+1 oy
755 göst.
önce Diğer kategorisinde (186 puan) tarafından 1 uyarı
önce tarafından düzenlendi

Eşimin köyü var eşimin kuzenin karısı eşimin eski sevgilisi eşimde sürekli köye gidiyor bu kuzenin yanına o kızı sürekli görüyor eşim en tuhaf yanı o kızın kocası kaynanası herkes biliyor benimkinin eski sevgilisi olduğu bende o yüzden girmesini istemem 

Dünden köye gitmiş arkadaşlarıyla abisyele içki icmisler kuzenide var bu arada eltime söyledi bana ben bişey demedim ama tiktiktaka video yapılmış içki icoidgi toplantı yapıldığı 

Görünce cinnet geçirdim eşime kızıyorum niye gitin nedne alkol aldin ben seni köye gitmeni istemiyorum 

Alkol içmedim ne işin var ozaman o masada senin dedim kavga etik 

Sabah suçunu kabul edeceğine benim telefonuma el koydu araştıracak kim bana demiş nereden duyuyorum 

Sen benim konustuguma karisacana adam ol gizli işler çevirme bende duymum telefonu alınca anahtarı alınca üzerime kapıyı kitleyip gidecekmiş bı yere cikmacakmisim bende eski sevgilini görmeye gidiyorsun deyince kalktı bana şiddet uyguladı kapıyı kitlesi gudecektim gitmedim ailesi geldi 

Tabi seni eltilerin öğretiyor diyorlar oglanlarina kizacaklarina bana bana kızıyorlar kayinbabama video gisterecem diyince telefonu kırdı şimdi baygın gibi yatıyorum bu adama ne yapacan ben

Asagidaki sebeplerle 1 kez uyarildi
  • 🚩 Başlık Hatalı

8 Cevaplar

+3 oy
önce (23,758 puan) tarafından

Yapılacak şey şikayetçi olmak darp raporu almak ama yapar mısın bilmiyorum 

önce (186 puan) tarafından
+1

Darp raporu almak 

-Reklam-
+2 oy
önce (614 puan) tarafından

Dayagini yiyip yiyip oturacaktın madem neden ağzını açıp hesap sordun yarın da eşin o katıldı sana kuma getirir dayak yer yine susarsın 

Uzaklaştırılma verirkermi

önce (244 puan) tarafından

Evet verirler 

Aradım polisi geliyor 

önce (614 puan) tarafından

Hiç inandırıcı gelmiyor ama neyse 

Yok aradım yemim ederim geliyor 

+1 oy
önce (661 puan) tarafından

Canım şiddetin hiç birisi makul karşılanmaz 

Ne kadına 

Ne çocuğa 

Ne de hayvana 

Eğer yapabileceksen hastaneye git darp raporu al 

Ve şikayetçi ol 

Uzaklaştırma verdir 

Yok yapamam diyorsan o zaman başka 

+1

Gitmek istiyorum çocuk 3 tane dolmuşa vermeye param bile yok şimdi kimsem Yok 😭😭😭

önce (23,053 puan) tarafından
+1

Polisi cagirabilirsin. 

+1

Korkuyorum 

+1 oy
önce (989 puan) tarafından

Yargılamak haddime değil ama otobüs paran bile yoksa niye 3 çocuk yapmışsın bacım kocanın da elleri kırılsın inşallah şikayet et uzaklaştırma al kurtul bu adamdan  gitsin kimle ne b. K içiyorsa içsin

+1

Vermiyir ******** para 

0 oy
önce (141 puan) tarafından

Şiddet derken ne yaptı sana peki ailesine söyledin mi? 

önce (4 puan) tarafından

Tehlikeli yerler baş mesela hadi o dakika bir şey oldu ne yapacaksın arkanda 3 çocuk var onlar ne yapacak aklını başına al sizden çözüm değil kimseden korkma çekinme 

önce (4 puan) tarafından

Polise şikayet edeceğim deme üzerine iyice gelir bir şey deme polislik git hemen polise durmu anlat mesajlarıda göster şiddet gördüğünü durumu izah et onlar yardımcı olur hastaneye polis eşliğinde gider darp raporunu alırsın şikayetçi olursun tedbir kararı verirler ben bilmiyorum anlatıyoruz ama umarım başına bir iş gelmeden hemen gerekeni yaparsın dayakla hayat mı yaşanır yaşadığın hayat mı şuan ve sen sessiz kalarak ona yardımcı oluyorsun 

Polis aradım geldi polsile gitim darp raporu aldik karakola gitik uzaklastrima vereckler ama şimdi arayamayiz dediler kağıt savsiya gididr yarın eşini ararız uzkalstirmayyi söyleriz kades uygulama insidridiler kapıyı açma dediler çok yada hiç bişey beli etme yarına kadar biz arayana kadar böyle olması gerekiyor hemen uzaklatirma vermeleri gerekiyordu 

önce (4 puan) tarafından

Şikayetçi oldun mu yoksa sadece uzaklaştırmamı aldın ama belki 1 gün sonra verirler polisin bu duruma göz yumacağını sanmıyorum 

Evet ben eşimi arayın dedim kağıt savcaiya geçmese arayamayiz dediler banada kadın sığınma evine goturelim dediler yok dedim uzaklatirma verin dedim şikayette 4 ayı bulur dediler bende pek fazla bişey anlamadım polisi hep çocuklar var küçücük 

0 oy
önce (244 puan) tarafından

Ne yaptınız gittiniz mi polise 

Evet cnm eve geldim simdi polis geldi aldı gitik 

0 oy
önce (345 puan) tarafından

Kades diye uygulama var indir ben indirmistim polis çağırdım sende çağır eve kilitledi beni diye şikayet et 

Şiddetle çözüm olmaz 

Polis bayan indirdi kades uygulaması ni canım şikayet etim zaten 

0 oy
önce (723 puan) tarafından

Telefonunu kırdıysa bu uygulamaya nasıl girip yazdın 

önce (4 puan) tarafından

Bende pek anlamadım bu işten başka iş var gibi polise şikayet etmekten korkuyorum dedi dediğine göre gitmiş ama uzaklaştırma vermemişler vermeleri lazım hemen pek olumlu gelmiyor bu durumda kendi bilir 

Kızlar istersiniz e develten bakıp burdan fotoğraf atım ben sizi tanımıyorum siz beni tanımıyorsunuz degilmi neden size yalan soylim poliskagit savcaya anca ulaşır ozaman eşini arayabiliriz dediler yarın arayıp eşimin imzasını alacaklarmis uzaklatirma yarın 

önce (723 puan) tarafından

İnanmadığım için değil sadece sormak istedim telefonun kırıldıysa uygulamaya nasıl girdin merak ettim 

Evet telefonu kırdı tabletten yazıyorum şimdi canım ama telefon çalışıyor yine ekranı yarıdan çıktı eğildim telefonu 

önce (4 puan) tarafından

Eve gelirse ne yapacaksın bu durumda 

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 1,657 göst.
7 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Meryem.meryem (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,012 göst.
29 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Happymommy (2,143 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 2,283 göst.
0 oy
4 cevap 792 göst.
8 Ekim 2018 Diğer kategorisinde Lara (24 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,089 soru

24,106,952 cevap

332,752 kullanıcı

...