çanta ve suluk nerden aldınız özellikle suluk için karar veremiyorum
Bende beklym
Çanta geçen yıl civilden almıştım bunun benzeri bizdede var yetmiyor yani eşyalar sığmıyor sulukta trendyoldan teyzesi aldı
Bu kullanışlı değil yani isimli diye hoşuma gitmişti lw waikiki çantaları nasıl acaba
Yok canım küçük kalıyor boyutu önemli dur atayım kullandıklarımızı
Ben normal kırtasiyeden almıştım suluğu bu campetlerdendi ama hep kaybediyordu yâda kırıyordu bi kaç tane suluk değiştik en son A 101 den normal bişey aldım 😀
Gerçi evet çok pahalı bişey almaya gerek yok zaten kaybedecek ☺️
Öyle valla ya kaybediyordu unutuyordu bi yerlerde yâda kırılıyordu 😊
Ben oğluma trendyoldan bunu aldım çantanın ikincisi 1 tl ye geliyor. Elime ulaştı çok güzel tavsiye ederim.
Anaokulunun icraatı önemli mesela ayakkabısını içeriye götürebiliyor mu yedek kıyafet okulda kalabiliyor mu
Bu çok küçük. En azindan kenarında suluk koyma yeri olmalı
Önce bu tarz bir çanta aldım ama gerçekten aşırı kullanışsız oldu. İçine doğru düzgün hiçbir şey sığmıyor.
Ben soluğu bpa içermeyen wee baby'nin pipetle suluğunu aldım. Beslenme çantası da termoslu.bir model tercih ettim. Çantamız vardı zaten bu sene çanta almayacağım. Öneri amaçlı görsel bırakıyorum.
Valla çocuklar öyle hor kullanıyor ki sulukları dayanmıyor. Annem geçen sene oğluma migrostan çelik bir tane aldı ay bak bu iyi kaliteli dedim 400 tl civarı bir şeydi geçen sene bu sene kullanılamaz durumda. Pipetini ısıra ısıra koparmış. Önceki senelerde bimden almıştım pipet kısmı sertti onları bile kırdı. Bu sene bire başlayacak yeni suluk alacağız . Suluğa vereceğim para ile koli koli ortaya şişe mi alsam diye düşünmüyor değilim 😀
Buradaki mağazalardan aldım her şeyi. Fakat bu isimli çantalara karşı ısınamadım. Yoldan geçen herkes ismini direkt öğrenmiş oluyor. Kimi çocuklar ismini ikide bir seslenebilir falan, o yüzden sevemedim. Hem de boyut olarak çok ufaklar sanırım.
Bende buradaki sarı olan cantadan 2 tane aldım şuan oğlum 2 yaşında ama zaman gecdikce daha çok pahalı oluyor
1,472,434 soru
24,111,117 cevap
332,969 kullanıcı