+3 oy
976 göst.
önce Diğer kategorisinde (4,955 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

gündemi takip ediyorsanız az çok görmüşsünüzdür. 

ünlü erkek ifşaları başladı, ünlü erkeklerin kadınlara yaptığı tacizler, taciz içerikli mesajlar... gibi gibi 

bir paylaşım gördüm içim bir tuhaf oldu. 

tacize uğramamış kadın yoktur. 

ilk tacizim geldi aklıma, henüz çocuktum ve ev telefonu çaldı. 

bir adam(!) konuşuyor yaşım küçük aklım ermiyor. konuşma şeklim değişmediği için annem tanıdık biri sanmış, adam da öyle demişti bana. telefonda bana anlattıkları hala kulaklarımda, en son sinirle kapatmıştım telefonu. annem sordu kim o diye, dediklerini anlattım. bana niye demedin diye hışımla kalkmıştı yerinden, tekrar telefon çalar diye bekledi. e o zaman kim aramış, nerden aramış vs göremiyoruz tabi. 

sonra baya bir tembihlenmiştim bir daha sakın direkt kapat falan diye. 6-7 yaşlarında bir şeydim ve o adam bana cinselliğin ne olduğunu anlatmıştı telefonda. 35 yaşındayım aklıma geldi ve midem bulandı. 

gene şükrediyorum bu yaşıma kadar yaşadığım en büyük taciz bu oldu diye, çünkü biliyorum daha beterlerini yaşayan kadınlar, kız kardeşlerimiz var. 

niye açtım bu postu, hepimizin ortak derdi bu. dün kot pantolon ve askılı bluz giyen bir kadın, gittiği doktor tarafından teşhirci ilan edildi (bu doktor dhaab önce 12-13 yaşındaki kızlar evlenebilir diye açıklama yapıp baş hekimyardımcılığı görevinden alınmış) 

ama o kadın bunu videoya aldı ve hatta annesine bile kızdı, bu adam bana teşhirci diyor sen niye susuyorsun diye. 

bu videoyu çeken kadının kendine güveni çok hoşuma gitti. 

taciz sadece kadınlara yapılmıyor, erkekler de tacize uğruyor. hepimizin evladı var. onlara bunu nasıl anlatırız bilmiyorum ama asla ve asla sessiz kalmamaları gerektiğini anlatmamız gerekiyor. 

susup içlerine atmasınlar, yıllar sonra dertlenmesinler. 

Allahım hepsini korusun. 

anlamların başına gelen bir şey : 

iki ablam yürüyor peşlerine bisikletli biri takılıyor. onlarında yaşları küçük biri ortaokul öğrencisi biri lise. 

hızlı hızlı geliyorlar neyseki akılları çalışıyor. site içinde oturuyoruz ama şimdiki gibi güvenlikli vs değil herkes giriyor mahalle arası gibi neyse. bisikletinin kafasını karıştırıp eve kaçıyorlar. durumu anneme anlatıyorlar, annem de babama söylüyor. babam hışımla aşağı iniyor, annem kapıcıya haber veriyor. babamın koştuğunu gören komşular babamın peşinden gidiyor. en son gördüğüm o bisikletli çocuk tek bir donla kaçıyordu. mahalle dayağı yemişti ve bisikleti paramparçaydı. 

image

29 Cevaplar

+4 oy
önce (3,553 puan) tarafından

Evet, tacize uğramamış kadın yoktur. Her türlü taciz ve pedofili suçlularının gebermesini istiyorum hatta. O kişilere başka şans verme taraftarı da değilim.

Özellikle anne olduktan sonra, hala aklım almıyor, nasıl bir anne-baba çocuğuna arka çıkmaz, hatta yalanlar... 

Ve ne yazık ki, kadın - erkek farketmiyor. O kadar tacize uğrayan insan var ki. 

önce (4,955 puan) tarafından
+1

bugün bir paylaşım gördüm yine. böyle yeni bir ürün yeni bir ilaç deneyini hayvanlar üzerinde yapmayın, taciz suçlularının üstünde yapın. nasıl olsa onlar hayır demekten anlamıyor 🤷🏼

hep tutuklu bırakacaksın hem de böyle denek yapacaksın arada millete linçleteceksin, ömür boyu ceza. çünkü onların yaptıklarını biz de ömür boyu çekiyoruz. 

Türkiyede siyasi suçlardan tutuklandığın zaman, daha ağır şartlarda yaşıyorsun. Taciz suçlarından girenlerin çok da zorluk çektiklerini düşünmüyorum. 

Hele Fransa'daki hapishaneler onlar için otel gibi kalır. 

Hadım olmaları ilk istediğim şey. Denek olma fikri de fena değil. Ama öyle pisliklerin oksijen almaları bile bana fazla geliyor 😐

çok haklısın zaten geçen bir katil zanlısına indirim uygulandı. neymiş cinsel ilişki teklifi reddedilince birini öldürmesi affedilir bir şeymişmiş.... e diğeri de tecavüz oluyor yani

Vallahi bu tür haberleri okuyunca midem bulanıyor artık. Suçu işleyenden ziyade, gerekli adaleti sağlayamayan sisteme daha çok öfke doluyor insan... 

önce (6,511 puan) tarafından

Denek olmaları çok güzel fikirmiş kim düşündüyse Allah razı olsun 😀

tacizciyi niye koruruz yemin ederim aklım almıyor. 

-Reklam-
+4 oy
önce (362 puan) tarafından

Asıl acısı ne biliyor musunuz tacize ugradıgınız halde boyun eğip susmak zorunda kalmak çünkü lanet olasıca aileler yüzünden dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek yanaşmaz namusumuz elden gitti diye 60 70 yaşlarındaki moruklara peşkeş çekme yada namus dıyerek öldürülme dayak yeme işkenceye ugrama korkusu yüzünden susmak zorunda kalıyor bi çok kız çocugu

O kadar doğru ki. 

Maalesef durum tam olarak bu

+3 oy
önce (7,166 puan) tarafından

İlk defa burda anlatiyorum yemin edebilirim 12 13 varım arkadaslarla parkta  oynuyoruz arkadan bir adam bı sarıldı asla birakmiyo ağzımı kapatti çığlık atamıyorum ama his ediyorum enson elini isirmamla bacağına vurmamla yok oldu kayboldu o zmanin korkusu kimseye biseyde diyemedim keşke şimdiki aklım olaydi 

okurken bile içim ürperiyor. neden susuyoruz bu ayıp bizim değil ki, ahh ahh

aradan onca yıl geçse bile unutamıyor insan. biri evladıma yapsa katil olabilirim. 

önce (1,617 puan) tarafından

Kız okula giderken aynısı başıma geldi ağlaya ağlaya okula gittim korkudan hasta oldum

önce (7,166 puan) tarafından

Şimdide asla ara sokakda tek yurumem bazen sığınakta. Bişey lazım olur asla ama asla gitmem korkarım hatta eşim kızar ne var yani diye ama asla anlatamam anlatmadim

Ben de o kadarcik kısa mesafeyi servisle giderdim. Yurumeyle 10 dk düşün. Başka yol yoktu tekrar karşılaşırım diye korktum 

+3 oy

Ben fiziksel tacize uğradım ve bunu hiç kimseye anlatmadim. Taciz eden de mahalle bakkaliydi. Kimleri kimleri taciz etti Allah bilir sayısını. Sonu çok feci oldu yalnız tren çarptı kafası kopmuş demişlerdi görenler bin beter olsun 

Küçüklükten başlamak lazım. Azar azar söylemek lazım

o kadar masumlar ki kötülük bilmiyorlar. nasıl diyeceğiz bunlar kötü diye, çünkü kötünün kelime anlamını bilmiyorlar. valla bunları düşündükçe ıssız bir yerde yaşamak istiyorum kimse görmesin duymasın 

Bilmiyorlar ama yaşına göre anlatmak lazım. Şimdiden mesaj vermeye başlayabilirsin. Vücudunu başkalarının görmemesi gerektiği vs vs 

Ona yavaş yavaş başlamam lazım. bezini çıkarıp ulu orta koşuyor 🤦🏼‍♀️

+1

Benimki de bazen çıplak dolaşmak istiyor evde babası var başka kimse yok çok şükür ama babası bile olsa artık dikkat etmek mahremiyet eğitimi vermek lazım. Çok geçmeden giydiriyorum ben

+3 oy
önce (3,471 puan) tarafından

22 yasinda falan vardı ablamla tiyatroya gitmiştik ablamın  arabası vardi ama evimizin önünden dolmuş geciyordu park sorunu olmasın dolmuşla gidip geliriz demiştik.gece çıkışta bindik ikimizde arkaya oturduk yolun yarısında birini aldı adam benim yanıma oturdu sarhostu aylardan kış montumuzda var adam eliyle yandan belime dokunmaya çalıştı ben hissettiğim an bir kıyamet kopardım onu tekme yokta arabadan atarak yarı yolda iindirttirmistim..

Malesef kadinlar kızlar çocuklar ufak veya büyük tacize mahruz kalabiliyorlar

keşke dayak da yeseymiş hayvanopluhayvan.... 

önce (3,471 puan) tarafından

Ben zaten yettim ben genckende erkek gibiydim asla kendimi ezdirmezdim dolmuş şoförü bile kala kalmıştı ablam olsaydı ağlardı ban denk geldi yedi dayağı i

eline sağlık valla😅

+2 oy
önce (514 puan) tarafından

Bende 12 13 yaşında vardım galiba eskiden İnternet cafelere gidilirdi oyun oynamak için yanimda adam bacağımı bı okşamaya başladı korktum o anki şaşkınlıkla sesimi çıkaramadım kalktım gittim eve hemen 

işte sesimizin çıkmayacağını biliyorlardı, orda bir kıyameti koparsan adam dünyanın en güzel dayağını yerdi belki de

ama biz sustuk. inşallah çocuklarımız susmaz

+2 oy
önce (17,204 puan) tarafından

O kadar berbat şeyler yaşadımki anlatsam belki kimse inanmaz. Bu yüzden sustum hep. 

faili haklı görme

mağdurda kuyruk sallamıştır demeler. 

yaşadıklarımıza mı yanalım kimsenin bize inanmayacak olmasına mı 

Biz susuyoruz diye devam etmiyor mu bu olanlar ? 😞

+2 oy
önce (1,058 puan) tarafından

Okudukta ilk aklima gelmedi simdi aklima geldi.16-17yasim olur ben hemsirelik okuyordum yasli bir konsumuz vardi amma yasli torunlari falan vardi.Ben okula gitiyim saatde buda ise giderdi otobuse biner benim yanimda otururdu benimle sohbet etmeye calisirdi guyaki haberlerden falan,bidefasinda cikolata verdi bana.Bende hareketlerine aldirmadim hani konsu bide yasli dedem yasinda herhalde torunu gozunde goruyor dedim.Sonra benden numarami isteti sana kontur vurayim diyor bende ne alaka bana babam kontur vuruyor dedim.Gun gecdikce rahatsiz olmaya basladim.Otobuste yer olsada oturmuyor o kadar adami aralayip gelip benim yanimda oturuyor.Yolu ordan olmasada ben indiyim yerde iniyor.Bu beni artik cok rahatsiz etti,farkli geldi.Sapik gibi.Geldim evde agladim rahatsiz oluyorum diye.Cikis saatlerimi deyistiriyorum beni bekliyor.Babaannem evlerine gitti karisina dedi kendine dedi bidana torunumu gorursen yolunu deyis diye babasi bilse seni oldurur.Ondan sonra bidana benimle ayni saatde cikmadi yolunu deyisti

Evet sonradan duyardik baska kizlarla konusuyor genc evli kadinlarla.O zaman esimle sevgiliydik esim askerdeydi ona soyleseydim delirirdi.Bu arada bebeyin nasil oldu canim

Neyse ki sana musallat olamamış

Bebeğim iyi değil canm 😓 nöbet geçirdi damar yolu bulunamiyor ateşi var. Karnında damar yolu açtılar ağlaya ağlaya mahfoldu . Nöbet yüzünden doyuramiyorum da .. açlıktan, acıdan sesi kisilana kadar ağladı.  Şimdi zorla uyudu. 

Ya kiyamam kucucuk caniyla nelerle ugrasiyor Allahim tez zamanda sifasini versin iyi olsun.Allah hic kimseyi bebeyiyle sinamasin

Amin Allah razı olsun 😢

+1 oy
önce (5,155 puan) tarafından

BBen hep ufak tefek biseydim o yuzden kimsenin dikkatini cekmezdim ama unutamadigim bi olay var ilk okul zamani arkadasimla sozlestik hafta sonu onlarda oyun oynayacaktik evleriniz de yakin gittim geldim neyse ara sokatan gecerken bitane gri renk araba yavasladi etrafta kimse yoksurucu koltugunda degidi heralde tam onu hatirlamiyorum adamin biri kadasini camdan baya uzatti sadece kafasi degil omuzlari falanda cikti boyle bi degisik pis hafif bi gulumseme vardi yuzunde bagirsam sesimi kimse duyamazdi arabanin arkasina gecmem lazim evim yolun karsisinda o an nasi lgectigimi hatirlamoyorum korktugumu belli etmedim arabadan uzak uzak yanindan gectim gecince kostum kosede tanidik bakkal abla vardi sevim teyze hic unutmam onun yanjna gittim anlattim ondan sonra kayboldu adam eve gittim anneme anlattim o da gitme bi daha tek basina dedi baska bisey yapmadi gerci su durum bugun olsa yine bulmak nerdeyse imkansiz plakaya bakmak aklimin ucundan gecmiyo adamin adi yok saniyo yok kim oldugu belli degil ara sokak bi yandan mahalle arasi kamere kaydi falan desek oylelikle kapandi gitti adamin amaci taciz oldugunu sanmoyorum ama iyi biri ommadigi da besbell 

yaşattığı kotku yeter. ne hakkı var buna, o tarz insanlar yüzünden biz bazı şeylerden mahrum kalıyoruz. o zaman gitme, yalnız yürüme gibi gibi

önce (5,155 puan) tarafından

Evet ben bu korku yuzunden uzun bi sure hic bi arkadasimla okul disinda gorusmedim isib sonunda asosyal oldum ciktim yine duzeldim cok sukur ama evin icinde kabugumda yasaya yasaya insanlarla tsnismaktsn asiri cekingen oldum hic sevmezdim yeni insanlarla tanışmayı cevremde cok az inssn tutardim olduki onlarla gorustum deselerki arkadasim gelecek su bu ne kadar durur ne zaman gider falan filan sorular dorardim cok sukur duzelttim 

+1 oy
önce (4,443 puan) tarafından

Ben de uğradım ama ben büyüktüm 18-19 yaşlarındaydım. Bir de kıyafet açık , şu saat dışarda derler burada ki kadınlar bile aynı şeyi yapıyor bir de çok yazık gerçekten. Kursa gidiyordum gündüz vakti normal kot pantolon tişört vardı üstümde. Sapık zihniyete ne kıyafet ne de saat fark eder. Savunduğunuz  şeylerin yanlışlığını fark edin artık . Erkeklerin nefsinin kabarmasının sebebi kadınlar değil ahlaksız olan erkeklerdir . İnsana, kadına ,çocuğa, hayvana ,eşyaya bile tecavüz ediyorlar ama yine kadın suçlu yine kadın suçlu. Bir başka zaman da gene kursa gidiyorum arabayla adam durdu hayır diyorum anlamıyor ısrar ediyor ha bire gel bırakayım seni diye. Birinde de ablamla markete gittik eve dönüyoruz adam takıldı peşimize nasıl korktuk eve koşturuyoruz artık eve girdik adam hâlâ kapının önünde aklımız çıkmıştı.

Kıyafet Kulp inkara, erkek çocukları da mı açık giyiniyor 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ tey Allah'ım 

+1 oy
önce (2,782 puan) tarafından

Ben de yaşadım.o zamanlar 8.sınıftaydım.öğretmenimiz  tasarım ödevi vermişti.marongoza grup halinde gitmiştik.adam bilerek ben ve 2 arkadaşımı en sona bıraktı.ben beklerken gelip taciz etti.o kadar korkunçtu ki ne kadar kaldım orda hatırlmıyorum.sadece kitlendim.en son arkadaşlarıma bağırıp kaçtığımı hatırlıyorum.öğretmenime anlatmıştım hemen.2 erkek ve 2 kadın hocam adamın yanına gittiler.erkek hocalar tehdit etmişler.bu yaşadığım olay benim okulu bırakmama yetti bile.çünkü oradqa o gün çıkıp gidemeseydim tecavüze uğrqyacaktım.

Şimdiki aklım olsa kesinlikle şikayetçi olurdum.

İşte bir pislikleri yüzünden eğitim hayatın bitmiş. Şeref yoksunu, inşaallah sürünuyordur

+1 oy
önce (687 puan) tarafından

Canım ben ilk evliliğimde kayın pederin tacizine uğradım 

Aileme anlatmama rağmen bana inanmadılar 

Bu yüzden ailem tarafından dışlandım horlandım 

Ötekileştirildim 

Ama ben hiç kimseden saklamadım 

Saklamamda.

önce (8,278 puan) tarafından

Nasıl bir taciz? Hala evli misin ?

Eşin bu duruma ne dedi 😢

önce (687 puan) tarafından

Eliyle dokundu özel yerlerime 

Öyle bir yumruk vurup tekme attım ki 

Dışarıya indim 

Eski esimin gelmesini bekledim 

Geldi dedim eve gidelim 

Eve geldik 

Ona anlattım dedim ki baban elledi 

Bana güldü 

Ne olmus ellediyse dedi 

Af buyurun yatağa alıpta seni.....yaptımı dedi.

O an nevrim döndü ve o gece bitti benim için 

Ve bosanma kararı aldım 

Boşandım 

Öyle bir adamla evli kalamazdım.

Ay şok oldum Allah onun da belasını versin. İyi yapmışsın canm utanmaz pezevnk 

Evet bunu yazmıştın

Oradan kurtuldugun için çok şanslısin

+1 oy
önce (1,767 puan) tarafından

Okulda hademeydi babaminda akrabası 1 sınıfa gidiyodum ******** pislik dudağımdan opmustu tabi o zamanlar bilmiyodum şuan aklıma.geldikce tiksiniyorum opusmekdende nefret ediyorum geberemedi köpek sürünsün sürekli beyin kanaması geçiriyo geberemesin dahada surunsun ilk defa burda anlattım 

İşte kimine Adalet yaşarken geliyordu bak ölmeyi bile beceremiyor

önce (1,767 puan) tarafından

Dahada olemesin beter olsun inşallah pislik

+1 oy
önce (32 puan) tarafından

Ben içeriği beynımın bır yerıne kazılı kalsa da anlatmaya ne dilim varır ne kalbim kaldırır ama ilk okul 3 sınıftım ama benım hıc aklımdan çıkmayan hala aynı seyı sorgulamam beni o pıslıgın tacız etmesıne fırsat veren brnı sınıfa koyup arkadan kapıyı tutan ben yaşça büyük kızıda unutmuyorum nasıl aglayıp kapıyı aç yalvardıgımı yanı ben küçüktüm ama kız herseyı anlayacak bılecek hastaydı nasıl göz yumdu. 

Bızımkı babım ısınden dolayı yatılı okulun(erkeklerın) lojmanın da oturuyorduk bu taciz ılktı ama son degıldı ama ablama da yapıldı bızım lojman dairesınde imamın kızını kütüphanede kilitlendiği kız okula gelemedı bunlar bildiğim orda iki tane engellelı kız da vardı lojmanda konuşamazlardı fazla ama ıkı kardeş hep dıdardaydı acaba o gunahsızlara da dokundu mu dıye bilmiyorum ama çok kötü hıssıyat gün yüzü gormesınlsr

Kim bilir daha neler var. Buna göz yuman o kıza ne demeli. Allah'ım bu dünyada çeksinler 

+1 oy
önce (23,783 puan) tarafından

İlk tacize uğradığımda dokuz yaşında idim tacizci de maalesef bir çocuktu ve ben de uzun zaman travması kaldı ortaokulda iken de sınıfımdaki iki çocuktan sözlü ve fiziksel taciz gördüm uzun zaman sorunun bende olduğunu düşündüm yani bende bir anormallik vardı o yüzden insanların beni taciz etmesine sebep oluyorum düşüncesi..

En büyük mutluluğum ise gidip okul müdürüne bunu söylemiş olmam hiç bir cezai işlem uygulanmadı çocuğa ama müdür bir güzel dövdü gözünü korkuttu bir daha da yanıma bile yaklaşamadı o çocuklar. Bugün bile hala kendime hayret eder ve kendimle gurur duyarım susmadığım için 

Keşke yaşamasaydın ama en azından susmamışsın inşallah bizim çocuklarımız da susmaz. 

önce (23,783 puan) tarafından

Benim gibi sessiz bir çocuk için şaşılacak davranış ama ailemden hiç kimseye demedim korktum suçluluk duygusuna kapıldım maalesef 

+1 oy
önce (1,343 puan) tarafından

Düşünüyorum da bir defa da değil o kadar çok uğramışım ki… 

bir defa 14 yaşında yolda kaldırımda yürürken hiç unutmuyorum bir araba yavaşça yanaşıp içindeki adam popoma öyle bir vurup kaçmıştı ki. 

Bir diğeri teyzemin eski kocası tarafından 18 yaşımda beni arabayla eve bırakırken dokunmaya çalıştı göğüslerime ben bağırınca çok şükür ki bıraktı evime.

Bir diğeri 12 13 yaşlarımda mahalle arkadaşlarım tarafından saklambaç oynarken saklanırken orama burama ellemeye çalıştılar. 

Bir diğeri daha 10 yaşındayken okuldan eve dönüyorum yürüme mesafesi okul eve öğrenciydim ve hava karanlıkken çıkıyorduk bir adam yanıma geldi 1. Sınıfa giden erkek kardeşim de var yanımda bu arada. Adam muhabbet etmeye çalışıyor benim de kızım o okulda tanıyor Musun falan sonra birden ayıp şeyler söylemişti şok olmuştum koşarak uzaklaşmıştım.

Başka bir eniştem ben 16 yaşındayken hoş geldin derken dudağımdan öpmüştü kimsenin görmeyeceği bir açıda.

Hatırladığım sadece bunlar ki ben aklı başında ağır başlı biriyim çok dikkat çekici giyinmeyi sevmem çok dışarı çıkmam çok sosyal çevrem yok arkadaşlarım gayet ağır başlı insanlardı oturmasını kalkmasını bilirim kendimi korumasını bilirim ( bu özellikleri taşımayanlar tacizi hak eder anlamında söylemiyorum ) ben bile bunları yaşadıysam kimler neler neler yaşamıştır kadın olmak çok zor ..::

Eniştelerini rezil etmedin mi 🤬🤬🤬🤬

önce (1,802 puan) tarafından

Enisteden kastınız ablanzn eşi mi

Allah hepsini bin beter yapsın inşallah 

Hayır ablam yok ikisi de öz teyzelerimin eşi 

Hayır etmedim korktum çünkü ve mesela arabada taciz eden öyle bir dokunuyor ki cam açarmış gibi yapıyo kollarını göğsüme dayıyor sürtüyor ben anlatsam yanlış anlamış dicek suçlu ben olcam olay hiç olmamış gibi düşünmeye çalıştım ve birdaha uzak durdum asla yalnız kalmadım arabada taciz etmeye çalışan birkaç sene sonra boşandı zaten dudağımdan öpen de büyük eniştem babamdan büyük yaşlı hani belki yanlışlıkla olmuştur diye inanmaya çalıştım günahı boynuna ama hep temkinli oldum ondan sonra

+1 oy
önce (3,790 puan) tarafından

Başka şehirde bir akraba evinde misafirdim. Onlarda kalıb, doktora gidiyordum. Öyle ki iğnemin saati gelmişdi. Komşudakı hemşire evlerinde yoktu. Ev sahibi beni yakın hataneye götürdü. Ne iyi adam. Önce kendi içeri girdi konusdu sonra beni çağırdı. İğne yapan hemsire eşiniz diye hitap etdi. Eşim değil dedim. Öyle söyledi ama dedi. Bende öylesine demişdir dedim takılmadım. Sobrasında vp dan konuşma cabaları olmuşdu. Engeli bastım. Bidaha evlerine gitnedim. Bize geldiğinde odadan çıkmadım. Ama yüz göz de olmadık. Kapandı gitti

önce (3,790 puan) tarafından

Öğrenci yıllarımda okuldan çıkarken, yolun kenarındakı araba beni arabasına çağırmışdı. Üstelik ders çıkış saati, millet okuldan çıkıyor kalabalık. 

Neyse ki başından müdahale etmişsin sonu gelmemiş 

+1 oy
önce (1,802 puan) tarafından

Birini diyebildim ne mi oldu hiç birşey üstüme gelinip bana kısıldı yaşıyorsam şans eseri belki devamı gelse ölecektim sahipsiz aile düzeni karışık olduğun da ozelikle bunu kullanıyorlar günlerce evimize gelip beni gözüyle tehtit etti diyecekmiyim diye dayanamadım dedim ama hatrlamak istemedihim çok şey var

İşte ben bu adam bozuntusuna söverim. Daha beter bu bile isteye sesinin çıkmayacağını bile bile. İnşallah süründüğünü görürsün veya duyarsın 

+1 oy
önce (2,590 puan) tarafından

İlkokuldayiz sınıfımda bir oğlan var sınıfta falan direk bir şey yapmıyor ama merdivenden falan çıkarken sırayla veya karışık şekilde arkadan bir ittirme oluyor bakıyorum bu i.ttt aşırı rahatsız edici yani anlatamam direk başka yere çekiliyorum.  Sonra arkadaşlarıma açtım konuyu resmen onlara da yapıyormuş pi.slik k.öpekkk!! Dedim ki kızlar gelin rehberlik hocasına anlatalım bunlar bir geri durdu yanlış anlaşılırız bizi suçlarlar diye olmaz bir şey gelin o bizi anlar dedim gittim kapıyı vurdum adamın karşısına geçtim çocuğun adını soyadını verdim o kadar masum duruyor ki adam şok geçirdi resmen.  Kızlar ben konuşunca onlar da açıldı tabi anlattılar da anlattılar. Biz sınıfa çıktık  normalde nöbetçi öğrenci gönderir görüşmek istediği öğrenciyle. Ders saatinde geldi çocuğu götürdü konuştuktan sonra çocuk en 1 metre ötemizden kaçarak gitti bizden 

İyiki söylemişim o zaman diyorum 

Çocuklukta başlıyor bunlar. Çocukken, yılanın başı küçükken ezeceksin işte 

+1 oy

Hepsinin Allah belasını versin rahat 4-5 taciz travmam var. Çocukluğumu zehir ettiler Allah belalarını versin inşallah 

İnşallah canım. Kendilerinden çıksın 

Amin amin 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 1,167 göst.
14 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tubik86 (487 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 817 göst.
29 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (9,079 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.
0 oy
15 cevap 464 göst.
29 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,368 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,268 soru

24,109,190 cevap

332,862 kullanıcı

...