0 oy
257 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (213 puan) tarafından

image

anaokulu için bu nasıl sizce kızlar 

çanta ve suluk nerden aldınız özellikle suluk için karar veremiyorum 

11 Cevaplar

+1 oy
önce (2,711 puan) tarafından

Bende beklym

-Reklam-
0 oy
önce (9,755 puan) tarafından

Çanta geçen yıl civilden almıştım bunun benzeri bizdede var yetmiyor yani eşyalar sığmıyor sulukta trendyoldan teyzesi aldı 

önce (213 puan) tarafından

Bu kullanışlı değil yani isimli diye hoşuma gitmişti lw waikiki çantaları nasıl acaba 

Yok canım küçük kalıyor boyutu önemli dur atayım kullandıklarımızı

image

image

bu senede bunlarla yollicam 
0 oy
önce (36 puan) tarafından

Ben normal kırtasiyeden almıştım suluğu bu campetlerdendi  ama hep kaybediyordu yâda kırıyordu bi kaç tane suluk değiştik en son A 101 den normal bişey aldım 😀

önce (213 puan) tarafından

Gerçi evet çok pahalı bişey almaya gerek yok zaten kaybedecek ☺️

önce (36 puan) tarafından

Öyle valla ya kaybediyordu unutuyordu bi yerlerde yâda kırılıyordu 😊 

0 oy
önce (2,101 puan) tarafından

image

Ben oğluma trendyoldan bunu aldım çantanın ikincisi 1 tl ye geliyor. Elime ulaştı çok güzel tavsiye ederim. 

0 oy
önce (628 puan) tarafından

Anaokulunun icraatı önemli mesela ayakkabısını içeriye götürebiliyor mu yedek kıyafet okulda kalabiliyor mu 

0 oy
önce (1,291 puan) tarafından

Bu çok küçük. En azindan kenarında suluk koyma yeri olmalı 

0 oy
önce (2,963 puan) tarafından

Önce bu tarz bir çanta aldım ama gerçekten aşırı kullanışsız oldu. İçine doğru düzgün hiçbir şey sığmıyor. 

0 oy
önce (620 puan) tarafından

Ben soluğu bpa içermeyen wee baby'nin pipetle suluğunu aldım. Beslenme çantası da termoslu.bir model tercih ettim. Çantamız vardı zaten bu sene çanta almayacağım. Öneri amaçlı görsel bırakıyorum. 

image

image

image

0 oy
önce (2,585 puan) tarafından

Valla çocuklar öyle hor kullanıyor ki sulukları dayanmıyor. Annem geçen sene oğluma migrostan çelik bir tane aldı ay bak bu iyi kaliteli dedim 400 tl civarı bir şeydi geçen sene bu sene kullanılamaz durumda. Pipetini ısıra ısıra koparmış. Önceki senelerde bimden almıştım pipet kısmı sertti onları bile kırdı. Bu sene bire başlayacak yeni suluk alacağız . Suluğa vereceğim para ile koli koli ortaya şişe mi alsam diye düşünmüyor değilim 😀

0 oy
önce (3,579 puan) tarafından

Buradaki mağazalardan aldım her şeyi. Fakat bu isimli çantalara karşı ısınamadım. Yoldan geçen herkes ismini direkt öğrenmiş oluyor. Kimi çocuklar ismini ikide bir seslenebilir falan, o yüzden sevemedim. Hem de boyut olarak çok ufaklar sanırım. 

0 oy
önce (565 puan) tarafından

Bende buradaki sarı olan cantadan 2 tane aldım şuan oğlum 2 yaşında ama zaman gecdikce daha çok pahalı oluyor 

image

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 64 göst.
0 oy
3 cevap 110 göst.
19 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Yildiz0101 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 171 göst.
24 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde UmAYElcin (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 145 göst.

Kategoriler

1,472,434 soru

24,111,117 cevap

332,969 kullanıcı

...