+1 oy
124 göst.
önce Diğer kategorisinde (401 puan) tarafından

Hanımlar merhaba kızımın ayağı 2 gün önce böyle oldu ama gitgide sanki şişiyor ve sertleşiyor bundan dolayı gece uyumuyor ağlıyor sürekli acıyor diyor aslında böcek gezmiş olabilir çünkü benim elimde iki yerde böyle su toplamış gibi bir yara var sonra patlıyor ve acıyor ayağında da öyle su toplanmıştı sanki dersini böyle sıcak su dökülmüş de yanmış gibi dün oğlumun aşısı vardı doktora gösterdim doktor dedi bakmadı öyle uzaktan belli böcek gezmiştir geçiştirdi sizce tekrar doktora götürmeli miyim

image

image

3 Cevaplar

+1 oy
önce tarafından

Bükmüş olabilir biz tuzlu hamur yogurur sararız hem ağrısını alır hemde şişlik iner dene istersen 

Senin elindeki aynı su çiçeğine benziyor böcek isirsa kizarir şişer ama böyle olmazki

önce (401 puan) tarafından

Kızımın ayağı da elimdeki gibi olmuştu sabah suyu patladı iki gün önce amcasıyla parka gitti eşim dedi düşmüş olabilir mi ya da bir yere vurmuş olabilir mi amcası hani vurduysa da ben görmedim gibi bir şey dedi.

.burkmus olabilir ama benim elimde de aynısından çıkmış tek farkı ayağı baya şişmiş 

önce tarafından

Ayağını burkmus olabilir sonrasında böcek isirmis olabilir ama ikinizi aynı anda parkta değil yani ama bana ısırık gibi gelmedi eğer dk gotursen ayağı için sadece ağrı kesici krem verir

-Reklam-
+1 oy

M.z.s.z.dmdnnxbxnxjkd

0 oy
önce (31 puan) tarafından

Kesinlikle ortapedi'ye goturmeni tavsiye ederim kırık çatlak varsa erken müdahale çok önemli 

Koca karı işlerini bırak o daha küçük bı çocuk !!

Üstüne basıyor gidip geliyor arada acıyor diyor gece ağlıyor bilemedim sizce kırık çıkık olabilir mi 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 105 göst.
16 Ocak 2025 Diğer kategorisinde curious (1,175 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 163 göst.
1 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Emine S (18,556 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 216 göst.
18 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Baharcancaz (50 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 129 göst.