+2 oy
401 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (115 puan) tarafından

Kizlar ben ilk gelinim 4 buçuk 5 yıllık hayırlısıyla kayinima da kız istediler kayannam onlar dün akşam kına yogurduk bugun kına yarın düğün ben jaynanam eltim 3 umuz bir katta oturuyorux ben alt eltim üste kaynanam eltimjn üstünde olacak eltiyle ilgili tavsiye verirmisiniz çoğu kiisi ilk defa eltin olcak sende bunu tatin diyorlar bazıları diyor eltinle hiç samimi olms bazıları diyor yok kardeş gibi ol ne gibi tavsiye verirsiniz eltinizle durumunuz nasıl nasıl davranmalıyım bilgi tecrube verirseniz memnun olurum 

23 Cevaplar

+6 oy
önce (92 puan) tarafından

Gözlemle o sana nasıl davranıyorsa öyle davran. Mesela sonuçta o ailenize yeni gelmiş sen ilk bi sıcak davran eğer o da samimiyet kuruyorsa ona göre davran ama baktın mesafeli soğuk sen de mesafeli ol

önce (265 puan) tarafından

Cok dogru

önce (115 puan) tarafından

Değil mi haklısın vallah her zamanki gibi iyi davranacam bende ona bakacam nasıl davransa bende öyle davranayim değil mi 

önce (92 puan) tarafından

İnşallah o da samimiyet kurar, ben bu şekilde yaptım ancak aynı sevgi ve ilgiyi alamadım şimdi daha mesafeliyim

İnşallah 

-Reklam-
+6 oy
önce (5,777 puan) tarafından

Nasıl bir eltilik ilişkiniz olacağının sinyalini şimdiye kadar almışsınızdır zaten. Ortada olmak iyi her zaman.

Adil, dedikodudan uzak, nazik olursanız sadece elti değil herkesle iyi bir ilişkiniz olur 

Valah ne diyim ilktir şimdilik bişey yok yani iyi gözüküyor konuşması hareketi bakalım 

+6 oy
önce (2,785 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Bizim buralarda kuma nın gemisi yürür eltinin ki yürümez  denir....eltidir.  cok samimi olmaya gelmez derim....basta herkes iyidir

+1

Değil mi dediğin gibi herkes ilk basta iyidir çok ta samimi olmam kaynanam da iyi biri değil yani iftira yalancı biridir annem de dedi eltinle fazla birbirinidin yanına gitmeyin dedi kaynanan işi belli olmaz bişey olsa dicek birinci gelinim ikinciyi doldurmuş bozmus

önce (2,785 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Anne....tecrübesi  evet...

+4 oy
önce (1,943 puan) tarafından

Ben 15 elti belası 11 senelik evli

Ben merkezde onlar köyde alt üste oturuyorlar 

Köy evi dediğime bakma kamera sistemimden tut kalorifere kadar herşeyi var 

Ben ne zaman anneme gitsem ben merdivenleri çıkmadan o iner annemlere ben yokkende hiç uğramazmış 

Bıktım ben ondan o benden bıkmadı 

Demem o ki iyi anlaşmak için uğraşma kendini yorduğuna değmiyor

Hey maşallah 15 eltin var senin doğru mu anladım haaa mesafeli olacam biraz samimi olmicam çok 

önce (4,711 puan) tarafından

15 elti mi hay maşaAllah benim bire tahammülüm yok 😂

önce (1,943 puan) tarafından

Okumadınız mı kızlar 15 senelik evliyim yazmışım hahahah

+4 oy
önce (1,405 puan) tarafından

Bende 3 tane ikisiyle ne samimiyiz ne düşman 

Biriyle samimiydik o *****  da anneler gününde ellerimiz aynı yerden çiçek almış  çiçeğin üstüne anneler günün kutlu olsun canım eşim yazıyordu  benim çiçeğide kendi kocası aldı sanıp rezillik çıkardı kocasını kıskandı sonra özürler fln diledi ama nafile

önce (1,298 puan) tarafından

Oo tam dovmelik tokatlik

Aaaaa ne insanlar var bee belumani yo yo bende mesafeli olacam ben büyük gelinim saygo gösterse bende saygi gosterecem demi 

önce (1,405 puan) tarafından

Ben evlenme sırasında ikinci gelinim ama yaş olarak eşimde bende en küçüğüyüz ben hep iyimserim bu yüzden çok kullanılıyorum ooo kavga kıyamet koparmış evde eşiyle dengesiz

+3 oy
önce (8,772 puan) tarafından

Çok fazla Güler yüzlü her işe koşan samimi biri olma mesafen olsun halini hatrini sor kahveye çağır ama geri çekilmesini bil bakalım sana karşı yaklaşımı nasıl. Yumuşak yüzlü bulunca tepene çıkıyorlar (herkes için geçerli) mesafeli olunca daha saygılı oluyorlar ( herkes için geçerli) 

Vallah ben çok utangaç biriyim doğrusu annem babam beni öyle yetiştirmiş o yüzden çok gulmuyorum normal gibi davranıyorum dikat edecem konusmasina benden laf almaya çalışıyor mu ona göre mesafemi dikkatli kuracam

+3 oy

Nasıl biri sence gözlemledigin kadarıyla

Vallah ne diyim bir yandan kanım ısındı bir yandan sanki ısınmıyor yaa 

+3 oy
önce (25 puan) tarafından

Yani iyi biriyse sende iyi davran 

Aynen demi mesela kaynanamin misafiri gelse kaynanam beni tek cagirsa yardım için onu cagirmasa diyeyim mi onu da çağır oda gelsin yada her istede mesela 

+2 oy
önce (25,596 puan) tarafından

Ne çok samimi ol ne de çok uzak her şey tadında olsun çok samimiyet de iyi değil çünkü 

He yemin haklısın kaynanama o kadar samimi iyi davrandım ağzımdan getirdi her şeyi buna çok yüz vermicem 2   3 haftada bir kahveye çaya çağırırım ayda bir yemeğe çağırırım demi 

önce (25,596 puan) tarafından

Evet sık sık görüşmeye gerek yok zaten çok görüşünce suyu çıkar sonra araya soğukluk giriyor karşılıklı bi bıkkınlık ortaya çıktığı için 

He he aynen öyle yapacam bende 

+2 oy

Benimde görümce yok 1 eltim var benim nişanımda bi abla eltin iyidir falan demiş ben elti degıl kardeş sahibi oldum demiş bu cok hosuma gitmişti ama gel gelelim hep mesafeliyiz gerektigi kadar kısa konusuruz hala dün tanısmış gibi konusuruz ama boyle cok ıyı bir gün samımıyetten şer dogarsa üzülürüm diye boyle gitsin istiyorum. eşim 10 senedir tanıdıgından o oyledir başka kafalarda bi insan dedigi için normal karsılıyorum bana nasıl geldiyse oyle gittim asla üstünlük kurmadı hamıleyken cayımı getirdi bulasık yıkatmadı ben istemeden yaptı hepsini aramızda 3 yaş var nekadar samımı olmasakta saygım var sırf buyuzden. mesafesı saygıyı getırdı anltmak ıstedım 

Mesela nasıl.mesafe abla yani eğer birbirimizi gorsek konuşuruz ama kisa derdim bisey olsa anlatmayayim demi bir iki defa mesajlastik işte bana dedi kimseye laf vermeyecez kaynanamzin işi olursa misafir gelirse ikimiz godip yapacaz tm zzten dedim bende 

+2 oy
önce (23,757 puan) tarafından

İlk etapta sıcak davran ama samimi olma özelini anlatma çabuk güvenme eş ailesinden herhangi biri ile bacı olunmaz bence gerek yok fazla samimiyetin afedersin boku çıkıyor ama akrabasınız hem de komşu saygı çerçevesinde iyi geçinebilirseniz iyi olur 

Aynen eş ailesi şeytan yilandid dedikodu iftira yalan ne varsa çıkarıyorlar 

+2 oy
önce (1,469 puan) tarafından

Ne kadar iyi olursan ol sırrını verme ve eşinin ailesini kötüleme. 40 yıl da geçse kardeş gibi de olsanız bunlara dikkat ederek samimi olabilirsin 

Bende ağzıma dikkat edecem bazıları var laf almak için onlarca şey soyluyorlar

+2 oy
önce (8 puan) tarafından

Kaynanan yada görümcem hakkında hocbısey söyleme eltıne hep ıyı de gecıstır laf tasıma yapabılır

Anlamda bana dedi eski komşumuz var dedi işte iki eltiler dedi işte bir elti ses kaydını açmış eltisinin yanında oturmuş bilerek demiş kaynanama böyle şöyle diyer eltimde kaynana hakinda şeyler demiş o ses kaydını yapan elti gidip ses kaydini kaynanasını dinletmis o yüzden ablam da bana dedi skili ol konusmalarina dikat et

+2 oy
önce (5,203 puan) tarafından

Başta anlaşılmıyor bişey ya. İlk bi iki yıl anlamadım. Gayet iyiydik. Rekabetçi, ön planda kalmak isteyen biriymiş. Ben yeni ona göre tecrübesiz biraz da yardıma muhtaç kaldığım için başta sıkıntı olmamıştı. Küçük küçük kendini öne sürüp benimle kıyaslamalarından da anlayamamıştım.

Wayyy bende onu kardeşim ablam gibi görecem bakalım oda bana öyleyse güzel gecinizir oda öyle değilse kayannam gibi nankorse arkadan bana vursa hayata kapılarını açmam yani selam selam merhaba merhaba olacak 

+1 oy
önce (8,278 puan) tarafından

Kötü olmanın lüzumu yok sıcak kanlı karşıla ama ne olursa olsun ne eşini ne kaynanani ne de kendi aileni ona anlat . Kesinlikle kimsenin arkasından konuşma sonradan gelip seni bulmasın 

He vallah yok hiçbisey demicem kaynana eşten basetimi konuyu degistirecem 

+1 oy
önce (209 puan) tarafından

Kontrollü davran ilk başta hemen herşeyi döküp saçma anlatma zamanla güven duygusu oluşmalı bu genel olarak insanlara öyle olması gerekiyo 

+1 oy
önce (123 puan) tarafından

Eskiden olsa eltidende kardeş olurmuş derdim ama şuan asla diyorum her zaman kardeşim gibi yaklaştım hiç Bi zaman üstünlük taslamadim imkanimiz onlardan iyi olduğu halde ama o sonradan Bi kaç arkadas edindi ve sapıttı bende koydum mesafeyi geçtim kayinvalidemgilde denk geldikçe konuşuyorum o kadar saçma bisey dersede tersliyorum 

+1 oy
önce (5,132 puan) tarafından

2 tane eltim oldu ikisiyle de mesafemi asmadan samimi olmdum kendi evimin sirrini asla vermedim esimin ailesiyle ilgili asla kotu konusmadim kaynimi eltilerime kotulemedim elimden gelen destegi yaptim ki bunu da kaynim icin yaptim Allah icin kaynimi severim kotulugunu gormedim yine olsa yine yaparim ve eltilerimin ikisi de isin bozulacagini anladiklari an ilk sildikleri kisi ben oldum hadi ilki yine ben seninle gorusurum senin kotulugunu gormedim diyodu da ikinci babasinin evine gitti ilk benim numarami sildi ben haric herkesin arkasindan da konustular ben firsat vermedigim icin konusamadilar eger ben eltilerime kendi evimin bi sorununu soyleseydim esimli kotulerdi kayinvalidemlere sizin cocuklatiniz boyle iste diye ya da kayinvalidemlerle bi sorunumu soyleseydim bana kotu diyosunuz diger gelininiz cok mu hayirli diyebilirdi kaynimi kotulesem eltim yuzunden diyebilirdi o yuzden Allah icin ikisi de evinde sorun olsa bana danisirlardi ben hic memnun degildim bu durmdan hep politik cevap verirdim kotu niyetleri yoktur vs diye eger ipin ucunu bi kacirsaydin benim de yuvami yikarlardi 

+1 oy
önce (325 puan) tarafından

Sorunu görünce istemsizce bi güldüm 🙂

Ben de eski eltimle böyle oluruz diyordum ama o fesatlığından çatlayıp durdu 😀 eltiyle kanka kardeş olunmazzz benden söylemesi 👎

0 oy
önce (90 puan) tarafından

Açığıni verme anında bir yer bulur patlatır benimki öyle yapar ağlarım bazen herkesi kendim gibi sanıp dertlesirim bi bakarım aradan biraz zaman geçince biridnen duyarım bunu konuştuğunuduydum diye 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 394 göst.
31 Ocak 2023 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 294 göst.
10 Kasım 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Eda... (634 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 1,016 göst.
0 oy
9 cevap 459 göst.
14 Haziran 2021 Diğer kategorisinde 2prensannesi1 (2,520 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,080 soru

24,106,848 cevap

332,748 kullanıcı

...