Zor olmuyor mu😀 bazılarını hangi soruya baksam görüyorum
Bende ne zaman girsem senin bir kaç postunla karşılaşıyorum sende bu kadar konuyu nerden buluyorsun zor olmuyor mu ? Yorum daha kolay postun yanında bence ☺️
Yok canım özelde değil devlette kazanın olduğu gün ambulans götürmüş eve yakın bir yerde olmuş zaten
Benim ikizim de büyük bir kaza geçirmişti eve de arabayla 2 dakika kala. Şu an yatalak 8 senedir. Rabbim kimseye çektirmesin inşallah
Rabbim şifa versin onada bizimde eve çok yakın olmuş bizde çok korktuk bacağı zaten sakatti kalıcı bişey olur diye hissediyor şükür bacağını süreç uzun ama güzel haberler alırız inşallah birde o gün ev çıktı TOKİ'den sözleşme için gidecekti işten eve geliyordu motoru da daha yeni almıştı hevesleri kursağında kaldı çocuğun
Kıyamam inşallah daha güzelleri olur çok üzüldüm. Rabbim beterinden korusun inşallah
Amin inşallah canım Allah razı olsun ❤️
ilgimi ceken konuysa yada cok sasirtacak oha yani yuh diyebilecegim bi konuysa:)
İlgini çekecek konulara cvp veriyorsun kız geçen benim koşu bandı postuma niye cvp vermedin en çok senin ilgini çekmesi lazımdı 😂😂😂
Ben de bir defa karın bölgesini hangi egzersiz sıkılaştırır diye sormuştum kimse cevap vermemişti 😀
Hahahah sabah sabah bunumu taktın kafaya kız🤣🤣 günaydın
Her soruya değil ama ilgi alanım olan bir konuysa, bilgim varsa konuyla ilgili , tavsiye fikir verebileceğim bir şeyse cevap veriyorum 😄
biz yardım seven insanlarız öyle okuyup geçmeyiz , kimisi sadece okur bence dogru degil, hayatta da böyle insan cok var , normal hayatımda da hep aranırım dert ortaklıgı yaparım, öyle kös kös bakmam :)
Vay be sen neymişsin 🤣🤣🤣
Elimden geldikçe veriyorum bazılarına vermiyorum bazı postları okuyunca dua isteyene yazmadan dua ediyorum
Ama dikkatimi çekiyor bazı postlar asla cvp alınmıyor ama kaynana forumce ilgili olsa direk herkes yazıyor 😁😁
Her konuda araştırma yaptığım için her konuya hakimim 🤣 yani hakim olmasam da oluyor bu soruya cevap verdiğim gibi. Eğlencesine işte. Sadece elti kaynana postlarını ve aşırı uzun postları geçiyorum
Ben bilgim yoksa yorum yapmam mesela saglik konusuysa cok dikkat ederim
Baslliktan bildiyim birseyse girer okurum cevap veririm.Bilmediyim birseyse okur cikarim.Bazende canim sikkin olluyor girer okurum amma hic ceva veremiyorum o zaman
Yaşanmışlık olunca veriliyor 😅
Boş vakit bulduğumuzda giriyoruz buraya çünkü benim özellikle bu aralar aşırı boş vaktim var diğer uygulamalardan sıkılınca burdayım zaman geçiriyorum işte ahahahhahahaha
Öncelikle aile sorunlarına cevap yazmıyorum fitneli postlar hiç bakmıyorum bile karı koca iliskilerine aldatma postlarini okuyup geçiyorum akıl vermiyorum boşanmak öyle kolay değil çocuk hastalık ile ilgili postlara cevap yazarım
Dikkatimi çekenlere yazıyorum öncesinde yorumlara bakıyorum benim düşündüklerimi yazan varsa artı koyup çıkıyorum üşengeçlik desen var
Canım eğer benim ilgi alanımsa cevap veriyorum
Eğer ilgi alanım değilse okuyup geçiyorum
Kız bu soruya nedense Güldum hamileyken tek tek cevap veren ben
1,473,807 soru
24,130,058 cevap
333,973 kullanıcı