+1 oy
198 göst.
önce Diziler & Filmler kategorisinde (70 puan) tarafından

Gece 3 4 defa kalkıyoruz 4 ayligiz kesintisiz ne zaman uyuyorlar 🥹🥹

16 Cevaplar

+2 oy
önce (23,073 puan) tarafından

Sütten kesince bile kesintisiz uyumuyor. Birkaç kere su içmek için uyanıyor. 26 aylik. 4 aylık bebek için 3 4 kere kalkmak çok da yorucu değil emin ol. Ben gece 10 15 kez uyandigim da oldu. Çoğu zaman 6 7 kez uyanirdim. 2 yaşa kadar. 

önce (70 puan) tarafından

Benim mama aliyo

-Reklam-
+1 oy
önce (1,283 puan) tarafından

Üzgünüm, oglum 17 aylik ve gece 4 5 kere kalkıyor. Yolun başındasın daha .

Gece beslenmesini kesersen uyur diyorlar .

Nasıl kesecem içmek istiyor 

önce (530 puan) tarafından

Seninki daha küçük beslenmesini kesemezsin. 4 yaşındaki kızım bile ara ara uyanıyor yani. 11 aylık oğlum da gece en az 5 kez kalkıyor.

+1 oy
önce (1,439 puan) tarafından

Vallahi benimki 3 aylıkken gece uyanmasını birakti yüz bin kere maşallah doktora söyledim uyandırıp emziriyorum diye kızmıştı bırak uyusun ne güzel işte demişti 

Nasıl yaptın nazar değmesin 🪬🪬🪬🪬

Uyandırma canım nasıl giderse öyle devam eder vallahi doktor bana öyle demişti tabi yine eşim durmazdı acıkıyor kalk emzir diye başımın etini yiyordu 

Vallahi kendi düzen kurdu ben hiç bir şey yapmadım 🤦‍♀️

önce (886 puan) tarafından

Bende öyle. Sadece uykuya geçmeden önce bütün ihtiyaçlarını gideriyorum bezini gazını sütünü her şeyini tastamam yapıyorum. Bırakıyorum beşiğinde kendisi uyuyor. Uykuya dalana kadar izliyorum o kadar 

Ne güzel anlattınız cnm ben mama veriyorum 3 kere uyanıyor gece bide aç olmasa da ağlayarak uyanıyor bazen 6 da hep oyun oynamak için kalkiyo

+1 oy
önce (886 puan) tarafından

Benim oğlum 2 aylık gündüz pek uyumaz gece 2-3  kez kalkar emer gazını alırım hemen uyur valla ne kadar şükretsem az çok rahatım 😅

+1 oy
önce (1,299 puan) tarafından

Anca emzirmeyi bırakınca olur canım ama sana tavsiyem gece yedirmesine asla alıştırma 

Mama iciyor

önce (1,299 puan) tarafından

Şimdi içer küçük daha emmeyi kestikten sona yada bir yaşından sona yoksa hep uyanir

+1 oy
önce (863 puan) tarafından

Oğlum 17 aylık doğduğu ilk ay 3 4 kere kalktı bu sayı sonraki zamanlarda 1 e düştü 9 gibi yatırıyorum 2 de kalkıyor sonra 7 de tamamen uyanıyor herşeyi denedim akşam yemeğini yedirip üstünü giydirip birde üstüne süt veriyordum karnı iyice doysun sabaha kadar kesintisiz uyusun diye ona rağmen kalkıyor bide ablası var Mihrap mesela o 1 yaşından sonra kendi kendine bıraktı gece uyanmayı benim fikrim bunun açlıkla da alakası yok çünkü kızım bebekken çok yemek yemeyen biriydi ama oğlum öyle değil ağzı hiç boş durmuyor tıka basa yemekle doyurduktan sonra birde süt verdim ona rağmen uyandı bende zamana bıraktım diyeceğim o ki her çocuk farklıdır sıkma canını şunun şurasında 2 yıl bebek kalacaklar sonra bu zamanları çok özlicez 

0 oy
önce (4,986 puan) tarafından

ahahahahaha yavrum daha yolun başındasın 😘 gece 15-16 aylık gibi gece beslenmesini kesince ara ara uzun uyumaya başladı 😂 normalde doktorlar 3 yaş diyor 

Dur korkutma beni hazır değilim 🥹

bebeğin seni hazırlıyor merak etme😂

0 oy
önce (3,358 puan) tarafından

Daha çok yolun başındasınız. Kızım 36 aylık, son 6 aydır tam anlamıyla kesintisiz uyuyor. Tuvalete kalkınca zorlanmadan geri uyuyor, ki uyuması için yanında kalmam şartıyla. Tabiki 30 ay boyunca devamlı mı uyandı hayır ama 4 ayda falan kesintisiz uyku neredeyse imkansız. Zaten diş çikarma sürecinde istesede uyumuyor

Diş çıkarma süreci kaç hafta

öyle bir süre yok. bir diş çıkmadan diğeri gelir, sonra diğeri 18 aylık olduğunda köpek dişleri çıkardı. 3 yaşına kadar da 4 tane azı dişi var onlar çıkacak 😂 köpek dişinin en sonucusunda çıldırmalık olmuştum.

diş etleri şişti, ateşi çıktı, 300 gram verdi 1 haftad zor çıktı 🤦🏼‍♀️ 

Annelik bitmeyen bir süreç, keşke buna kendinizi hazırlasaydınız. Sosyal medya da olduğu gibi 4 ayda geceleri uyuttum, 3 günde bez bıraktım gibi değil. 

aynen öyle bi de her bebek bir olmuyor. bazıları erkenden her şeyi öğrenen de var, biraz geciktiren de. hepsi normal.

ama instamomlar insanın psikolojisini bozuyor gerçekten. 

Kesinlikle, ınstagram yüzünden insan kendisini yetersiz sanıyor

0 oy
önce (18,547 puan) tarafından

Sütten kesene kadar gece kesintisiz uykuya gecmezler. Benim oğlanın 2 yaşına girmesine 10 gün kaldı 2 haftadır sütten kestim hala ara ara uyanıyor su veriyorum geri hemen dalıyor. 

Mama veriyorum ben

önce (3,199 puan) tarafından

Mamada versen aynı bacım

önce (18,547 puan) tarafından

Evet ha mama ha meme fark etmiyor. Bu durum biraz böyle devam edecek. Mamadan kesmeye karar verdiğiniz zaman gece uykusu da uzayacak düzene girecek.

0 oy
önce (1,490 puan) tarafından

Kızım 3 yaşına yakın bıraktı. O da sallandigi için sanırım. Şuan bile hala uyanır süt yada pekmez ister geceleri. 4.5 yaş olcak. Süt pekmez istemese bile 1-2 defa tuvalete kalkar 

0 oy
önce (3,505 puan) tarafından

Ben bildim bileli uyur 🤣 7 aylik oldu mamayida uykuda veriyorum

Ohmis valla

0 oy
önce (15,765 puan) tarafından

Çok erken başlamışsın kesintisiz uyusun demeye 😀 hele ki emiyorsa çok zor 

Oğlum 2.5 yaşında memeyi bıraktı kızım 2 yaşında hep öyle sabahlara kadar uykusuz geçti ☺️

Şimdi de au içmeye kalkıyorlar anne anne diye 😂

Neden ya kimi anneler var valla nazar değdirir diye ben susturuyorum uyuyan bebekde var valla

0 oy
önce (45 puan) tarafından

2 yaşını gözden cikar 

0 oy
önce (1,631 puan) tarafından

4 ay en atakli donem su an hic beklemeyin zaten 1 yasina kadar kesintisiz hic uyumuyorlar neredeyse

0 oy
önce (8,788 puan) tarafından

Mama ya da anne sütü fark etmez bazı bebekler gece uykusuna düşkündür bazı bebeklerde (benim kızım gibi) gece uykusu nedir bilmez. Bu uyanma süresini azaltmanın yolları var elbette ama sabır gerektiriyor ben bu Sabri gösteremedim. Gece uyanmalari karanlıkta olmalı asla ayakta sallanmamalı tok uyumalı. Uyandığı belirli saatler varsa yarım saat öncesinde hafif uyandırır gibi yapılmalı yani uyku egitimi vermek lazım. Yanında uzanmak gibi desteksiz uyku. Tüm dişler çıkana kadar benim kızım sürekli uyandı 50 dk da bir hiç şaşmazdı. Ben çok çektim uykusuzluktan inşallah senin bebeğin bir an önce düzene girer 

Diş kaç ayda ya da hafta da çıktı bir de o var demi ağrı kesici falan uyutmuyor mu

önce (8,788 puan) tarafından

2 yaşına kadar çıktı bir kaç ay daha geçmişti sanırım yani 26-27 aylık olabilir 

0 oy
önce (1,000 puan) tarafından

Bir yasina girecek kizim saatte 3.4 ten fazla kalkiyor keske benimkide o kadar az kalksa bugun anca bir saat uyumusturum😭😭

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 491 göst.
24 Nisan 2023 Diğer kategorisinde 1prenses_1prens (713 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 61 göst.
0 oy
25 cevap 824 göst.
0 oy
27 cevap 861 göst.
22 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bahtsizbedevi06 (377 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,475 soru

24,111,686 cevap

332,990 kullanıcı

...