+2 oy
290 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (120 puan) tarafından

Kızlar aile apartmanin da oturacam mecbur sizce boku yiyecek miyim oturan var mı aranizda

13 Cevaplar

+2 oy
(312 puan) tarafından

Ben canım aile Apartmanı oturuyorum resmen rezalet onlar yüzünden boşanma raddesine bile geldim tavsiyem uzak dur

(120 puan) tarafından

Mecburum ya yapacak biseyim yok elimde

(120 puan) tarafından

Çocuklarım var ya bosanirimsam çocuklarım ne yapar

-Reklam-
+2 oy
(5,388 puan) tarafından

valla bence yiyeceksin. yol yakınken restini çek. 

+1 oy
(3,080 puan) tarafından

Bizim binada 20 daire var. Arsa sahiplerine 6 daire verilmiş. Yaşlı çift, iki kızları ve kızlarının gelinleri doldurmuş 6 daireyi. Yani sulalecek aynı binadalar. Ben de merak ediyorum acaba hiç sorunları oluyor mu diye. Genelde hiç olumlu yorum duymadığım için bana garip geliyor.

0 oy
(24,165 puan) tarafından

Ben oturmuyorum ama otursam kesin yerdim çünkü asla sınır tanıyan insanlar değil eş ailem aynı şehirde yaşarken bile daralıyordum çünkü ota boka her bahaneye bize geliyorlardı üstelik önceden planlamak yok telefon ediyorlardı eşime annemler bize geliyormuş hop on beş dakika sonra kapidalar benim için tam cinnetlik 

0 oy
(5,454 puan) tarafından

Allah yardimcin olsun biz ayni mahallede oturuyorum aramizda 500 metre yoktur heralde ilk evlendigimiz zaman esimde gececi calistigi zamanlar esimin ailesiylekalirdim 2 gun kendi evimdeysem 2 gun orda kaliyodum ayyy cok kotuydu otursan oturamiyoruz bi is yapsan kaynanam istemiyodu yatsan yatamoyosun sohbet yok koltugun basinda geciyo gunleri hamile kaldim hemen oturmakta zorlanıyodum ustun basin hep tertipli olmak zorunda kendi evime gitsem biri geliyodu hadi gelin bisey oluyodu bizdelerdi en cokda bizim oraya gitmemizi istiyolardi hergun gelin diyolardi resmen benim esimin ailesi Allah icin kotu insanlar degiller ona ramen ben cok zorlandim ayni apartmanda otursam nolirdum hic bilmiyorum valla

0 oy
(60 puan) tarafından

Ben bennn. Asla tavsiye etmiyorum. Yedi yabancı olsun aile apartmanından bin kat daha iyi. 

0 oy
(3,914 puan) tarafından

Aileye göre değişir tabikide zorlukları var iç içe oluyorsun ne kadar kapın ayrida olsa oyle olmuyor hele çocuk olunca daha iç içersin.. 

Ben oturuyorum iyi yönlerine var bir isim düşünce çocuğu bırakıyorum canın sıkılınca sohbet edecek biri var hep evde..

Kötü yanı geldiği  gittiğin görünüyor 😊

0 oy
(3,428 puan) tarafından

Benim amcamgil ve babannem aile apartmanında oturuyor. Babannem de melek değildir ama asla gelinlerinin evine çat kapı gitmez, misafirleri gelince tepelerine inmez. Ama tabiki zor tarafları var. Kavga etsen duyuyor, bir yere gitsen görüyor. Kendi kaynanamla değil aynı apartman, aynı sitenin farklı bloklarında oturmam. Çünkü saygısız biridir kaynanam, matematik kapı gelir, kene gibi yapışır. O yüzden mesafeni iyi koru, sakın iyi gelin olucam diye sınırları yok saydırma

(7,074 puan) tarafından

Ben değil farklı blok aynı şehirde bile oturmam Allah korusun

(3,428 puan) tarafından

Ayrı şehirde sıkıntı. Ben gelince 3 saat çekemiyorum, düşünsene gelecek günlerce kalacak. Senin gelmeni isteyecek daha beter

0 oy
(2,303 puan) tarafından

Ölüm gibi ama iyi haber henüz kimse ölmedi.

(7,074 puan) tarafından
+1

🤣🤣🤣

(120 puan) tarafından

İnşallah iki türlü de olmem

(2,303 puan) tarafından

insallah 

0 oy
(1,914 puan) tarafından

Aile apartmanı pişmanlıktır, bin tane örnek var, aileyle bağları kesmeyeceksin ama aynı bina sıkıntı 

0 oy
(1,302 puan) tarafından

4 yıl oturdum birdaha otururmuyuz hayır. Eşim de oturduguna pişman 3 yıldır ayrı oturuyoruz rahatlık gibisi yok. . Ama aile apartmanında otursak da benim eşim beni asla ezdirmedi tüm lafı da derdi tartisirdi da eşime laf diyemezsin diye ailesine. Kayınvalidem de oğlundan yüz bulamayınca lafı sözü kesmisti. Ama yinede girdiğin biliniyor çıktığın biliniyor bı ionuda tartissan biliniyor güzel bişey yaşasan biliniyor ne kadar gizli saklı yapsan da ayrı gibi olmuyor.. 3 yıldır farklı yerdeyim evimdeyim 1 ay tatilde de olsam umurları duymuyor  çünkü bilmiyorlar bisey

(120 puan) tarafından

Walla orda ev var alındı mecburuyetim var biraz ya boşanacak ya oturacam

0 oy
(120 puan) tarafından

Ya boku yiyecek ya iyi olacak apartin konumu çok iyi o yüzden bı de ev alamam nerden alıyım ordan borçsuz alıyım birazda param olacak elimde araba yada o yüzden .ya vezir olacak ya rezil

0 oy
(120 puan) tarafından

İçim daralmaya basladi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 135 göst.
+1 oy
10 cevap 177 göst.
0 oy
10 cevap 237 göst.
0 oy
9 cevap 183 göst.