+3 oy
452 göst.
önce Diğer kategorisinde (179 puan) tarafından

Şimdi arkadaşlar benim çok başım ağrıyordu yorulmuştum bütün yemeklerimi yaptım salatasından karpuzundan işte ayranından tut her şeyi hazırladım iyi güzel yedik içtik sonra başımın ağrıdığını bildiği halde bu hareketi sergiledi bana yani açık olabilirsiniz bende de hata varsa. tabağınınormalde alır. Gene aldı  lavabonun içine koydu. dedim ki salata tabanida alsaydın keşke dedim. Niye öyle dedim diye aldı tabağını masanın üstüne koydu.dedim ki canım niye böyle bir şey yaptin dedim normalde onu da yapmazdım şimdi de  kaldırmayacağım dedi.inatlaştı ben de dedim kaldıracaksın o dedi kaldırmayacağım benim başım ağrıdığını bildiğin haline nasıl bunu yaparsın dedim kaldırmadı sonra ben de aldım kırdım yerde. çocuk da çok korktu onun için çok üzüldüm siz olsanız ne yapardınız

7 Cevaplar

+5 oy
önce (2,193 puan) tarafından

Kalkar korkuttuğum çocuğumu toplar sonrada kirdigim tabaklari toplardim napcam.

önce (179 puan) tarafından

Öyle yaptım ama bugün atlatamadım bı turlu çok mu abarttım dedim acaba

önce (1,503 puan) tarafından

Ben olsam bunu hayatta yapmazdım aksine sen yarın zor bulursun o yemeği bak bakalım nasıl oluyormuş der iki gün yemek yapmazdım üstüne sadece çocuğumu alır sakinleştirir onunlada konuşmazdım adam ol kaldırsan gebermezsin iyice prenses erkek oldular be o tabaklarda kalırdı ortalıkta kırık halde kim kaldırırsa kaldırsın hasta halimle yemek yapmışım bi tabağı kaldır dedim diye böyle trip atacaksa o yemeğide bidaha n,ah bulur

Çok güzel yazmışsın yüreğine sağlık 

-Reklam-
+4 oy
önce (15,127 puan) tarafından

Tabağı kırman çocuğu korkutmak dışında neye yaradı 

+3 oy
önce (5,616 puan) tarafından

Valla aynısını yapar çocuğu alır odaya gider uyurdum zıkkım yesin 

Çok sinir oldum ya öyle böyle değil terbiyesiz

önce (5,616 puan) tarafından

İnadına yapıyorlar maksat p.çlik hesabı çoğu erkek yapıyor bunu ben inatlaşınca o şeyi yapmayı bırakıyorum mesala kendimde aç kalma pahasına sadece çocuğa yemek hazırlıyorum yemek yapmıyorum git nerde yersen ye ben hastayım diyorum iki öğün yiyor maksimum sonra kedi gibi geliyor mecbur ev yemeği yemeyince olmuyor diyor 

+3 oy
önce (23,091 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

İkimiz de abartmissiniz. Eşinin aksi günü heralde. Gereksiz tepki vermiş sen de abartmissin

önce (14 puan) tarafından

Aradığım yorum 

+2 oy
önce (2,093 puan) tarafından

Böyleleri  b.k yesin yemek yerine .benim eşimde tabağını almadan çekip gidiyor bazen deli oluyorum.  Akşama kadar ev temizle 2 cocukla uğraş yemek yap paşam elini bir şeye sürmeden çekip gidiyor.  Yapmıyorum ertesi günü bende yemek .Menemen yiyoruz ertesi gün.  Sende bugün yemek yapma yapsın yumurta otursun aşağıya.  

+2 oy
önce (6,593 puan) tarafından

Tabağı kirmasan daha iyiydi tabi çünkü çocuğa kötü örnek olmuş oldun ve korktu.Eşinin yaptığı da hoş değil kasten huzursuzluk çıkarmaya çalışmak bu

+1 oy
önce (26,236 puan) tarafından

İkiniZdede hata var canım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 234 göst.
+2 oy
18 cevap 680 göst.
0 oy
16 cevap 929 göst.
10 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy