+1 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde (102 puan) tarafından

Bu yıl çocuğu anasınıfına gidecek anneler heycan endişe duygularınız nasıl :) ben çocuğum uyum sağlar mı tuvallet işini nasıl yapar diye endişelerim var. Birde aşırı utangaç öğretmenle konuşur mu bilmiyorum  birde anaaınıfı da artık üniforma zorunlu olmuş aldınız mı biz aldık :) neler öğrenecek çok merak ediyorum ya. İlk heycanımız 🙈

5 Cevaplar

+1 oy
(10,017 puan) tarafından

Exstra bir telaşım yada heyecanım yok geçen senede kreşe gitti belki ondandır bilmiyorum 

Üniforma denmedi bize 

(102 puan) tarafından
+1

Bize zorunlu denildi ya niyeki heryerde farklı mı

(10,017 puan) tarafından
+1

Valla bilemiyorum kayıt için ve öğrenci kartı için gittim okula bişey denmedi

-Reklam-
+1 oy
(873 puan) tarafından

Üniforma ile ilgili bir bilgilendirme yapılmadı ama saatleri sayıyorum desem yeridir kızım doğduğundan beri benimle yanlış anlaşılmasın annemlerle görüşmüyoruz gurbetteyiz diyebilirim bazılarını görüyorum çocuğunu anneannesine babaannesine teyzesine halasına bırakan anneler var çok isterdim kızım da öyle olsun ama maalesef her bir başka bir şehirde bazıları Almanya’da en büyük korkum bu beni çok arar o yüzden daha iki ay varken onu heyecanlandırmaya başladım her gece her gün anlatıyorum artık çok heyecanlı daha iki ay varken buzdolabına çizik atsın diye kâğıt hazırladım her sabah kalktığında ilk işi bir kutucuğu daha doldurmak okulu çok istiyor çok fazla heyecanlı A birde bir diğer korkum okuldan kendi kendine ayrılması tamam öğretmen var güvenlik var ama anneyim işte ya okuldan çıkarsa bana gelmek isterse diye çok düşünüyorum bakalım bizi nasıl günler bekliyor 

+1 oy
(2,541 puan) tarafından

Anasınıfı hep serbest oluyor ama özel okul mu 

Bizde 1. Sınıf olucaz karnıma ağrılar giriyor gün yaklaşıkca :))) 

+1 oy
(1,573 puan) tarafından

Ben neden çok sakinim acaba 😂 4 yaşında kızım gidecek bakalım bizi neler bekliyor 

+1 oy
(18,619 puan) tarafından

Bizimde 1.sinif benimde mideme ağrılar giriyor çok stresliyim bakalım bizi neler bekliyor 😊

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 350 göst.
17 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Daisyyy (1,137 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 424 göst.
29 Ağustos 2019 Aile & Aşk kategorisinde Efe (121 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 264 göst.

Kategoriler

1,474,863 soru

24,146,156 cevap

334,668 kullanıcı

...