Klavyede yazan şeyleri
Yazan bakayım ☺☺☺☺ ben aşağı yazıyorum
Bendesöyledim bakmava az diye bizde baklava getirmezler dedi doktor arka daşım arka arkaya arka arkaya arka
Kız bende görünce farkettim şaka yaptığını çünkü gördüm hata katiliyorum sana bağışlasın inşallah kuzum
Klavyeler delirdi
Ya da ben seni seviyorum aşkım seni seviyorum bir an evvel de bir an evvel çok güzel bir an evvel de bir an evvel çok güzel :
Yaklaşık Yaklaşık bir yıl evvel şifasını arasında daha da cok yapasım bu kadar basit bir şifre en son kez daha attirdim yarı final maçında karşı uyuyorum zaten uyku da tutmuyo dön allah yardımcı olsun canım benim Rabbim hayırlı uzun ömür versin insallah canım benim acısını çıkaracağım hele
falan filaaan diye gidiyor
Kız Valla Karnıma Ve Aleyküm Selam Söyle Ona Sebastian Ve Bu Faturayı Yaz Kimsecikler Aracılığıyla Ben Seni Çok Özledim Ama seni Bekliyoruz Bu Kadar insani Kimseyle Konuşmak İstemiyorum Artık Kimseyi yanımda Olmanı İstiyorum Ki Oturup seninle Konuşmak İstemiyorum vay anasını ya klavye uçtu.
.. İnşallah iyi olursunuz
Bu çıktı arkası gelmedi
Kızlar 1 yaş doğum günü kış konsepti nasılsın merhaba ve bu alanda 2 merhaba ben bu etikete yazsin
1,489,736 soru
24,347,970 cevap
346,351 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın