Bugünün menüleri neler kızlar bende biber dolması yayla çorbası salata irmik helvası var siz neler yaptınız ya da yapacaksınız?
Afiyet olsun henüz bişeey yok sıkıldım valla yemek yapmaktan aşevimi burası ya 😂😂😂
Bende aynı şeyi söylüyorum ama paşa paşa gidiyorum mutfağa yine :D
Şuan mercimek çorbası yapıyorum vesselam 😂😂😂😂
Etli Kuru fasulye pilav. Kuskus salatası
Afiyet olsun canım yarın aklımda bulunsun 👍
Kuru fasülye pirinç pilavı mısırlı salata baklava var bizde
Afiyet olsun şimdiden
Bende gelem mi kanka 😋
Menüde kuru vardı canımcım sen daha iyilerine layıksın ♥️ gel tabi kankacuğum🤣
Olsun canimcim en sevdiğim kuru 😂 canımsın 😘💜
Eşim evde yok bu hafta. Ben de oğlumla kendi başımayım. Ne bi çağıran var ne bişey. Kaynanam artık çağırmıyor ben de ona gitmiyorum. Allah ne verdiyse yapıcam aklımda hiçbir şey yok. Yemeyen bi çocuğa sahibim maalesef 😞 Bu da işimi daha da zorlaştırıyor.
Aman boşver kız benimde kimsem yok 2 ay düşük tehlikesi geçirdim kapımı çalan olmadı rabbim elimize ayağımıza güç kuvvet versin böylesi daha iyi
Etli nohut ile pilav yapacağım
Ellerine sağlık
döner partisi 😅😅
ben de yanına bir şeyler hazırlıyorum
Çok seviyorum ama bu aralar fazla abarttık dönere bir süre ara verdim 😂
Afiyet olsun şimdiden🤌 ben pizza yapicam
Ellerine sağlık sizede afiyet olsun canım
Etli nohut,pilav yanina yogurt
Afiyet olsun
Bnde patatesli taze fasulye yaptım yanına bulgur pilavı yaptım
Bende patatesli çok seviyorum ama eşim zeytinyağlı domatesli seviyor bak yine aklıma geldi annem böyle çok yapardı içine patlıcan da koyardı az bişey mis gibi olurdu
Bnde iki şekilde de yaparım güzel oluyor 😇
Afiyet olsun ,bugün bende de biber dolması var bir de yoğurtlu tel şehriye çorbası, ıslak kek 🙂
Bende şehriyeli yapacaktım çorbayı ama belki yemezler diye cesaret edemedim tadını değiştiriyor mu
Yok canim ya daha lezzetli bile oluyor . Terbiyeli çorbaların içine istediğini koyabilirsin . Ben öyle yapıyorum kafama göre
Güveç , pilav ,ve salata ayran var
Patates piyazı yaptım canım
Yanına da makarna yaptım
Ayran koydum içtik
Şimdi kahve suyu koydum
Kahve yapıp icicem
Kıymalı yeşil mercimek ve tarhana çorbası yaptım
Bugün doktor randevularımız vardı o yüzden Evde yemek yoktu eşim Hadi annene gidelim dedi evde yemek yok diye anneme geldik 🤣🤣
Patates patlıcan karışık oturtma pirinç pilavı cacık soğan söğüş yendi ve bitti tatlı yok
Aslında canım sütlaç istiyor 1 haftadır yaparım belki mutfağı bi toplayım da
Tabi önce minikonun uyuması gerekli
tavuk patates. bulgur pilavı,salata ve ayran
Sadece makarna ve cacık yaptım vallahi derin temizliğe giriştim ancak onu yapabildim yiyoruz 🤗 size de afiyet şifa olsun
Karnıyarık pilav cacık yapmıştım.
2 arkadaşım gelecek. Cig köfte, makarna salatası ve sutlac yaptım. Oturacagiz çocukları okuldan gelene kadar ama benim oğlum 5 çocuğa bedel zaten 😃
1,472,114 soru
24,107,349 cevap
332,782 kullanıcı