Çok hoşuma gitti şekli atmak istemiyorum neler yapılabilir
Ay aklıma bu geldi😅 bence yığıntı ya içip atıyorum ben değerlendirmeyi düşünmedim hiç Upload failed: [object Object]
İlk defa bir maden suyu şişesini atmak istemedim o kadar tatlı duruyor 😀fotoğrafta anlaşılmaz tatlılığı
Hahaha çok güldüm ya 🫣😂
Biliyorum canım şuan dolapta tuzlu karamel ve düşeş Armutlu olanı var çok severim Avşar biriktirsem 500 ü bulurdu bu yaz ama hiç atmamak gelmedi aklıma
😂😂 çok iyiymiş bu
Her gördüğümde çok gülüyorum:) tıpa ile baharatlık veya pompa ile sıvı sabunluk yapanları gördüm bir de doğum gününde pipetle limonata ikramı falan
Yağdanlık için tıpa mi takılabilir kullanırken çıkarılan lardan
Evet evet satılıyor canım yukarıda fotoğraf da paylaştım
Çok güzel görünüyorlar ama ben işe yarasın istiyorum süs olmasından ziyade
O zaman yağdanlık canım veya baharatlık
İp sarıyorlar etrafına süs olarak.
Baharatlık olur.
Komşumuz kışlık komposto yapıyor bunlara.
Mesela bunlar gibi
Ben bunların beyaz camlı olanını alıyordum doğum günlerinde süsleyip etiket yapıştırıp içecek koydum herkese ikram ettim
Şu meshur Avşar şişesi mi ay ne işe yarar kız elltim mantar almış bunların üzerindeki bandi çıkarıp baharat takımı yapmıştı ama çok akar ya gereksiz bence fazlalık ben sevmiyorum kalabalık biriktirsem bir kasa olurdu kesin kimiside hasır iple vazo yapıyor
Bunun etiketini sıcak suda bekletip telleyip yıkayıp üstüne yagdanlik tipasi takip yagdanlik olarak kullanan var baharatlık yapan var
ben bunlara konserve yapıyorum 😂😂
Mervoş süs yapmıştı bunlardan
Yagdanlik ve sabunluk denedim hiç güzel olmadı mumluk yapiyorlar
Home yazısı güzel olmuş bak
1,472,493 soru
24,111,974 cevap
333,005 kullanıcı