+3 oy
366 göst.
önce Diğer kategorisinde (5,159 puan) tarafından

image

gunaydin hanimlarrrr napiyosunuz kiz yaptiniz mi kahvaltilari kocalari gonderdiniz mi icildi mi sabah kahveleri aksama ne pisirceniz is guc yapacak misiniz bugunku plan ne bakalim 🤗

Biz 8e geliyo uyandigimizda oglusuna ilacini verdim babasi gelene kadar yatakta debelendik o gelince biz kalktik o yatti kahvalti hazirladim kusuma bitirmek uzere bende camlari actim kahvaltidan cikan bulasiklari makinaya koydum falan su koydum tarhana corbasi yapcam bi de kahve yaptim oh mis bugun hic ev isim yok bi balkonda yikanmis battaniyeler var onlari yerlestircem bitti esimde tavuk istedi evde yok diye uyaninca alirim dedi dunden oilavim da var gunu boyle gecistiririz artik 

Dibin geldi oglusum doysun saclarimi boyucam bugun bakim gunu 🥰

13 Cevaplar

+3 oy
önce (70 puan) tarafından

Günaydın bende tamirimiz var alt kat tavani ıslanmış kırdık tekrar tesisat kuruyoruz 

önce (5,159 puan) tarafından

Ayyy cok kotu ya tavani da curutur oyle o su neyseki kurtuldunuz biz evlenmeden once kayinbabam degistirmisti butun borulari 

İyi siz kurtulmussunuz benim kayınbaba eski ev aldı biz hep bu Allah'ın belası evin tadilatini yapiyoruz

Bizim evde eski bacim 30 seneyi gecti de yaptirdi adam ama hakkini yiyemem ben gerek yok dedikce o yaptirdi 

Yok bizimki boş masraf diyorlar 

Anladim canim 

-Reklam-
+3 oy
önce (6,545 puan) tarafından

Hayırlı sabahlar bizde dokuz gibi uyandık hâlâ uykum var benim 🥱 

Niye kiz gec mi uyudun. 

Gece bir gibi uyudum

Ben de o civar yattim sen niye ayilamadin hala 

Ayıldım 😀ama uykumu alamadım demekki. Önceki günün uykusuzluğu da olabilir. Mutfaktayim kahvaltılık için yemek  için giriştim. Bide inşaAllah yapabilirsem sos yapacağım kışlık

Ellerine saglik sekerim 

+2 oy
önce (2,880 puan) tarafından

Bacıımmm günaydın ❤️❤️bende 8.30da uyandım eşim nöbetten geldi o yattı ben ve çocuklar ayaktayız gelirken poğaça almış oğlumla sütle poğaça yapmışlar☺️ bende kendime çay demledim demini aldı ama oturup yemeye üşeniyorum 😶😶 dün çocukların dolabını yaptın düzeltin bugünde Allah nasip ederse baza altındaki yatakları ayarlayacam dolaba koyacaklarımı koycam ama şuan bitiklerdeyim resmen ellerim ve ayaklarımı şişmiş hissediyorum 😅pes etmek istiyorum 😅bugün canım saçma şekilde balık istiyor pişi istiyor bakalım ne yaparım eğer bir. Gün denk gelirsem karides yapacam 😅

Oh iş güç yapma bugün boşver arada böylr yapmak lazım bacım afiyetler olsun inşallah ❤️❤️

Asko bizim niye herseyimiz benziyo sabah rutinlerimiz bile ayni koca isten gelirken simit pogaca aliyo cocugu da doyuruyo falan kahvaltiya useniyosun 😂😂

Kolay gelsin gülüm valla ben bi sure ev isi gormek istemiyorum kisliklari cikarana kadar boyle devam 🤭 kiz bu havada baliktan ben korkuyorum zehirli olur Allah korusun pisi yap mis gibi benimde canim cekti kiz asko karides haram olabilir oni bi ararstir once 

önce (2,880 puan) tarafından

Belkide o yüzden seviyoruz birbirimizi 😅😅 beni oğlum zaten anca poğaça simit başka birşey yemiyor 😔 

Ben de bi toparlanaydım da uzun süre yapmam inşallah 😅işki oraya varayım

Bende korkuyırum bacım almam zaten sadece canım çekti 

Pişide yine uğraşacak bakalım 😅😅

Karides araştırdım haram değil bacım🤲🤲

Aynen oyle gülüm 😘

Niye yemiyo kiz ben zorlaya zorlaya actim sukur istahini en sevdigi ogun kahvalti oldu benimkinin 

Yaparsin bacim kiz soyle komsum falan olmadin ki gelip yardim edeyim yinede uzaksin 

Bence sen kalk bi hamur yogur 😂

+2 oy
önce (1,412 puan) tarafından

Günaydın canımcim afiyet şifa olsun hangi renge yapacaksın bende haftaya boyuyacam Allah nasip ederse 😁 benimde işler yok 3 gündür anam ağladı evi aklayip pakladim miss gibi oldu sabah kalktım evim evim güzel evim diye diye odaları gezdim miss gibi temizlik yaptım kafayı yedim sanırım 😀 yeni uyandık çok yorgundum diye aha çay demledim tost yapıyorum canim sonra da keyif kahvesi içerim inşallah 

Ooo sen hızlısın bacım güle güle sağlıkla kullan 😍😁😁

Abla gormen lazim cok guzel oldu yani profsyonel degilim arkalari cok iyi yapamadim en altta da koyu renk var diye pek iyi girmedi ama renk katti ya nasil hosuma gitti 😍

Ayyy çok sevindim vallahi balım günler çabuk geçsin de bende yapayım bir an önce 😁

önce (3,162 puan) tarafından

Güzel günler de kullan saçını  🤗

İnsaAllah kizlar ♥️

+1 oy
önce (25,983 puan) tarafından

Hayırlı sabahlar canım sabah namazına kalktım hiç uyumadım namazdan sonra patlıcanları temizledim ipe serdim poğaça hamuru yoğurdum simit poğaça yaptım kapya ve acı biber yıkadım doğrayıp dolaba atarım çamaşır attım onları sericem kahvemi 5 te içtim 🤭

image

Ay bayiliyorum erkenci kuslara hamarat hatunlara bi ben essek gibi yatiyorum valla 

önce (25,983 puan) tarafından

Deme kız öyle küçük senin bebe ondaaaan

Kiz benimki aksam 9da yatiyo sabah 7de kalkiyo🤭

+1 oy
önce (3,162 puan) tarafından

GOOD MORNİNG 🤣 oğlan sabah 5 te uyandı süt isittim  biraz yatakta oyalandi ,5 10 dk falan  sona kalkmak için mizildandi   bir şekilde uyuduk 7de kalktı sonra   Bn kendime kahve yaptım sonra oğlana kahvaltı yaptırdım  sonra Bn yaptım saglikli tabak hazırladım 🤣  oğlanı uyuttum  bir dünya  bulaşık yıkadım  oturma odasını sildim uyandı 🤷‍♀️🤣 şimdi çizgi film bakıyoruz 🤣🤗 afiyet olsun sanada 

Kiz senin cocuklar niye bu kadar erken uyaniyo gülüm yorulmuyon mj kiz 

+1 oy
önce (281 puan) tarafından

Günooo hanımlar bende çoktan uyandım ama yeni kahvaltıya oturdum çoçuklardan anca fırsat bulabildim

Yine iyisin kiz hic kalmayanlar var 🤭

Ayy hiç öyle demem iki erkek çocuk üstünede eşim valla eşim çoçuklardanda beter o kadar söyleyebilirim

Aman yat gitsin bosver 

Keşke keşke yapabilsem🤣

+1 oy
önce (2,191 puan) tarafından

Günaydın canım  ben sabah 6 da esimi ise gönderdim yeri yattım saat 10 da kalktım kahvaltı yapcaz inşallah 

Afiyet olsun canim 

+1 oy
önce (17,539 puan) tarafından

Günaydın günaydın 🌸 🥰 Eşimi gönderdim istee💃🏻😁Çayı demledim kahvaltı hazirliyom sonrası işler güçler Kardeşim geliyor misafirim var bı kaç gün onun telasii

Kolay gelsin sekerim 

0 oy
önce (5,496 puan) tarafından

Günaydın zor bir geceydi uyku gerilemesi yaşıyoruz malum 5.ay mutfak toplanmayı bekliyor ev süpürge istiyor ben ne yapıyorum küçüğü uyutmaya girdim odaya yanında takılıyorum sanki işler kendiliğinden hallolacak

En guzelini yapiyosun valla 

0 oy
önce (700 puan) tarafından

Günaydın canım çay keyfisi yapıyorum 

image

Afiyet olsun ablam 

0 oy
önce (9,752 puan) tarafından

Mide ağrısından uyuyamadım daha yeni kalktım patates koydum meloş kızartma istedi birşeyler atıştırıp kahve içicem normalde kahvaltısız içerim ama bugün cesaret edemiyorum valla kuzum işim çok yok çarşıya gitmem lazım kuzenim üni kazandı ona hediye bakıcam yemek derdim var bide 

Kiz senin miden bu ara ne kadar sikintili gecmis olsun hayatim kolay gelsin 

önce (9,752 puan) tarafından

Çok aşkım ya canıma okuyor zalım 

Ay tuh niyeki acaba 

0 oy
önce (864 puan) tarafından

Günaydın canım kahvaltı yaptık evler toparlanacak yemek yok yapılacak fikrimde yok 

Ellerine saglik canim 

önce (864 puan) tarafından

Sagol canım 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 197 göst.
24 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Sil bastan_ (3,410 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 408 göst.
0 oy
9 cevap 345 göst.
21 Şubat 2024 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 131 göst.
25 Kasım 2022 Diğer kategorisinde HASRETiM160121 (2,299 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,393 soru

24,110,599 cevap

332,946 kullanıcı

...