+2 oy
321 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,898 puan) tarafından

Komsular bina önünde bişeyler hazırlamış oturuyorlar. Bnm kızla haber yollamışlar gelsin diye. Siz olsanız gidermiydiniz 3 kişiler bunlar genelde hep bir takılırlar hiç ayrilmazlar 

14 Cevaplar

+3 oy
önce (4,046 puan) tarafından

Gitmem, son anda gelen davete gidilmez ,yani ben gitmem 

önce (1,898 puan) tarafından

Açıkçası alındım bnmde içimden gelmiyo. Madem öyle bir plan vardı banada önceden söyleseler bnde bişeyler hazırlardım 

-Reklam-
+2 oy
önce (1,919 puan) tarafından

Gidilebilir bence

Banada böyle bişey yapacaklarını haber verseler iyiydi. Komşu grubumuz var oradan yazabilirdiler bnde bişeyler hazırlardım 

+2 oy
önce (2,579 puan) tarafından

Gitmem gönderilen tabağı da yemem çöpe atarım. Yaptımda. Annemin eski binasında komşuları böyleydi. Hep birlikte takılırlardı mangal yaparlardı bizim camın altında. Son dk çağırırlardı. Çocukluğumu bilen insanlar yani. Bende gitmedim sonra tabak göndermişler yemedim çöpe attım. Ben sizin iki kanadınıza kalmadım söyleseydiniz paramı verir adam gibi yemeğimi yerdim. 

Önceden deseler bnde bişey yapar giderdim. Hep birlikte takılıyorlar genelde çay kahve yemek içmek hep biraradalar. Şimdi herşeyi hazırlamış aşağıda oturmuş haber gönderiyorlar çok zoruma gitti. 

önce (2,579 puan) tarafından

Hiç zoruna gitmesin boşver çağırıldığın yere erinme çağırılmadığın yere görünme demişler. He desen ki benim bebeğim var ben birşeyler yapmaya uğraşmayayım diye son dakika haber verdiler orasi başka ama böyle düşündüklerini sanmıyorum. Bebeğin var mı yok mu onu da bilmiyorum. Sanki geçerken görüp hadi sende gel demişler gibi. 

+2 oy
önce (1,403 puan) tarafından

Son dakika davetine ben de gitmem gitmedim de komşum diğer komşuları çağırmış günler öncesinden herkes toplanmaya başlarken kızını yollamamış gelin çay içelim diye gitmedim bende  binde bir görüşürüm o komşuyla da zaten sevmemiştim hiç 😁

Bnmde içimden gitmek gelmiyo zoruma gitti 

+2 oy
önce (700 puan) tarafından

Canım bende son anda gelen davete ben de katılmam 

Bnmde hiç içimden gitmek gelmiyo

+2 oy
önce (627 puan) tarafından

Git ye iç kalkarkende bir daha böyle bir organizasyon yaparsanız yine son dk çağırın de gülerek 😂

Bişey diyimmi cnm hiç bnm tarzım değil. 

+2 oy
önce (115 puan) tarafından

Gelsende olur gelmesen de , demiş gibi birsey yapmışlar ben olsam gitmem. 

Evet kesinlikle gidesim yok zaten

+2 oy
önce (18,291 puan) tarafından

Hep mi böyleler

+2 oy
önce (5,495 puan) tarafından

Son dakika haber verenler adet yerini bulsun diye davet edenlerdir gitmem

0 oy
önce (23,796 puan) tarafından

Sen samimi değilsen o samimiyet için gidilir ama zaten muhabbeti olan beraber yiyip içen insanlarsanız gerek yok baştan çağırsalarmış

Yok o ucü daha samimi biz merhaba meraba

0 oy
önce (1,282 puan) tarafından

Son dk yada istersen gel denilen yere gitmem.

0 oy
önce (21,379 puan) tarafından

Bende o gruba önceden dahilsem gitmezdim ama onlar birlikte takılıyor senle de Selami sabahı varsa gidilir kibarlık incelik etmişler der giderdim

0 oy
önce (25,983 puan) tarafından

Git işte iyi olur sohbet muhabbet 

0 oy
önce (6,545 puan) tarafından

Normalde hep beraber takilmadiginiz için alınacak birşey yok gidilebilir belki samimiyet olur arada artık beraber takilirsiniz

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 283 göst.
29 Aralık 2023 Diğer kategorisinde fatmahilall12 (213 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 484 göst.
16 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Berivan maral (165 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 450 göst.
7 Mart 2025 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,372 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 444 göst.