0 oy
235 göst.
önce Moda kategorisinde (576 puan) tarafından

kizlar moralim cok bozuk buyuk oglum bu sene öglenci oldu gecen yil sabahciydi donusumlu simdi kucuk oglumu 1 sinifa kayit ettirdik onuda sabahci yapmişlar yarin okula gidip görüşcem bu durumu düzeltirlermi suan hic moralim yok ya kayit ederken belirtim kesin oda oglenci olur dediler halbuki

8 Cevaplar

+1 oy
önce (38 puan) tarafından

Sanmıyorum olmaz

-Reklam-
0 oy
önce (3,410 puan) tarafından

Sağlık olsun takılmayın böyle şeylere:)

0 oy
önce (12,060 puan) tarafından

Rica edip durumunu izah edersen düzeltirler. Ben geçen sene kızım anaokuluna öğlenci çıkmıştı, biz sabahçı istiyorduk.

Müdur beyle görüşmeye gittim dedim böyle böyle küçük bebeğim var, kızımı eşim getirip götürcek sabahları sabahçı yapar mısınz dedim sağolsun  kırmadılar.

Bi dilekçe yazdık imzaladım sabaha aldırdık. Şansınızı deneyin

önce (576 puan) tarafından

yarin gidip şansımı deniycem

0 oy
önce (4,046 puan) tarafından

Nereden öğrendiniz sabahçı olduğunu, bizde yazmıyor sabahçı yada öğlenci olduğu 

e okuldan ders programi olan kısımda saatleri yaziyor 

0 oy
önce (410 puan) tarafından

Birler ve ikiler oglenci 3ve 4 Ler sabahçı imkan yok değiştirmezler 

bizim mahallede oyle degil okul yok bi okul donusumlu egitim veriyor iki mahalleye bir yil sabahci olanlar diger yil oglenci oluyor

0 oy
önce (9,746 puan) tarafından

Sanmıyorum hep yazı paylaşmış burdaki okullar değişiklik talebi ile gelmeyin diye saatler çakışıyormu

biri 12 30 da cikacak digeri 12 45  derse girecek

önce (9,746 puan) tarafından

E çok fark yokmuş aslında birini alır diğerini bırakırsın 

ben istiyorumki ikisi ayni anda gitsin ayni anda tenefus ciksinlar tenefuste oynasinlar

0 oy
önce (150 puan) tarafından

Geçen yıl okul değişikliği ile başka okula kayıt olduk burada da sabahçı öğlenci varmış rica etmiş tim ikiside aynı olsun diye öyle yapmışlardı sizde başta söyleseydiniz keşke 

0 oy
önce (2,576 puan) tarafından

Denemeden bilemezsiniz. Hem kayıt ederken öğlenci olur demişler ki genelde birinci sınıflar öğlenci olur bir yanlışlık olmasın gidin konuşun. 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 416 göst.
17 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Dilara132 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 233 göst.
28 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Sevmm (2,176 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 133 göst.
30 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Derineylem11 (1,291 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 225 göst.
19 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikanne (2,090 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,342 soru

24,109,925 cevap

332,924 kullanıcı

...