+2 oy
258 göst.
Diğer kategorisinde (259 puan) tarafından

Iki yaş üç aylık kızım 27 aylık yani bana aşırı düşkün tuvalete bile gitsem hemen gelip kapıyı vuruyo hiç ayrılmıyor benden kızlar babacı olur derler ama benimki anneci canım annecim diye dolanıyoruz evde dilinde hep bu kelime kalbimden vuruyor ısırmalık kızım 😀😀 sizinkiler nasıl kime düşkün 

16 Cevaplar

+3 oy
(1,903 puan) tarafından

Oğlum var 3.5 yaşında bu seneye kadar yapışık yaşıyorduk yeni yeni biraz ayrılmaya başladı babasıyla etrafa gidiyor, eskiden babası markete goturecekken bile evde kaos çıkardı ağlamasını susturamazdık, cocuklar belli döneme kadar anneye bağımlı oluyorlar bence , hele anne tek bakıyorsa kimse destek olmuyorsa herseyiyle kendi ilgileniyorsa tamamen anneci oluyorlar:)

(259 puan) tarafından

Ayy evet herşeyi ile ben ilgileniyorum eşim çalışıyor zaten vardiyalı bide işte olmadı zamanlar oynar ilgilenir ama çoğunluk ben o yüzden galiba canım 

(1,903 puan) tarafından

Benimde öyle eşim vardiyalı aynı durumdayızz

-Reklam-
+2 oy
(4,591 puan) tarafından

Kızım var 38 aylık doğduğundan beri anneci ben nereye o oraya. Bu kadar anneye düşkün çocuk görmedim. 3-4 gündür de anne seni seviyorum diye dolanıyor peşimde. Ben sürekli seni çok seviyorum annem diye diye oda öğrenmiş şimdi. Biraz kızsam beni sevmiyor musun  diye soruyor birde 

(259 puan) tarafından

Ne tatlı ya benimki de dillenmeye başladı annecim canım annecim çok ceviyorum diyor bide sayıyo uçak kadar taş kadar karpuş kavun kadar diyor 😀😀

+2 oy
(3,042 puan) tarafından

4 yaşında hala bana düşkün ama bu beni artık aşırı yıpratıyor 

(259 puan) tarafından

Bazen beni de öyle ama tatlı dili ile yumuşatıyo 

+2 oy
(3,419 puan) tarafından

Kızım 3 yaşında ve doğduğundan beri babacı. Ve ben buna bayılıyorum. Çünkü eşim evdeyken, dışarı çıkınca eşimin kuyruğu gibi gezer. Ama sadece babasıyla bir yere gitmez, illa ben olmak zorundayım

+2 oy
(5,241 puan) tarafından

benimki de bana düşkün 25 aylık. babasıyla el ele tutuşmama izin vermiyor 😂 ha babasını da çok sever ama bana ayrı 

(259 puan) tarafından

Bu ara benimki de ya oğlum var on yaşında onla yan yana bile getirmiyor benim annem diye kovalıyo yavrumu allahtan oğlum büyükte biraz olsun anlayış gösteriyo ama bazen beni özledi zamanlar oluyor kızıyo ağlıyo oğluşum kızım uyuyunca hemen oğluma koşuyorum artık

+2 oy
(7,053 puan) tarafından

Al bendende o kadar  kene gibi yapışık geziyoruz evde bir ortalıkdan kaybolunca direk anne nerede diyor  eşim benden daha çok kızımla gezer bakar oynar ama gel gör ki  bana daha düşkün 

+2 oy
(17,317 puan) tarafından

Babaya düşkün benimki. Gece bile baba diye ağlayarak uyanir. Sen çalışma baba evde dur hep diyor. Annem gitsin işe diyor. 

+2 oy
(1,120 puan) tarafından

aynı benim kızım çay bile içirtmiyor artık ama kızımı yemek istiyorum😍 

rabim esirgesin hepsini

(259 puan) tarafından

Bendee aminn

+2 oy
(54,117 puan) tarafından

bana düşkündü bulasik yıkarken bile bacaklarimda dururdu simdi yedi yasinda isine gelirse seviyor gelmezse benden uzak duruyor 

+2 oy
(2,005 puan) tarafından

Benimki erkek babacı. Kimi daha çok sevıyrıusn dediğimde hep babayı diyor hiç anneyi demedi. İlk kelimelerinde de anne dedirttikçe baba diyrodu. Hayır sen nerden biliyorsun anne ve babanın birbirinin zıddı olduğunu?  Hangi kelimeyi öğretmek istesem tekrar ederdi ama anne dediğimde hep baba diyrodu.

Bugün babasına seni çok seviyorum dedi 😅 çünkü onu da annesinden öğrendi annesi kendisine bunu diye diye gittı babasına seni çok seviyorum dedi hain evlat.

+2 oy
(228 puan) tarafından

28 aylık oğlum. Bir an gözünün önünden ayirmaz beni sağolsun. Göremeyince anneciim diye aramaya başlar evde bulunca gülümser. 

+1 oy
(228 puan) tarafından

28 aylık oğlum. Bir an gözünün önünden ayirmaz beni sağolsun. Göremeyince anneciiiii diye aramaya başlar evde bulunca gülümser. 

0 oy
(4,350 puan) tarafından

Bana aşırı düşkün zaten daha 14 aylık. Ama babasıyla sarılmaya bile izin vermiyor eliyle babasını zorla itip ona gidiyor 😄 babaci da 

0 oy
(23,268 puan) tarafından

Benim kızım yavaş yavaş pacamdan duşmeye başladı. Çocuk bugünlerde bı babasının öldüğünü farketmeye başladı. Hiç babasının yüzüne bakmazdi. Opmez sarilmazdi. Bugünlerde babaciiiiim.diye gidip sarılıyor. Sırtına biniyor falan. Ama yine de bana daha düşkün şuan için. İlerisi için ne olur bilemem. Çünkü oğlum de kızım gibiydi. Sonra babasıyla çok birlik olup beni sinir ettiler. Kızından da beklerim yani 😃 sütten kestim 2 ay önce ondan sonra babasıyla iletişim kurmaya başladı .

0 oy
(6,022 puan) tarafından

4 yaş bişey isterken babacığım ben seni çok seviyorum dondurma verir misin diyor dondurmayı alır almaz ama annemi daha çok seviyorum deyip kaçıyor 

0 oy
(7,981 puan) tarafından

4 yaşında kızım da hep dibimde. WC gidince kapıda bekliyor çık artık sıkıldım diyor

1 yaş oğlumla birlikte kapıda nöbet tutuyorlar 

İlgili sorular

+3 oy
15 cevap 439 göst.
0 oy
54 cevap 1,623 göst.
6 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
49 cevap 1,153 göst.
4 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,090 göst.