+1 oy
63 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (7 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Yanlış yazmışım emzirme atleti mi emzirme sütyeni mi yazacaktım

4 Cevaplar

+1 oy
önce (18,543 puan) tarafından

İkisi de farklı şeyler olduğu için ikisi de ihtiyaç. Ben emzirme atleti almadım emzirme sütyeni aldım. Önlüğü de dışarı çıkarken özellikle hastanede çok kullanmisimdir. 

önce (7 puan) tarafından

önce (18,543 puan) tarafından

İlk hamileliğimde tecrübesizdim diye emzirme sütyeni almıştım. Bana kalırsa emzirme sütyeni yerine toplaryaci sütyen al hem toplu duruyor hem de emzirmek de rahat oluyor. Emzirme sütyeninde memeler sarkıyor 

-Reklam-
+1 oy
önce (2,952 puan) tarafından

İkisi birbirinin yerini tutacak şeyler değil ki

önce (7 puan) tarafından

önce (2,952 puan) tarafından

Bu sizin kişisel alışkanlıklarınızla alakalı bence. Şahsen yazin en kavurucu gününde bile atletsiz duramayan bir insanım. O yüzden 4 tane emzirme atleti aldım onları yıkaya yıkaya iki sene giydim. Yani atlet giyeceksiniz emzirme sütyeni almanın bir anlamı yok, sütyenin üstüne atleti giyince kullanımı rahat olmuyor. 

0 oy
önce (25,635 puan) tarafından

Ben emzirme önlüğü ve emzirme sütyeni almıştım atlet çok kullanışlı gibi gelmemişti o yüzden ama önlük mutlaka al çok büyük ihtiyaç özellikle dışarıda falan 

0 oy
önce (5,404 puan) tarafından

Normal atlet kullanıyorum ben sütyenin her türlüsünü yasakladı genel cerrahi doktoru mastit yaptığı için ama önlük dışarıda çok iş görüyor 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 258 göst.
4 Mart 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (266 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 268 göst.
8 Haziran 2023 Moda kategorisinde kubra38 (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 189 göst.
22 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Sibel59 (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 880 göst.
15 Mayıs 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Cerencim35 (402 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,110 soru

24,107,279 cevap

332,780 kullanıcı

...