+1 oy
37 göst.
önce Diğer kategorisinde (984 puan) tarafından

Doktor mantar için bu fitilden verdi 3 kutu yazmış kutunun içinde 2 tane var toplam 6 tane oluyor gün aşırı kullan demiş ama bana bir hafta kullanacaksın dedi acaba sadece 2 kutu mu kullanmam lazım kullananlar var mı Siz nasıl kullandınız Kaç kutu kullandınız fayda etti mi bide

1 cevap

+1 oy
önce (294 puan) tarafından

Ben kullandım doğum sonrası kullanmam için yazmışlardı aynı zamanda kremi de var bunun 3 gün arayla kullanıyorsun bir tane kullandın diyelim 3 gün sonra tekrar o şekilde reçetede belirtmiştir zaten veya prospektuste yazar  3 gün arayla ben doğum sonrası 1 tane yazmıştı 2 tane var içinde 3 gün arayla kullandım bide kremi vardı onu bitene kadar sürdüm iyi geldi ilk yakıyor etkisi o bilgin olsun ama geçiyor iyi geliyo yani bana iyi geldi  zaten 1 hafta deme sebebi 3 gün arayla kullandığımız için 6 tane oluyo işte 1 haftalık kullanmış oluyorsun herhalde o mantıkla söyledi doktor 

önce (984 puan) tarafından

Kremi ne canım Zalain diye bir marka Krem verdi bana siz de mantar mı vardı Bana gün aşırı yazmış yani bir gün kullanacağım bir gün kullanmayacağım ama ilaçları bana bir hafta kullanacaksın dedi

önce (294 puan) tarafından

Yani bir gün kullanıp bir gün kalkmazsan eğer evet 2 şer tane var bir kutuda zaten denk geliyo aynı marka gyno lomexin sadece kremi valla bilmiyorum ki doğum sonrası reçete veriyorlar ya o zaman vermişler o zaman kullandım ben herkese farklı reçete ediyolar bana bu şekilde yazmışlar 3 gün arayla ama ben sadece 2 tane kullandım tek kutu bitene kadar kremi sürdüm sabah akşam her gün o kadar ben bu şekilde kullandım size doktorunuz dediyse 1 hafta o şekilde kullanın bir ama dediğim da gibi yanma sızı hissedebilirsiniz sürdükten sonra falan etkisi o biraz zaman geçiyor oda geçiyo iyi geldi ama bana  doğum öncesi enfeksiyon vardi bende  sanırım devam ediyorsa kan vs almış aldı çünkü o yüzden de vermiş olabilirler bana bilemiyorum 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 59 göst.
11 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asli65_ (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 272 göst.
0 oy
1 cevap 227 göst.
0 oy
3 cevap 435 göst.

Kategoriler

1,472,099 soru

24,107,058 cevap

332,760 kullanıcı

...