+1 oy
203 göst.
önce Cinsel Yaşam kategorisinde (164 puan) tarafından

Kızlar merhaba çok utanarak soruyorum ilk defa böyle bir soru soruyorum lütfen af buyurun şimdi şöyle doğumdan sonra cinsel isteğim hiç yok ne yapıyorum olmuyor eşim senden razıyım diyor ama ben kendimden razı değilim isteğim hiç yok belki beni anlayan bacılarım var Trendyol da ilaçlar kremler var acaba sipariş etsem işe yarar mı denediniz mi hiç yada kesin bunu al çok iyi dediğiniz şeyler var mı lütfen yardımcı olun çünkü cidden çok zor bir durum doktora gitmeye çok utanıyorum :( yoksa destek alırdım ama asla gidemem

4 Cevaplar

+2 oy
önce (4,936 puan) tarafından

bilmediğin şeyleri kullanmaktansa doktora gitmen daha doğru. 

o kullanacağın şeyler sana zarar verirse durum daha beter olacak. 

önce (164 puan) tarafından

Çok utanıyorum asla gidememm

-Reklam-
+2 oy
önce (1,842 puan) tarafından

Canım benim kaç ay oldu da sen böyle strese girdin, ilk 6 ay hatta bir seneye kadar normal böyle isteksiz olman hormonlardan dolayı, ama merak etme tamamen geçiyor, Ben diyordum hiçbir şey hissetmiyorum bu nasıl şey diyordum ama geçiciymiş, hiçbir şey kullanma sadece zamana bırak bence

Canm benim isteksizliğim sürekli var ama doğumdan sonra hepten gitti şuan 7 gün sonra 8 aylık olacak doğum yapalı inan çok kötü bir durum

önce (1,842 puan) tarafından

Eskiden de varsa o zaman doktora danışabilirsin

+1 oy
önce (4,436 puan) tarafından

Ne kadar oldu ki doğum yapalı?

8 aylık olucak bir hafta sonra 

0 oy
önce (450 puan) tarafından

Canım ilişkinize değişiklik katın , farklı şeyler deneyin sürekli aynı morotonla devam etmeyin , birde 8 aylık daha bebeğin , hormonların düzelmesi 2 seneyi buluyor . Eskiden de isteksiz olduğun için söylüyorum farklı şeyler denemeyi ihmal etmeyin 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 293 göst.
9 Kasım 2024 Cinsel Yaşam kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 992 göst.
9 Şubat 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Fermel02 (348 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 573 göst.
0 oy
6 cevap 486 göst.
25 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu