+2 oy
439 göst.
Diğer kategorisinde (6,847 puan) tarafından

Zor olmuyor mu😀 bazılarını hangi soruya baksam görüyorum

15 Cevaplar

+8 oy
(22,735 puan) tarafından

Bende ne zaman girsem senin bir kaç postunla karşılaşıyorum sende bu kadar konuyu nerden buluyorsun zor olmuyor mu ? Yorum daha kolay postun yanında bence ☺️

(355 puan) tarafından

Kardeşin nasıl oldu nur 

(22,735 puan) tarafından

Canım çok şükür cani içinde ama süreç baya uzun kalkması yürümesi için aylar gecer diz  parçalanmış bağlarda kopuk sanırım biz şuan parçaları diktik yaranın iyileşmesini bekliyoruz bir operasyon daha geçirmesi gerekiyor demiş Dr hastane süreci de uzun olcak demiş bunada şükür kalıcı bişey olmasın da diyoruz napalim herşey Allah'tan onların yanında olamamak beni üzen gebelik elimi kolumu bağladı 

(4,336 puan) tarafından

Rabbim şifa versin inşallah canım. Beterinden korusun 😞

(22,735 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun canım bizde öyle diyoruz başta çok ağladık üzüldük ama aynı gün başka kazada daha kötüsü olmuş beterin beteri var diyip her halimize şükrediyoruz kardeşimin psikolojisi baya kötü onun morali motivasyonu için üzüldüğümüzu belli etmemeye çalışıyoruz 

(355 puan) tarafından

Özel hastane de mi 

(22,735 puan) tarafından

Yok canım özelde değil devlette kazanın olduğu gün ambulans götürmüş eve yakın bir yerde olmuş zaten 

(4,336 puan) tarafından

Benim ikizim de büyük bir kaza geçirmişti eve de arabayla 2 dakika kala. Şu an yatalak 8 senedir. Rabbim kimseye çektirmesin inşallah 

(22,735 puan) tarafından

Rabbim şifa versin onada bizimde eve çok yakın olmuş bizde çok korktuk bacağı zaten sakatti kalıcı bişey olur diye hissediyor şükür bacağını süreç uzun ama güzel haberler alırız inşallah birde o gün ev çıktı TOKİ'den sözleşme için gidecekti işten eve geliyordu motoru da daha yeni almıştı hevesleri kursağında kaldı çocuğun 

(4,336 puan) tarafından

Kıyamam inşallah daha güzelleri olur çok üzüldüm. Rabbim beterinden korusun inşallah 

(22,735 puan) tarafından

Amin inşallah canım Allah razı olsun ❤️ 

-Reklam-
+4 oy
(503 puan) tarafından

ilgimi ceken konuysa yada cok sasirtacak oha yani yuh diyebilecegim bi konuysa:)

(1,548 puan) tarafından

İlgini çekecek konulara cvp veriyorsun kız geçen benim koşu bandı postuma niye cvp vermedin en çok senin ilgini çekmesi lazımdı 😂😂😂

(6,847 puan) tarafından

Ben de bir defa karın bölgesini hangi egzersiz sıkılaştırır diye sormuştum kimse cevap vermemişti 😀

+3 oy
(7,220 puan) tarafından

Hahahah sabah sabah bunumu taktın kafaya kız🤣🤣 günaydın 

+3 oy
(4,752 puan) tarafından

Her soruya değil ama ilgi alanım olan bir konuysa,  bilgim varsa konuyla ilgili , tavsiye fikir verebileceğim bir şeyse cevap veriyorum 😄

+3 oy
(1,894 puan) tarafından

biz yardım seven insanlarız öyle okuyup geçmeyiz , kimisi sadece okur bence dogru degil, hayatta da böyle insan cok var , normal hayatımda da hep aranırım dert ortaklıgı yaparım, öyle kös kös bakmam :)

(6,847 puan) tarafından

Vay be sen neymişsin 🤣🤣🤣

+2 oy
(2,706 puan) tarafından

Elimden geldikçe veriyorum bazılarına vermiyorum bazı postları okuyunca dua isteyene yazmadan dua ediyorum 

Ama dikkatimi çekiyor bazı postlar asla cvp alınmıyor ama kaynana forumce ilgili olsa direk herkes yazıyor 😁😁

+2 oy
(4,405 puan) tarafından

Her konuda araştırma yaptığım için her konuya hakimim 🤣 yani hakim olmasam da oluyor bu soruya cevap verdiğim gibi. Eğlencesine işte. Sadece elti kaynana postlarını ve aşırı uzun postları geçiyorum

+1 oy
(5,310 puan) tarafından

Ben bilgim yoksa yorum yapmam mesela saglik konusuysa cok dikkat ederim 

+1 oy
(1,093 puan) tarafından

Baslliktan bildiyim birseyse girer okurum cevap veririm.Bilmediyim birseyse okur cikarim.Bazende canim sikkin olluyor girer okurum amma hic ceva veremiyorum o zaman

+1 oy
(3,715 puan) tarafından

Yaşanmışlık olunca veriliyor 😅

+1 oy
(1,586 puan) tarafından

Boş vakit bulduğumuzda giriyoruz buraya çünkü benim özellikle bu aralar aşırı boş vaktim var diğer uygulamalardan sıkılınca burdayım zaman geçiriyorum işte ahahahhahahaha

+1 oy
(1,472 puan) tarafından

Öncelikle aile sorunlarına cevap yazmıyorum fitneli postlar hiç bakmıyorum bile karı koca iliskilerine aldatma postlarini okuyup geçiyorum akıl vermiyorum boşanmak öyle kolay değil çocuk hastalık ile ilgili postlara cevap yazarım 

+1 oy
(5,948 puan) tarafından

Dikkatimi çekenlere yazıyorum öncesinde yorumlara bakıyorum benim düşündüklerimi yazan varsa artı koyup çıkıyorum üşengeçlik desen var 

+1 oy
(953 puan) tarafından

Canım eğer benim ilgi alanımsa cevap veriyorum 

Eğer ilgi alanım değilse okuyup geçiyorum 

+1 oy
(200 puan) tarafından

Kız bu soruya nedense Güldum hamileyken tek tek cevap veren ben 

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 1,296 göst.
16 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 939 göst.
28 Ocak 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde yildizmavim (980 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 253 göst.
+2 oy
14 cevap 419 göst.
30 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,885 soru

24,131,033 cevap

334,046 kullanıcı

...