Eşimin köyü var eşimin kuzenin karısı eşimin eski sevgilisi eşimde sürekli köye gidiyor bu kuzenin yanına o kızı sürekli görüyor eşim en tuhaf yanı o kızın kocası kaynanası herkes biliyor benimkinin eski sevgilisi olduğu bende o yüzden girmesini istemem
Dünden köye gitmiş arkadaşlarıyla abisyele içki icmisler kuzenide var bu arada eltime söyledi bana ben bişey demedim ama tiktiktaka video yapılmış içki icoidgi toplantı yapıldığı
Görünce cinnet geçirdim eşime kızıyorum niye gitin nedne alkol aldin ben seni köye gitmeni istemiyorum
Alkol içmedim ne işin var ozaman o masada senin dedim kavga etik
Sabah suçunu kabul edeceğine benim telefonuma el koydu araştıracak kim bana demiş nereden duyuyorum
Sen benim konustuguma karisacana adam ol gizli işler çevirme bende duymum telefonu alınca anahtarı alınca üzerime kapıyı kitleyip gidecekmiş bı yere cikmacakmisim bende eski sevgilini görmeye gidiyorsun deyince kalktı bana şiddet uyguladı kapıyı kitlesi gudecektim gitmedim ailesi geldi
Tabi seni eltilerin öğretiyor diyorlar oglanlarina kizacaklarina bana bana kızıyorlar kayinbabama video gisterecem diyince telefonu kırdı şimdi baygın gibi yatıyorum bu adama ne yapacan ben