+1 oy
141 göst.
Diğer kategorisinde (1,296 puan) tarafından

İlk oğlumu özel sünnet ettirmiştik bu oğlumda devlete gitmeyi düşündüm her şey çok pahalanmis açıkçası çünkü. Şuan 3 aylık acaba devlette süreç nasıl ilerliyor bayıltmazlar değil mi yoksa bayıltıyorlar mı. Yanında durabiliyor muyuz yavrumuzun sünnet olurken... Sünnetten sonra hastanede yatış yapılıyor mu yoksa direk çıkabilir miyiz

4 Cevaplar

0 oy
(529 puan) tarafından

İlk oğlum 6 aylıkken sünnet oldu ikinci oğlum 3 aylıktı doktor muaneye ediyor ona göre tarih veriyor bı kaç saat sadece hastanede bekletiyorlar bebeğinizin yanına gidemiyorsunuz sünnet olurken bayiltmiyolar sadece iğne yapıp uyuşturuyolar ama hastaneden hastaneye değişebiliyor doktora sorarsiniz

(1,296 puan) tarafından

Peki dikişli mı oldu klips mi canım hangisi daha iyi oluyor

(529 puan) tarafından

Dikişli oldu dikisi kendiliginden düştü Krem vermişti bende kantaron yağı sürüyordum ilk 2 3 gün karton bardak koydum tekerlek gibi kestim anlamadım bile hemen iyileşti çok şükür sadece sünnetten sonra ilk çişini yaparken 2 3 saat agladi

-Reklam-
0 oy
(892 puan) tarafından

Oglumu devlet hastanesinde yaptırdık 4 aylıktı lokal uyuşturdular o sırada çok agladı uyuşunca bayan doktor yaptı bizde yanındaydık annem eşim ben gelince çok agladı sonra rahatladı iyiki yaptırmışım diyorum dikişli yapıldı düştü kendiliginden krem verdi onu sürdük darısı size

0 oy
(876 puan) tarafından

Ben oğlumu yaptırmıştır 3 aylıkken baymadilar yanına bizi de almadılar ama sünnetten sonra getirdiler 3 saat hastanede tuttular sonra çıktık 

0 oy
(433 puan) tarafından

Benim oğlum 6 yaşına girecek geçen ay yaptırdım devlet te bayılttılar bebekleri bilemem sadece bikac saat duruyorsun o kadar bı saat falan çıkıyorsun bide dikisliydu kendi düştü 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 69 göst.
+2 oy
3 cevap 373 göst.
25 Nisan 2025 Moda kategorisinde Mango (240 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 304 göst.
7 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Gurbett (395 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,441 soru

24,124,831 cevap