Hanımlar merhaba kızımın ayağı 2 gün önce böyle oldu ama gitgide sanki şişiyor ve sertleşiyor bundan dolayı gece uyumuyor ağlıyor sürekli acıyor diyor aslında böcek gezmiş olabilir çünkü benim elimde iki yerde böyle su toplamış gibi bir yara var sonra patlıyor ve acıyor ayağında da öyle su toplanmıştı sanki dersini böyle sıcak su dökülmüş de yanmış gibi dün oğlumun aşısı vardı doktora gösterdim doktor dedi bakmadı öyle uzaktan belli böcek gezmiştir geçiştirdi sizce tekrar doktora götürmeli miyim
Bükmüş olabilir biz tuzlu hamur yogurur sararız hem ağrısını alır hemde şişlik iner dene istersen
Senin elindeki aynı su çiçeğine benziyor böcek isirsa kizarir şişer ama böyle olmazki
Kızımın ayağı da elimdeki gibi olmuştu sabah suyu patladı iki gün önce amcasıyla parka gitti eşim dedi düşmüş olabilir mi ya da bir yere vurmuş olabilir mi amcası hani vurduysa da ben görmedim gibi bir şey dedi.
.burkmus olabilir ama benim elimde de aynısından çıkmış tek farkı ayağı baya şişmiş
Ayağını burkmus olabilir sonrasında böcek isirmis olabilir ama ikinizi aynı anda parkta değil yani ama bana ısırık gibi gelmedi eğer dk gotursen ayağı için sadece ağrı kesici krem verir
M.z.s.z.dmdnnxbxnxjkd
Kesinlikle ortapedi'ye goturmeni tavsiye ederim kırık çatlak varsa erken müdahale çok önemli
Koca karı işlerini bırak o daha küçük bı çocuk !!
Üstüne basıyor gidip geliyor arada acıyor diyor gece ağlıyor bilemedim sizce kırık çıkık olabilir mi
1,486,926 soru
24,308,187 cevap
344,572 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın