0 oy
210 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (69 puan) tarafından

Merhabalar çocuğum 15 aylık daha önce merdivenden düştü uyuklar gibi gözleri gitti baygın gibi oldu hastaneye götürdük tabi bir şey çıkmadı dün gece yine kaldırımdan düştü bu sefer kafasının yan tarafı şişti hatta ben koştum aldım kucağıma ama kucağımda bir an bilinci gitti bir kaç saniye öyle baygın gibi oldu gözleri gitti gibi sonra düzeldi kansızlık var cocukda çok yüksek seviyede demişti doktor kan ilacına başladım bir ay devam edip öyle götürecem başka ne yapabilirim başına gelen oldu mu bu şekilde sert düşüşte hani baygın gibi neden olur çocuk doktoruna götürecem ordan çocuk nörolojiye sevk eder mi acaba normalde de düşüyor sürekli zaten çocuk sürekli yerde yürürken dengeyi hiç kuramıyor ve heyecan yapıp koşuyor düşmeler bile artık beni korkutuyor ama bu bir anlık bilinç gitmesi çok kötü oluyorum kucağımda ölü gibi oldu sarstim baya kendine getirmeye çalıştım sanki başı dönmüş gibiydi kansızlık da olabilir mi acaba

5 Cevaplar

0 oy
(597 puan) tarafından

Hiçbir fikrim yok ama normalde değil hani onu söyleyeyim sadece kansızlıkta bunu yapar mı onu da bilmiyorum sadece tek bir doktorla yeterli kalmayın farklı bir doktora da gidin aynı şeyleri söyleyecek mi enazından aklınızdaki sorulara yanıt almış olursunuz. 

(69 puan) tarafından

Çok kötü bir durum ya hani her çocuk düşer daha bebekken yataktan iki defa düştü hiç böyle olmadı kızım zaten hiç düşmuyordu ama oğlan çocuğu sürekli yerde erken yürüdü bir de hani desem şimdi yürüyor o da değil 11 aylıktı yürüdü ve yürüdüğünden beri başımıza gelmeyen kalmadı bir anda çocuğun uykusu geliyor bilinci gidiyor bir kaç saniye ama ömrümden ömür gitti 

(597 puan) tarafından

Bir anne olarak ne kadar zor olduğunun farkındayım benim büyük oğlumda neredeyse yaşamadım ama ikinci olan çok düşüyordu hala da düştüğü oluyor öyle sert bir zemine düşmedi daha ama insan düşününce bile kötü oluyor kaldı ki siz bunu yaşamışsınız o yüzden tek doktorla yeterli kalmayın başka bir doktora daha görünün içiniz rahat eder. Ve erkek çocuğu gerçekten çok zor iki erkek annesi olarak söylüyorum 

(69 puan) tarafından

Çok zor gerçekten zaten normalde de hep düşüyor bir şey olmuyor ama bu ikidir sert düşüyor gece düştüğü de yokuş aşağı kaldırımdı zaten hep arkasındayım benim geldiğimi görüyor heyecanlanıp koşuyor küçük arabadan düşüyor kafa üstü sürekli bir iki basamaktan düşüyor ama hiç bi şey olmaz normalde sanırım bu sertti baya ondan çünkü kafası bile şişti bir an baş dönmesi oldu galiba o düşmeyle diğerlerinde hiç bir şey olmadı hiç erkek çocuğu kadar zor bir şey yok daha 15 aylık yemin ederim dört beş aydır neler yaşıyoruz biz varya ablası var 5 yaşında o da tedirgin artık anne diye bağırdığı zaman ben tuvaletteysem giyinemeden kosturmam var anlatamam panik yapıyor artık beni her bağırdığında çocuğa bir şey oldu sanıyorum o da korkuyor bana sinirleniyor bir şey yok ha sende herşeye korkuyorsun koşuyorsun diyor 

(597 puan) tarafından

Allah beterinden korusun canım ablası içinde zor oluyor olmalı çok büyük değil oda neticede ah bu çocuklar inanki onlar büyüyecek diye biz level atlıyoruz bende ikinci oğlum için diyorum o 1 yaş atlayınca ben 10 yaş atladım diye kii daha 1.5 yaşında Rabbım acılarını göstermesin

-Reklam-
0 oy
(465 puan) tarafından

canim benek bu dussr kalkar bisey olmaz dedigimiz durum gibi degilki sen nasi beklettin ki o halde. bebek dustugunde gözleri kayiyosa  fiskirir gibi kusuyorsa aygin baygin bilinci gitmis gibinoluosa hemen hastaneye gdilmeli . iki kere olmus hemde . kansizlikla falan alakasi yok bir saniye bile bekleme kalk git hemen suan doktora

(69 puan) tarafından

Daha önce de götürdüm mahvettiler çocuğu araştırma hastanesine gönderiyorlar canım o yüzden bekledim kusma falan hiç bir şey yok zaten bir kaç saniye sonra normal oyun oynamaya başladı güldü falan baya neşeliydi yoksa inan ben daha panik biriyim götürürüm de 

0 oy
(1,367 puan) tarafından

Kansızlık durumunu beklemeden çocuk nörolojiye gidin çok normal gelmedi bana .çocuk ortalama bir yaşında yürümeye başlasa 15 aylık olunca rahat rahat denge kurar ve yürür.

Birde naçizane tavsiyem madem çocukta denge problemi var bu kadar sık düşmesine izin vermeyin her işi bırakıp peşinde koşun .çocuktur sık sık duser duse kalka büyür lafı bana fazla rahatlık gibi geliyor neden cocugumun bile bile canı acimasina rahat rahat seyredeyimki biraz daha dikkat ve ilgi ister bence çocuk ilk 2 yaşta daha iyi kollamak lazim

(3,795 puan) tarafından

Aynen. Benimki 13aylık yürüdü. 15aylıkda tutamıyoruz. Benden kaçıyor koşarak. Dengeyi tutamadığı için bi doktora götürün. Geçmiş olsun.

Benimkiyle yaşıt. Rahat yürümesi lazım

(69 puan) tarafından

İnanın arkasındaydım birlikte yürüyorduk zaten hep peşindeydim

(3,795 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım. 

0 oy
(3,795 puan) tarafından

Benim oğlan 9aylıkken beşiğinden düşmüşdü. Öyle ki havada takla atmışdı. Sırt üstü gelmişdi. Ama halının üzerinde. Aradım hemen doktorunu. Çoçuk kusmamışsa kokulacak bişey yok demişti. Yinede götürmüşdüm. Doktor öyle kontrol etti. Düşmesinin verdiği ağrı var. Ama korkulacak birşeyi yok diyib eve göndermişdi. Dediki çoçuk püskürerek kusmuyorsa korkma. 

(69 puan) tarafından

Tabi canım onlara dikkat ettim uyutmadim da bir tek böyle bilinci gidiyor gibi oldu o beni tedirgin ediyor uyku saati da gelmisti

(3,795 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım şimdi nasıl

0 oy
(1,117 puan) tarafından

Geçmiş olsun tabii ki olabilir canım kansızlık bu sonuçta büyük insanı bile nasıl normal zamanlarda sendeletebiliyor kaldı ki çocuk Allah beterinden korusun ilaçlarını düzgün kullanırsa bir an önce toparlanır Allahu Teala'nın izniyle

(69 puan) tarafından

Kullanıyorum inşallah düzelir bu düşmeler biter 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 280 göst.
10 Ekim 2024 Diğer kategorisinde eylul_ (2,120 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 194 göst.
0 oy
5 cevap 182 göst.
9 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Tunanin annesii (157 puan) tarafından soruldu
+1 oy