+1 oy
63 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (860 puan) tarafından

Kızlar yavaş yavas havalar serinlemek başlıyor bebeklerinin ve çocuklarınıza kozalak şurubu veriyor musunuz grip olduklarında benim biri 4 biri 10 aylık 2 evladım var 1 yaşta 1 çay kaşığı verebilirsin dediler ama siz kullandınız mı hiç kızıma geçen yıl ara ara vermistim

2 Cevaplar

+1 oy
önce (586 puan) tarafından

Verdim canım 1 yaş ve sonrası için geçen sene çok ciddi hastalandı oğlum buhar antibiyotik iğne hiçbiri nerdeyse fayda etmedi öksürük krizlerinde kurtarıcım oldu diyebilirim o zaman kozalak şurubu ile karadut özünü tavsiye ettiler ikisini bir karıştırıp sabah aç karnına gece yatmadan ve öksürük krizlerinde kullandım ben ev yapımı aldım bulabiliyorsanız ev yapımı alın tadı da çok güzel 

önce (860 puan) tarafından

Valla aldım ya bir tane ev yapmi mi bilmiyorum xanim

Market yada aktar tarzı aldıysan ev yapımı değildir. İnstagramda drrifatcanöztürk var oda kozalak şurubu ve karadut özüne sürekli vurgu yapar varsa instagram bakın derim

Yok canim bir yere kahvaltıya gitmiştik orda doğal şeyler de satılıyordu ordan aldik

Anladım canım umarım kullanmaya gerek kalmaz 

-Reklam-
0 oy
önce (5,404 puan) tarafından

Geçen sene kızım için yaptım hepsini eşim yedi bu sene yapmadım 

Benim ufaklık var o yüzden aldım geçen yıl hep bronşit oldum bu yıl ayaklarına daha beter oluruz 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 112 göst.
7 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.
1 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Aniskomhakli (1,230 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
0 oy
5 cevap 145 göst.
9 Eylül 2023 Diğer kategorisinde clk38 (1,514 puan) tarafından soruldu