+4 oy
768 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (90 puan) tarafından

Hadi bakalım akımı ben başlattım 

Eşim cumartesi arkadaşları ile sabaha kadar okey oynar gece 4 5 gibi gelir bana normal geliyor millet şüphelenmiyor musun Co serbestçe davranıyor diyro ama Pazar günü de bize ayirir annesi bile cagirsa pazar gunu eşime ayırdım gelemem der yani 4 yıldır gider arkadaşına ve arkadaşının esleri de konsuyrodu haberleri var hepimiz gece eşi kaçta geldiyse gruba yazar geldi benimki diye 4 kişiler zaten dükkanda oynarlar kamera da var izliyrom 😅😅sizde var mi

24 Cevaplar

+5 oy
(5,326 puan) tarafından

Bizde de habersiz bisey yapmama durumu var cop dokmeye gitsem haber ederim disari ciktiysam da dedigim saatte evde olurum biraz daha otur ne cok korkuyosun kocadan derler ama bu korkmak degil deger vermek ben basima buyruk davranirsam o da davranir gerek yok 

(90 puan) tarafından

Kız öyle deme ben birinde çöp dökmeye indim çocuklar evdeyken deprem oldu 

(972 puan) tarafından

👏👏

(5,326 puan) tarafından

@Cerenerenn annesi bu kadarini yapsa bende soylemezdim 🤭

(90 puan) tarafından

Bende söylemem de söyleyene de saygı duyarım 

(5,326 puan) tarafından
+1

Amac ne biliyo musun benim kucuk cocugun var o uyurken cope cikarim evimin karsinida bakkal mesela ekmek almaya falan gider gelirim hemen 5 dk surmez bu surede cocuk evde yalniz olabilir ya da yanimda gotursem bile Allah korusun araba carpti bisey oldu cocuk ya evde yalniz ya yolda ya da benim basima bisey geldi cocugun telefon acip konum soyleyemez arama yapamaz esim beni bulamaz boyle bi durumda haberi olsun ki beni bulabilsin yani ayricada ben esimin is disinda nereye gittigini bilmek isterim mesela ben soylemezsem o da soylemez 

-Reklam-
+3 oy
(5,156 puan) tarafından

anormal bir şeyimiz yok bana göre. daha doğrusu başkalarına anormal gelir mi onu bilmiyorum 😂

(90 puan) tarafından

Neymiss 

(5,156 puan) tarafından

işte bilmiyorum ki bana göre her yaptımız normal😂

(90 puan) tarafından

Oda iyimisss

+3 oy
(475 puan) tarafından

Eşim hiç dışarı çıkmaz arkadas çevresi yoktur buda herkesin tuhafina gidiyor ama bana normal geliyor hiç ama hiç çıkmaz 

(90 puan) tarafından

Evet bazilarina tuhaf olur ama normal bence tek arkadaşı sensin işte 

(475 puan) tarafından

Aynn nere gidileckse beni taşır yanında gorumceler bana stepne diyor 🤣🤣🤣

(90 puan) tarafından

O ne demek mis

(9,925 puan) tarafından

Abla bizede yapışık ikiz diyorlar yalnız değilsin kocamın kimsesi yok benle nereye gitse 

(475 puan) tarafından

Arananın yedek lastiği kizzz🤣🤣🤣

+3 oy
(24,009 puan) tarafından

Eşimle tam anlamıyla hayat arkadaşıyız yemek ütü bulaşık çocuk bakımı her şeyi yapar bana göre olması gereken bu ama bunu anormalmiş gibi görenler ya da eşimin bana lütfu imiş gibi davrananlar oldukça fazla 

(90 puan) tarafından

Ay evet geçen bende hasta degidlim eşim yetişemiyorum diye oturma odası salon süpürüp sildi o sırada kayınvalidem geldi dedi gelin hasta mı niye sen yapiyrlsun ya ev bizim evimiz 

(3,020 puan) tarafından

Lutufmuş gibi davranan koca ve çevresi beni en nefret ettiren şey. Kadın çalışıyorsa zaten erkek bir zahmet yapsın ama yapıp bir de bak yaptım diye göze sokunca aşırı sinir oluyorum. Benim kocam da yapar ama lafını da eder.

(24,009 puan) tarafından

Benim kocam lafını etmez ama kayinvalidem her fırsatta çok şanslı olduğumu çok iyi bir kocaya denk geldiğimi söylüyor. Kocamın şansını gören yok 

+3 oy
(9,925 puan) tarafından

Kocamın temizlik düşkünlüğü bana normal herkese garip geliyor anneme kalmaya gittiysem evi 40 lar perde halı hep yıkar dolapları döker dğzenler sıkıldıkça bunları yapıyorum diyor komşularıma çok garip geliyor camlara çarşaf çekince anladılar durumu 😅

(90 puan) tarafından

Bende canım sıkılınca yaparım eşimle temizlik hatta pazar günü de bizim sığınak var oraya gircem düzenleyici aldım oraya salça turşuluk icin

+3 oy
(506 puan) tarafından

Bizimde tam tersi eşimin öyle bir hayatı yok. Sanırım eskiden doyduğu için ben ondan çok gezerim çocuğu bırakıp😂 bu da başkalarına anormal geliyor. Eşimin tarafında çocuğa eşim bakar ben yorulmiyim diye çünkü zaten başka şeyler yoruyor. Çocuğu hep o büyütmüş öyle diyorlar😂 sanki baba işteyken çocuk kendi kendine büyüyor

(90 puan) tarafından

Onları yıkayan biziz bakan yediren iciren biziz sanki kendielri hazırlayıp yiyor demi

+3 oy
(3,020 puan) tarafından

Henüz gerçekleştirmedik ama benim planım var. Ben arkadaşlarımla yurt dışına gideceğim, kızımı götürüp götürmeme konusunda kararsızım. Eminim ki buna özellikle eşimin tarafındaki yaşlılar çok garip gözle bakacak, kocasız nasıl geziyor diye 

(90 puan) tarafından

Valla benim çocuğum rahtsiz olmasin yeminle ilk yapacağım iş cocugumu bırakıp saatlerce gezmek 

(4,559 puan) tarafından

@Alfabeta ben bir türlü öğrenemedim İngilizceyi kursa da gittim ama bana aşırı zor geliyor. En büyük eksikliğim .

(1,572 puan) tarafından

Eeştirmek için yazmadım canım bakanın varsa ve güzel bakılacağına eminsen gidersin tabi 

(3,020 puan) tarafından

@Seri bana göre öğrenmenin en kolay yolu pratik yapmak. Üniversitede öğrenciyken yabancı mektup arkadaşlarım vardı bir sürü,onlarla internet üzerinden de sürekli yazışıyordum. Bana şöyle bir etkisi oldu yazarken çok güzel yazıyorum ama konuşurken telaffuzum çok iyi değildi ama ona rağmen çok iyi ilerlemişti. Şu an imkan yok ama bence gidip İngiltere'de bir ay bile yaşasak çok fark eder. Dili kullanip pratik yaptıkça gelişiyor. 

@Nicksizdebana anladım teşekkürler inşallah gidebilirim

(549 puan) tarafından

Bunda yadırganacak garip olacak bişey yok ben yurtdışında yaşıyorum eşim yabancı çocugumu hafta sonu eşime bırakıp tatile bile gidiyorum ben annesiysem oda babası zaten bakmak zorunda yurtdışında tüm anneler çocuklarını babalarına emanet edip sosyal hayatlarını yaşıyor çünkü burda ataerkil zihniyet yok hatta çocuga bakmayan ev işlerine yardım etmeyen Baba topa tutulur çevre ve kendi ailesi tarafından

+3 oy
(1,548 puan) tarafından

Eşim at gibi kişner, kurt gibi ulur, horoz gibi oter, kuzu gibi meeler sürekli. Ben de başta yadirgiyordum ama artık alıştım hatta artık beraber uluyoruz. Dışardan duyanlar şaşırıyor. Evlenmeden önce de varmış bu huyu. Dedesigil "evlen de elin kızı sesini keser" demişler. Köye gittiğimizde eşim inadına ulur. Dedesi de bana kızar " daha bunun kulağını kesemedin mi?" Der. Ben de derim " ben onu akillandiramayinca ben ona ayak uyduruyorum artık beraber uluyoruz" derim kızar 😂😂😂

(90 puan) tarafından

O bizde de var eşim mesela bazen ikimizde argo kullanırız bazen n.h çekeriz kimse olmadığı zaman tabiki akımlar yaparız kendi aramızda kynvldem annem çocuk musunuz diyor evet çocuğum valla 18 de evlendim şuan 25 yasindyaim ama çocukluğumu çocuklarım eşimle geciridm

(1,548 puan) tarafından

Onu biz de yapıyoruz ama ben küfür etmem. Eşim eder ona da kızarım ,😂

(90 puan) tarafından

Yook valla bende ediyorum ya tabi ama avrat sövme yoonda öyle m.al misin falanbendeki😅

(1,548 puan) tarafından

O küfür mü canım 😂 geçen ben de kaynanama n.ah çektim pişman değilim 😂😂😂 

+2 oy
(5,986 puan) tarafından

Ben ailemle gezmelere tatillere giderim eşimde arkadaşlarıyla bulunduğumuz ilçeden çıkmadan ve taşkınlık yapmadan gezerler içerler (içtikleri yerler ahır oluyor genellikle hepsinin ahırı var) takılırlar bana göre normal ama kayinbabamlar bile kızıyorlar 

(90 puan) tarafından

Evet babalar anneler karışinca bize de kuşku düşüyor 

+2 oy
(7,984 puan) tarafından

Okadar çokki haftada bir üç çocuğu da eşime bırakır ful gezerim ben yada o gün canım ne isterse onu ve bu durum hem eşimin hem benim aileme tuhaf geliyor o üç çocuğa nasıl baksın diyorlar ula ben nasıl bakıyorum 😂 eşim ev işlerine yardım ettiği için kılıbık olur tuhaf karşılanıyor bu durum 

(90 puan) tarafından

Evet kaynım da eşime kılıbık der o yönde yardım etmiyorlar aslına olması gerekni yapıyolar

+2 oy
(124 puan) tarafından

Bensiz Bi yere gitmez bana sormadan Bi yere gitmez öyle ailevi hastanelik Bi durum yoksa gece muhakkak evdedir gezmez gezemez temizliğe yemeğe yardım eder buda çevremizde değil ama abileri içinde Bi garip geliyor onlara 

(90 puan) tarafından

AA bak o konuda sana çok hak veriyroim ya evlendik ama aileler de karışıyor gezmeye bizde biz başbaşa gdiemeyck miyiz dimii ayol

(124 puan) tarafından

Abisigil hanım köylü oldun iyice başımıza diyor falan eşime eşimde sizene sizde olun çok dert ediyorsanız diyor onun dışında senede 1 2 kere hariç ailesiyle Bi yere gitmeyiz aynı şehirde mahallede olduğumuz halde 

(90 puan) tarafından

Ben giderim kayannam alt komşum 😅hiç de rahtsiz değilim valla geçen gece canım dondurma istedi gittim aldım geldim hicde sormaz niye geldin diye gel kahve içelim derim gelir oda çağırır saat farketmez 

(124 puan) tarafından

Bende kayinvalidemden rahatsız değilim abisigil eşime salça oluyor onlarla çok bi yere gitmeyiz hatta çocuğuma kayinvalidem bakıyor bizde o yüzden onların binada ev satılsa diye bekliyoruz taşınmak için 

+2 oy
(1,594 puan) tarafından

Bizimde hafta sonları kahvaltıyı ve akşam yemeğini eşim hazırlar hep sadece o hastaysa ben hazırlarım bize normal ama anlatınca tuhaf geliyor başkalarına her haftasonumu diye ahehehehe

(90 puan) tarafından

Bizde beraber hazırlarız çünkü eşim dağıtır ben görmesem mutfağa bulaşığı yıkarim.hemenn

+2 oy
(2,104 puan) tarafından

Benim eşim yazları ailemin yanında kalmama müsade ediyor demeyim ama anlayış gösteriyor demek daha doğru olur. Bu yüzden her yaz boşanıyorum dedikoduları çıkartıyorlar 😂

+2 oy
(5,436 puan) tarafından

Kıskançlık yok ikimizde relax takılırız  nasıl bu kadar rahatsiniz diye soranlara birbirimizin anne babası değiliz hayat arkadaşıyiz diyoruz herkese bu anormal geliyor özellikle kadınlara ama bize göre normal 

+1 oy
(3,227 puan) tarafından

Bizim ikinci evliliğimiz ikimizin de çocukları var biz onlara anne baba olmaya çalışıyoruz bu hem aile içinde hem de dışında tuhaf geliyor insanlara

0 oy
(549 puan) tarafından

Yaşadıgım ülkeye göre çok normal ama türkiyede olsa taşlanma ihtimalimiz çok yüksek mesela çocugumu bazı hafta sonları eşime bırakıp kız arkadaşlarımla tatile gidiyorum hafta içi bir gün eşim evi temizliyor kayınvalide kayınpeder yanında eşim sevgisini ilgisini göstermekten hiç çekinmez utanmaz keza bende öyle kayınbiraderim arada çocugumuzu bizi alır eşim olmadan gezmeye pikniğe götürür eşim bekar bile olsa arkadaşlarını eve davet eder yarım saat yanlarında kalırım sadece bazen arkadaşları eşlerini getirir erkekler aşağıda kadınlar yukarda takılırız şimdilik bunlar aklımda

0 oy
(26,044 puan) tarafından

Ohohoooyttt cok sey var bizde . Disardakilerin hepsine anormal geliyor bana ise cok normal sjsjsj

0 oy
(736 puan) tarafından

Eşim işe gitmediği günlerde (vardıyalı çalışıyor o yüzden boş vakti çok) yani haftanın 5 günü felan öğlen veya akşamları kahveye gider bi kaç saat takılır gelir bazen kızarım küserim ama başkada alışkanlığı olmadığı için anlayış gösteririm ama alışık olmayan insanlara tuhaf geliyo

0 oy
(5,919 puan) tarafından

Benzeri bizde de var. Eşime bir doğum gününde masaj hediye ettim de ay bunlar da bir geniş gibi imalar geldi. 

Sanırsın striptize yolladık 😄

(1,051 puan) tarafından

Masaj derken kadin masajciyami gitti

0 oy
(50 puan) tarafından

Evliliğimi, özel hayatımı kim olursa olsun ailem dahi kimseyle paylaşmam. Benim evimde olan beni ve eşimi ilgilendirir sadece. O sebeple de normalimiz de anormalimiz de bizi ilgilendirir. Kimseye o yorum hakkını vermem

İlgili sorular

+1 oy
25 cevap 698 göst.
15 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Elifylmz0660 (1,409 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,070 göst.
10 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 914 göst.
7 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zehrabnm (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
50 cevap 3,219 göst.
13 Mayıs 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,972 soru

24,132,499 cevap