+1 oy
124 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (104 puan) tarafından

Merhaba kızlar aramızda fuzul ev gibi yerlerden ev veya araba sahibi olan var mı bu yerler güvenilir mı? 

4 Cevaplar

+1 oy
önce (2,950 puan) tarafından

Bizim tanıdık eminevim'den ev aldı pandemi oncesi. Şansına 3 ayda kura çıktı. Ama bu kura bir sene sonra çıksaydı hiçbir şey alamayacaktı. Enflasyonun bu kadar berbat olduğu bir ortamda bence çok riskli. Arkadaş da 400bine eve yazıldı, ama daha bu sene çıktı ve araba bile etmiyor

önce (104 puan) tarafından
+1

Ben bilgi almak için konuştum da kuralı ve kuradız oluyormuş her iki şekilde de yüzde kırkını ödeyince teslim ediyorlarmış neden hiç bir şey alamayacaktı onu anlamadım? 

+1

Çünkü 200bine yazıldı ev için. Küçük ilçeden o paraya ev alabildi. Pandemiden sonra ev fiyatları artti, 200bin hiçbir şey etmeyecekti. O manada dedim.

+1

Kurasız olunca da benim bildiğim tam taksitlerin ortasında parayı veiyorlar. Yani aylık ödemeniz az olursa taksit sayısı çok olur, para verilecek ay da geç kalır yine bir anlamı olmaz.

-Reklam-
+1 oy
önce (1,482 puan) tarafından

Ne kadar yüksek peşinat verirsen ne kadar yüksek ödeme yaparsan o kadar erken çıkar en az 5 ay sonra veriyolar  bu kadar sürede verirlerse iyi yoksa mantıklı değil enflasyona yenik düşersin

önce (104 puan) tarafından
+1

Diyelim 3 milyonluk en ne kadar peşinat verilirse aylık ödeme yapılırsa 5 ayda verirler

önce (1,482 puan) tarafından

Ben yazın sordum onu sıfır peşinatla  45 50 bin civarı ödemeye 11 ay demişlerdi ama evin yarı parasını Ödemiş olmadan en az vermiyolar mesela 3 milyon için en az 1500ü ödemiş olman lazım en iyisi hepsini gezip konuşman canım hepsinin kendi komisyonlarıda var çünkü onuda vermen gerek 

0 oy
önce (15,723 puan) tarafından

Mesela 3 milyonluk ev için %40 peşinat istiyorlar birde dosya masrafı var tahminimce oda 250 civarı eder 

0 oy
önce (23,755 puan) tarafından

Güvenilir ama kârlı mı emin değilim iyi bir peşinat yoksa onlar parayı verene kadar paranın değeri enflasyon karşısında eriyor mesela yazıldığında bir milyon sana yetiyor diyelim o sana çıkana kadar o para yarı yarıya değer kaybediyor biz araba için yazıldık 500 bin aldık normalde hemen olsa sıfır borçla alabileceğimiz arabayı ekstra borca girerek aldık çünkü para çıktığında o para ile piyasada alınacak düzgün araç kalmamıştı 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 1,864 göst.
4 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Kaan.m (99 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 264 göst.
12 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Duru. (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,269 göst.
26 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Selda41 (441 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 211 göst.
31 Temmuz 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Kadinca_2243150 (24 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,062 soru

24,106,533 cevap

332,725 kullanıcı

...