+1 oy
341 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (72 puan) tarafından

Benim içimde çok şey kaldı ya dugunum istedigim gibi oldu  okadar baskada hiç birşey olmadı 

13 Cevaplar

+4 oy
önce (2,988 puan) tarafından

İstemediğim halde düğün oldu. benim de içime oturan bu

önce (623 puan) tarafından

Bu gün artıların benden oldu 😅

Teşekkür ediyorum 😀

önce (7,914 puan) tarafından

Şimdiki gençlerin bazıları düğün istemiyor. Dün bi akraba nişanlandı kız kesinlikle düğün istemiyorum demiş. Kuzenim de aynı şekilde düğün istemedi nişan ve nikah yapıldı o kadar

+1

Ben de eşim de oynayan insanlar değiliz. Yani ben gerçekten oynasam eğlensem düğün bana mantıklı gelir ama ben düğünümde bomboş oturdum ve aşırı sıkıldım. Ailem de mesela oynamaya karşı, orada onlar adına da bir gerginlik hissiyatı oluştu bende. Güya en mutlu gunumdu ama sırf eşimin ailesi istiyor, millet yok düğün de mi yapamadılar demesin, basklari eğlensin karnını doyursun diye düğün yapıldı. Kaynım bekardı kayınbabam diyordu ki bizim bir an önce bu çocuğu evlendirmemiz lazım. Millet der ki paraları yok da onun için evlendiremiyorlar. Tamamen milletin görüşü için yaşayan insanlar milletin görüşü için ben istemediğim halde düğün yaptı.

önce (7,914 puan) tarafından

Düğün masrafına verilen parayla güzel bir balayı yapılsa ev ihtiyaçları alınsa daha mantıklı 

-Reklam-
+2 oy
önce (1,146 puan) tarafından

Benimde içimde çok şey kaldı ama yapacak birşey yok artık 

+2 oy
önce (1,549 puan) tarafından

Bir gün fenomen olursan yeniden düğün yaparsın boşver 

Öyle avut kendini işin şakası tabi benimde çok şey içimde kaldı malesef

önce (449 puan) tarafından

++++

Çok mantıklı fenomen olursan yeni düğün yaparsın 😂😂

+1 oy
önce (1,407 puan) tarafından

Eksik kalan ne oldu ki? 

önce (72 puan) tarafından

İstediğim gelinik giyemedim istediğim altınları almadılar evimi hepsini ikici el serdiler daha neler neler 

+1 oy
önce (6,886 puan) tarafından

Covid zamanına denk geldim gelinlik kinalik falan giydim ama nilahti bazen keşke diyorum düğünümde olsaydı o tek kaldı içimde 

0 oy
önce (593 puan) tarafından

Benim o bile olmadı pandemiye denk geldik kıyafetimle evden çıktım düşün artık 5 ay sonra dış çekimim oldu gelinliğimde kaldı tuttuğumuz salonda. 

0 oy
önce (123 puan) tarafından

Pandemide evlenmiş olmama rağmen hersek istediğim gibi oldu çok şükür eşim ikiletmedi asla isteklerimi o yüzden hiç bisey içimde kalmadı çok şükür ayrıca düşünme artık üstünden zaman geçmiş düşünüp düşünüp üzme kendini 

0 oy
önce (1,535 puan) tarafından

Benim direk düğünüm olmadı hiçbişeyde içimde kalmadı iyikide olmamış düğün masrafı parası bize kaldı ahahahhaha

0 oy
önce (449 puan) tarafından

Düğün yapma kına gecesi kız alma merasimi hariç hariç herşey istediğim gibi oldu kayınpederim Türk adetlerini merak etmeseydi onuda yapmazdık tüm masrafı ödeme karşılığı saçma sapan adetleri yerine getirdik

0 oy
önce (2,077 puan) tarafından

Benim düğünüm bile olmadı 😂… Hep deniz kenarında bir düğün hayal etmiştim, içimizde kalan şeyler oluyor elbet tabii nasip .

0 oy
önce (14,929 puan) tarafından

Düğünüme hiç hevesim yoktu ama eşim sağolsun hepsinde birer kötü anı buraktı zaten. Ama hiç birini önemsemiyorum. 

0 oy
önce (843 puan) tarafından

Düğün yerine nikah daha iyi 

0 oy
önce (291 puan) tarafından

Bende kaçarak evlendim düğünüm çok güzel oldu iki gün çok gösterişli oldu ne istediysem kayınpederim hepsinden ikişer tane aldı ama yinede mutlu olamadım annem ve babam düğünüme gelmediler içimde. Çok kaldı😞

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 253 göst.
9 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Nereye baci (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 235 göst.
0 oy
2 cevap 146 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 829 göst.
9 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu