+4 oy
729 göst.
önce Diğer kategorisinde (5,072 puan) tarafından

image

kuru kuru gitmez, azıcık özeneyim dedim kendime 😂

kızımı uyuttum, bayadır direniyor uykuya artık bırakmak mı istiyor anlamadım, 25 aylık. dün öğlen uyumadı, akşam da 8. 30 gibi uyudu. ağlamaları, krizleri azıcık yordu beni ama canı sağolsun onun 😍

sizler ne yapıyorsunuz? akşama ne yemek var? 

ben de hala ne pişireceğim bilemedim

20 Cevaplar

+2 oy
önce tarafından

Vay vay vay Demet ablam işler duruyor Bebek durmuyor....

Afiyet olsun kahvede duble olmuş maşallah küçük bizi kesmiyor🌹🌹

önce (5,072 puan) tarafından

işler dursun bitmiyor 😂 kahve bizde hep böyle minnacık fincan kesmez😂

önce tarafından

Valla bitmiyor gece yatarken silsem sabah gözüme gene batmış geliyor insan biraz rahat olmalı ama yok şimdi uyudu ben işimi yapam kafamda dagiliyo böyle siz afiyetle icin

-Reklam-
+1 oy
önce (1,323 puan) tarafından

image

Süt mısırlı karalahana çorbası yaptım. Karışık kizartma yanına 

Meyveli pasta yaptım başka posta resim attım 🙂🙃🙃

hiç yemedim. karalahana tüketmedim daha doğrusu, buralarda yok. afiyet olsun 🤗

ay kızım pasta isteyip duruyor bugün kalktığından beri 😅

Bende sizin acebek miydi abece miydi ondan yemedim😀😀 

Pratik yas pasta yaptım. Kakaolu kek ve pastacı kreması yaptım. Muz ve şeftali koydum üstüne hadi yallah 😀😀

acebek😅😅namı diğer börülce 😂

bu gidişle ben de öyle bir şey yapacam kıza 😅

Haha 😀😀🙃 

+1 oy
önce (9,860 puan) tarafından

Banada yemek fikri lazım kızçenin dergisi geldi ona dalmış sunumuna meydan okuyorum ahahhahha afiyet canım ❤️ 

image

benim de günlük sunum bu😂😂

önce (9,860 puan) tarafından

Uğraşmaya mecalim yok midem ağrıyor bugün öylede böylede kahvenin tadı aynı nasılsa 😅

+1 oy
önce (6,448 puan) tarafından

Afiyet olsn canm benim kızımda isal oldu biraz rahatsz kuzum inşallah şimdi ikna edebilirsem uyutucam 4.5 yaşında öğlen hiç uyumuyor normalde ama uyusa dinlense güzel olucak inşallah . Akşamada dünden kuru fasülyem var yanına dün pirinç pilavı yapmıştım şimdi bulgur pilavı yapcam pilav kalmadı çünkü hiç iştahımda yok zaten çocuklar hasta olmasınlar ya çok üzülüyorım 😔

o ishal fena ya, geçenlerde benşm kzımda da oldu,, yarım kilo verdi, pişik mantar oldu hep. zor geçti 1 haftadan uzun sürdü. inşallah çabuk geçer. onlar hasta olunca eli kolu bağlanıyor insanın

+1 oy
önce (3,030 puan) tarafından

Afiyet şifa olsun kahvenin yanında ki içeceğin görüntüsüne bayıldım 🤩

sağol canım, yaban mersini özünden öyle renk çıkıyor. maden suyuyla karıştırıyorum gazoz gibi oluyor 

Ayy çok güzel yaaa kesinlikle deniycem ❤️🤗

Denemelisin, karadut özüyle de güzel oluyor. Yazın istiyor istiyor insanın canı farklı soluk içecekler, bu sayede sağlıklı oluyor 

Karadut özüyle yapıyorum içiyorum canım ama yaban mersini özüyle hiç denememiştim en kısa sürede deniycem inşallah 💜☺️

+1 oy
önce (3,522 puan) tarafından

Oh afiyet olsun şifa olsun nur olsun inşallah 😻

Sağolasın canım 

+1 oy
önce (7,914 puan) tarafından

Sen bu işi biliyosun 😃afiyet olsun

İş yapıyorum hala yemeğin fikri de yok 😃

Azıcık yapalım ya keyif😂😉

+1 oy
önce (71 puan) tarafından

Çok mu tatli bi gün bende yiycem diye bı video vardı aklıma o geldi 😄🤭

+1

😂😂 aha baldan tatlı 😅 

+1 oy
önce (5,759 puan) tarafından

Afiyet olsun 

Uykum var uykum var uykum var uykum var uykum var uykum var uykum var uykum var uykum var uykum var uykum var uykum var uykum var uykum var uykum var uykum var uykum var uykum var uykum var uykum var uykum var uykum var uykum var uykum var uykum var uykum var uykum var uykum var uykum var uykum var 

Ama işim de var bi daha dünyaya gelirsem baba olacağım 

Kendimi bildim bileli uykum var . İ love uyku 😍 

0 oy
önce (4,402 puan) tarafından

image

Ben kızımla hurma ve süt keyfi yapıyorum. 27  haftalığım aşırı mide yanmam var. Anca soğuk süt iyi geliyor. Ama canım aşırı kahve istiyorrr 🥹🤭🤭🫣

Süt evet iyi gelir. Şekerin yoksa Maraş dondurması da ye bana doktor tavsiye etmişti mide yanması için. 

Valla şu hurmalardan ben de çok yedim, az çok senin haftalarda başlamışımdır, 35 haftalık doğum yaptığımda 1cm Lil açıklık yoktu😅

0 oy
önce (3,622 puan) tarafından

Ben çay bardağında kahve icemiyorum

Valla fincan o kadar küçük geliyor ki. Bazen abartıp çay fincanıyla içerim 😂

0 oy
önce (4,325 puan) tarafından

Daha sabah 7 bacım yataktayım 😄

Aha sen yat boşver😅 

0 oy
önce (231 puan) tarafından

O yeşil icecek ne kız

Yaban mersini özünü, maden suyuyla karıştırıp gazoz gibi içiyorum 

0 oy
önce (4,998 puan) tarafından

Benim minyatür de 25 aylık tam aksine öğle uykusuna düştü 2 yada 2.30 da uyutuyorum 5 e kadar uyuyor sonrada gece 1 e kadar uyumuyor 

Bi düzene koyamadım. 

Afiyet olsun bu arada bende 21 senelik kankama oturmaya geldim 

İki 21 senelik kanka ahiretligin olmus senin artık 

Valla ben benim kızı çözemedim. Hem uykuyu çok seviyor ,dirense bile iyi uyuyor hem de uyumamak için krizlerde

0 oy
önce (577 puan) tarafından

Afiyet olsun  canım diyete basladın  mı yoksa free mı takılıyon

Free😅 haftaya tatile gidecek tatilde diyet niyet hak getire😂 döndükten sonra eşimle sıkı bir diyete giriyoruz inşallah. Bu sefer kararlıyız. Hem hava da bir tık serinler akşam yürüyüş yaparım. Gündüz Adana'da yürümek imkansız 

0 oy
önce (5,235 puan) tarafından

Afiyet olsun cicrgim aman benimki de direniyo da bu sefer aksam erken yatiyo sabah gec kalkiyo sersem oluyo diye zorla uyutuyorum 

Hic bi is guc yok bakim gunu sacimi basimi boyadim biseyler yaptim bi tarhana corbasi yaptim gecistiriyorum esim tavada but istedi evde yok 5 gibi uyancakmis beyefendi de alcak gelcekmisde olme essegim olme 

Erkekler ve üşengeçlikleri 😅 

Ay ben de saçımı boyamayı düşünüyorum ama hiç boyatmadim bu yaşa kadar nasıl olacak bilmiyorum 

0 oy
önce (3,183 puan) tarafından

Afiyet olsun simdi oğlanı uyuttum şükür kahvemi içiyorum  yemek dünden biraz var başka birsey yaparmiyim bilmiyorum 

image

Dünden yemek kalması şahane olay ya😂

önce (3,183 puan) tarafından

Evet iyi oluyor aslında ama bazen yemek istemiyorlar dünden kalanı 🤣

0 oy
önce (2,183 puan) tarafından

Oglanın futbol vardı orada gittik geldik camasır astım Airfryer etavuk attım kızarıyor yanına saata bugunluk Boyle olcak kac gündür hep hazıra kacıyorum sıcaktan yemek yenmiyo hep aparatif yapıyorum bu ara gecen pazara gittim yemeklik dolmalık biber kabak mantar var badşka bişey yok hep yeşillik domates vardı hepsinden azıcık aldım 🤣

Valla dolapta hindi varmış hiç yemek yapmasım yoktu. Eşim bugün iş yerinden arkadaşlarıyla yemeğe gitti, o yüzden çok ac gelmez. Kızla bana da Yeter hindi, yanına domates salatalık yoğurt tamam😅

önce (2,183 puan) tarafından

Afiyet olsun hindi eti bana tuhaf geliyo hiç yemedim yiyememde eşim kastamonulu kaynanam kaç kez hindi etinden Bandırma yaptı ben yemedim 

valla tavuk gibi pişirip yiyoruz iyi oluyor 

0 oy
önce (2,254 puan) tarafından

Mersin usulü çay bardaginda kahve 😀 afiyet olsun 

Valla mersini bilmem, Osmaniyeliyim ben 😅 gerçi Tarsus ve Antakyada böyle, arada kalınca bize de bulaştı belki ki😅

0 oy
önce (26,650 puan) tarafından

Oooh sefan olsun kııız çok güzel olmuşşş daha küçük benim oğlanda 2 yaşında bıraktı ben isterdim uyumasını öğlenleri 

Akşama biber dolma cacık var canım

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 425 göst.
21 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
18 cevap 733 göst.
0 oy
17 cevap 1,019 göst.
17 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Fairy.han (5,572 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 501 göst.