+1 oy
282 göst.
önce Diğer kategorisinde (5,202 puan) tarafından

Bugün ilk kez sürücü koltuğuna oturup araba çalıştırdım. Gaz fren zamanlaması biraz, park da çok karışık geldi. Aynı anda çok şeyi ayarlamak lazım olduğu için. Diğerleri süper değil tabi de alışmak daha kolay olur gibi.

Ben de öğrenirim değil mi ya? Otomatik bu arada.

10 Cevaplar

+2 oy
önce (1,939 puan) tarafından

Kız otomatikse neyi dert ediyorsun 

Akülü araba gibi gaza bas gitsin frene bas dursun ne ki

önce (5,202 puan) tarafından

:D Ya ne bileyim bugün o bile karıştı ayağım frende olacağına gazda bekliyor misal. Hoca yanda müdahale ediyor olmasa nereye gidicem belli değil:) Bi de geri parkta aynı anda çok şey yapıyor olmak her şeye dikkat etmenin gerekmesi karışık geldi inşallah otomatiğe bağlarım ben de.

önce tarafından düzenlendi

Bağlarsın bağlar çok kolay ki  benım 14 senedir var ehliyetim manueli çok iyi öğrenmiştim ama sol dizimde menisküs yırtılması oldu dizlikle bile zor yürüyordum dengesi kalmamıştı dizimin sonra otomatiğe döndüm 

şimdi hala korkarım manuelden benım araba sanayide vallahi 4 gözle beklıyorum bi çıksın hemen akacam sokaklara 

İnşallah teşekkürler. Size de geçmiş olsun

ÇOk sağol 

-Reklam-
+2 oy
önce (9,710 puan) tarafından

Otomatik arabada işin çok kolay birkaç derste çözersin merak etme manuel asıl mesele ama o daha zevkli (içimde bir Hasan onbaşı olduğu doğrudur 😅)

😄 Amin inşallah 

+2 oy
önce (1,274 puan) tarafından

Manuel öğrendim ilk başta o kadar çok korktum kı asla öğrenemem alışamam dedım ama şükür bir kaç sürüşten sonra alıştım şu an rahatça en kalabalık trafiğe cıkıyorum. 

Sana da bol şans kendine güven yaparsın hep bunu geçir aklından. 

Ya aslında binene kadar heyecan vardı sonra geçti de yani şöyle bişey oldu ul.n ne kadar kör cahilim diye içimden geçti hep. Az bişey bilip oturaydım oraya iyiydi😬

+2 oy
önce (20 puan) tarafından

Kızım direksiyonun ne olduğunu bilmezken ders alıp ehliyet aldı şimdi güzel sürüyor sende başarırsın 

Amin inşallah biraz daha bilip ilerliyor olsam kendime güvenim gelecek biraz daha da. Bakalım yarın inşallah daha iyi olurum

önce (9,710 puan) tarafından

Ahaaa bu ben aküye sigorta kutusu dedim ilk gün heyecandan ve bilmememden hoca eyvah demişti 😅😅

Bizimki oraları kısaca tanıtıp koltuğa geçirdi sormadı Allahtan da. Direksiyondaki halime eyvah demiş olabilir benim de😄

İnşallah 

Hiç güleceğim yoktu

+2 oy
önce (4,692 puan) tarafından

Otomatik mi😊 o zaman gaz fren , gaz fren bitti gitti çok basit canım öğrenmemen mümkün değil 🙂

Parkı da öğrenirim inşallah:)

önce (4,692 puan) tarafından

Canım ben ilk paralel parkta kaldım ama 2. De geçtim 😄 ben Manuel aldım,  normalde eğitimde güzelce park yapıyordum tekte sınavda heyecandan milim değmedi çizgiye olmadı sayılmadı kaldım.  Ama geçersin öğrendikçe daha da sürmek isteyeceksin 

+2 oy
önce (8,346 puan) tarafından

Aynı senin gibiydim 3. de geçtim sınavı ama tek fark benim ki manueldi.

Ben de 2de 3te geçerim diyordum sıfırım diye ama çevremde otomatik olduğu için ilkte geçenler daha çok. İnşallah ben de geçerim

+2 oy
önce (5,392 puan) tarafından

Otomatik kolay canım 

Cabuk öğrenirsin 

Manuel zor oluyor 

İnşallah canım 

+2 oy
önce (446 puan) tarafından

Zamanla arabayı sürerken mesaj bile yazmaya başlayacaksın 😁 bir kaç yıl sonra bu söylediğim aklına gelecek 😁

Aminnn inşallah:D

+2 oy
önce (3,445 puan) tarafından

Keske şu otomatik araba ehliyetli çıkmasaydı çoğuda sınavdan kalaydi

:D Niye öyle dedin be.

önce (3,445 puan) tarafından

Kaza yapıyorsunuz cunku

+1 oy
önce (25,516 puan) tarafından

Kız ben manuelde zar zor geçtim sen otomatikte direkt geçersin daha kolaydır o bence 

+1

İnşallah İnşallah:))

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 199 göst.
0 oy
4 cevap 169 göst.
0 oy
4 cevap 291 göst.
9 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sevgii-iyilestirir-8 (225 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 279 göst.
7 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sevmm (2,176 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,004 soru

24,105,705 cevap

332,682 kullanıcı

...