+1 oy
57 göst.
önce Diğer kategorisinde (6,360 puan) tarafından

Çok kötü uşutu galiba bugün sağlık ocağına gotrudum ibrumin yazdı calpoluda var burun serumuda var ama aşırı aşırı hapşryor beş daka bir habire burnu akıyor henüz ateşi yok inşallah çıkmaz gozleri yaş geliyor resmen ablasıda hastaydı oda bulaştı usuttuler napablirm başka 9 aylık 

2 Cevaplar

0 oy
önce (3,544 puan) tarafından

Burnu akıyorsa çok iyi, tıkanınca daha kötü oluyor. Sık sık burnunu temizleyin, sıcak duş aldırabilirsiniz. Odasını da nemli tutmaya çalışın. 

önce (6,360 puan) tarafından

Hasta olur dye duş aldrmiyorim korkiuorim vala

önce (3,544 puan) tarafından

Sıcak duş rahatlatır, burnunu açar, rahat uyur. Tabiki hemen kurulayıp, giydirmek önemli. Yoksa neden hasta olsun. 

Zaten bnyo yaptrdim dün ondan snra burnu akti üsutti galiba inşallah geçer burnu tıkanıyor habire hapşryor yordu bebeği yaa 

-Reklam-
0 oy
önce (860 puan) tarafından

Ufakligin burnunu sık sık temizle canim ıhlamur ada çayı ver az az büyük kaç yaş bilmiyorum ama kozalak şurubu var onlardan al 1 yas sonrası 1 çay kaşığı kadar ver 2. 3 gün kullan ara ver 1  hafta kadar sonra yine ver bağışıklığı destekliyor brositi engelliyor bir sürü faydası var ben biraz daha zaman geçsin Ekim ortası gibi başlarım vermeye 1 çay kaşığı kadar hastalanmasini engelliyor

Kozalak surubumu bzde vardı aslnda eşim tadı bpzulmus deyip çöpe attı hiç bilmiyorduk çocuklara verliyro dye

Bir yas sonrası için kullanabilirsin canim

Evet çok halsiz düştü hapşirmaktan burnu akmasindan yaa

Yarım çay kaşığı kadar ver çok verme sabah akşam yarım çay kaşığı dene bakalım bii kucuk daha alerji olmuyorsa vermeye devam edersin biraz biraz

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 109 göst.
0 oy
5 cevap 132 göst.
0 oy
2 cevap 94 göst.
28 Eylül 2021 Diğer kategorisinde halime64 (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 151 göst.

Kategoriler

1,472,076 soru