorum çok zor ama 

Sen annesin 

Ben anneyim ikimizde dayanmak zorundayız 

Bu bizim sınavımız! 

Azim ve sebatla mücadele edip elbet üstesinden gelicez 

Çünkü başka çaremiz yok 

Allaha dua edeceğiz rabbim en iyisini bilir.

Keşke sadece epilepsi olsaydı 😞 mikrosefali hastası olması beni mahfetti 

Canım her ikiside çok zor benim için 

Allahtan gelen herseye baş tacı 

Yeter ki kullardan gelmesin 

Boynum kıldan daha ince 

Kılıcım keskin kılımdan daha ince 

Canım inan geçecek bu günler 

Hatta sen bile şasırıcaksın 

Sen sadece allahtan ümidini kesme 

+3 oy
önce (75 puan) tarafından

Allah'ım şifa versin size bağışlasın inşallah🙏

Allah razı olsun amin inşallah canım 

+3 oy
önce (5,018 puan) tarafından

İnşallah senin dediğin gibi yatağa bağımlı olmayandandir. ömür boyu bir melekle yaşayacaksın. 

Herkesin bir sınavı var bu hayatta seninki de bu şekilde olacak demek ki. 

Bizde de bir melek var, wolf hirchorn sendromu diye bir şey. Şükrediyoruz hep Rabbim onu bize bağışladı. 8.5 yaşında yeni yeni konuşuyor, bana teyzecim diyor içim eriyor resmen 😍

Oy kuzum benim cok geçmiş olsun

Yaa çok şükür çok şükür canm ya hiç konusamasaydi 🥺 

önce (5,018 puan) tarafından

biz bilemedil bi de kimse yönlendirmedi, geçen sene öğrendik. zor çok zor, kabullenmek özellikle ama kabullendiğin an çözüm odaklı oluyorsun ve hayat ona göre şekilleniyor 

+3 oy
önce (1,291 puan) tarafından

Rabbim şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah 🤍 

+1

Amin amin inşallah canım Allah razı olsun 

+3 oy
önce (3,604 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun, dilerim kötünün iyisi, güzel haberler alırsınız 💜 arkadaşımın kızı da mikrosefali demiştim daha önce. Yatağa bağımlı değil, birçok şeyi yapabiliyor. İnşallah senin yavrun da o şekilde olur. 

Ay inşallah canm insallah 😟 yoğun bakımda yan tarafimda yatağa bağımlı mikrosefali hastası var . Resmen psikolojim kalmadı 😞. Arkadaşının kızında bebekken gulmeme kısa süreli göz teması boynunu tutamama var mıydı acaba. 4 ayı yeni bitti ve bunları yapamıyor hâlâ 

önce (3,604 puan) tarafından

Evet hepsi vardı. Şuan 3 yaşında. En son gördüğümde oturabiliyordu. Beslenmesi zaten normal şekilde. Gülüyor, bebekleri çok seviyor. Bayağı fizik tedavi görüyor doğduğundan beri. Şuan mutlaka başka ilerlemeler de vardır, görmeyeli uzun zaman oldu. 

+2 oy
önce (18,313 puan) tarafından

Mübarek cuma günü hürmetine Rabbım kalıcı şifa versin inşallah korktugunuza ugratmasn 

Allah razı olsun canm amin 😢

+2 oy
önce (2,199 puan) tarafından

Canım Allah'ım şifa versin sanada dayanma gücü versin mevlam 

Eşimin ilk eşinden oğlu annesi evi terk ettiğinde daha 1 yada 2 aylıkken epilepsi tanısı koymuşlar bayılma kasılma hersey varmış eşim tedavi ettirmek için arabasını falan satmış indanda Umudunu kesmislermis taki Ankara'da bı özel doktorla karsilasmilar onlara bı ilaç vermiş o ilacı saatinde vermişler çocuk iyi olmuş şimdi 13 yaşında benden senden sağlam 

önce (14 puan) tarafından

Hey masaallah. Allah anne babaların yüreğini yaşasın İnşallah. 

Canm epilepsi hastaları tedavi ile düzeltilebilir ama mikrosefali hastalığının tedavisi yok

+2 oy
önce (420 puan) tarafından

Allahümme amin rabbim hayırlı kalıcı tez vakitte şifasını versin canım rabbim hiç bir anneyi evladı ile imtihan etemsin 

Amin amin inşallah canım Allah razı olsun 

+2 oy
önce (23,091 puan) tarafından

Allah'ım.sifa versin yavrucuga. İnşallah en az hasarla kurtulur kuzucuk. Allah'ım sizlere kolaylıklar versin. 

Amin amin inşallah kötünün iyisi olur inşallah 😞

önce (23,091 puan) tarafından

İnşallah dostum. İyi hayırlı haberlerini bekliyoruz 

+2 oy
önce (7,878 puan) tarafından

Allah şifa versin. Çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum :((

+2 oy
önce (30,137 puan) tarafından

Allahim sana bagislasin safi ismi hurmetine sifa versin

+2 oy
önce (1,299 puan) tarafından

Allahim şifa versin inşallah. 🤲🏼🤲🏼 

+2 oy
önce (1,309 puan) tarafından

Rabbim ya şafi ismiyle şifa versin inşallah Alnında uzman olan doktorlara Götürmelisin cnm hangi şehirdesin özel kliniği olan bir nörolojiye götürmen lazm cnm güzel bir eege çektirmen lazm beyin dalgalarına bakılması lazım ondan snra güzel bir gastroenteroloji götürmen gerekiyo çünkü bazı besinler de nöbeti etkiliyo epilepsinin 99 çeşidi var nöbet sıklığı olmazsa Allah'ın izniyle gelişiminde de bir sıkıntı olmaz 

+2 oy
önce (1,060 puan) tarafından

Cok uzuldum kiyamam bir anne icin cok zor bir durum evladinin gozu onunde aci cekmesi Allah yasatmasin kimseye.Allahim sifasini versin saga bagislasin

+2 oy
önce (881 puan) tarafından

Allahım şifa versin sana kolaylıklar canım saglık imtihanı işde en zoru ama rabbim kolay geçirttirsin saglam dur duamız yavrunla şifa rabbimden 

+2 oy
önce (26,236 puan) tarafından

Allah şifa versin canım  😔

+2 oy
önce (5,616 puan) tarafından

Allah şifasını versin canım umudunu kaybetme biz inanıyoruz Poyraz iyileşecek sağlığına kavuşacak Allah yardımcınız olsun Rabbim hepimize tez zamanda iyileştiği günleri göstersin inşallah

+2 oy
önce (4,303 puan) tarafından

Çok çok geçmiş olsun bacım benim 🤲

Sağol canım benim 

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 318 göst.
+1 oy
24 cevap 404 göst.
14 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde D. 65 (220 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 187 göst.
8 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde &Alya& (526 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 209 göst.

Kategoriler

1,472,680 soru

24,114,330 cevap

333,142 kullanıcı

...