0 oy
90 göst.
Diğer kategorisinde (768 puan) tarafından

Bebeğim 11 aylık vücudunda böyle kızarıklıklar oluştu nedenş ne olabilir sizce kızlar yaşayan oldu öu bu durumu nasıl geçirdiniz bununla birlikte ateşimiz var 38 lerde

image

image

6 Cevaplar

0 oy
(5,463 puan) tarafından

bir hastalık geçiriyor büyük ihtimalle 5.hastalık gibi

-Reklam-
0 oy
(1,586 puan) tarafından

Antibiyotik kullandı mi ?

0 oy
(1,919 puan) tarafından

Aynen bana el ayak hastalığı gibi geldi korkma kendi kendine geçti öyle bir durum varsa bile, ama bekletmeden gotur doktora

0 oy
(3,797 puan) tarafından

Benimki geçenlerde ateşlendi. 15 aylık. Dr virus var ateş düşürücü ver sadece dedi. Ama 39.30da acile gittik. Tedavi antibiotikyazdı dr. O gün verdim. Sabahı bu şekilde gözümüzü açdık. 2gün sonra alerjiside geçti. Dr ilaclardan alerji olmuş dedi. Yine de papatya kaynatıb, suyuna tuz sirke katıb banyo yaptırmışdım. Ha bide benimkinin kafası yüzü ve karnıydı sadece. Su çiçeği ve kızamık ohtimalidebeni korkutmuşdu. 

(752 puan) tarafından

Koronavirusun en son varyantı böyle karinda alerji ateş kemik ve karın ağrısı yapiyor

(3,797 puan) tarafından

Ne kadar sürüyor? Benim oğlan hala geceler uyanıb ağlıyor. Bende karın ağrısından şüpelendim açığı

0 oy
(752 puan) tarafından

Koronavirus olabilir 

0 oy
(2,800 puan) tarafından

Beşinci ve altıncı hastalıkta önce ateş olur sonra döküntüler çıkar. El ayak ağız hastalığı olabilir. Beklemeden bir çocuk doktoruna götürün. Ben 3 kere acile gittim ama döküntü olmadığı için boğaz enfeksiyonu diye antibiyotik kullandırdılar. Ateş düşünce döküntüler çıktı ishal yüzünden poposu mantar oldu çocuk doktoruna götürdüm beşinci hastalık geçirmiş dedi. 

İlgili sorular

Kategoriler

1,475,273 soru

24,151,778 cevap

334,946 kullanıcı

...