+1 oy
86 göst.
önce Diğer kategorisinde (69 puan) tarafından

Ebe aradı şimdi de aşı için ne aşısı yapılcak yaptıran varmı ateş vs oluyor mu

3 Cevaplar

+1 oy
önce (5,018 puan) tarafından

1 aşı var diye biliyorum, enabızdan bakabilirsin 

bazı çocuklarda ateş yapabiliyor. son çocukluk aşısı nu zaten

-Reklam-
+1 oy
önce (1,404 puan) tarafından

Hatırlamıyoruum post yukarı 

+1 oy
önce (2,090 puan) tarafından

Canım 2 ayrı aşı yapılıyor gecen ay ben yaptırdım çok korktum ateş olur diye ama 37 e kadar çıktı sonra hemen düştü ama koluna dikkat et buz koy şişmesin benim oğlum koydurmadı şişti ağrısı oldu öyle

önce (69 puan) tarafından

Ya bide bizim hastanede kontrolümüz vardı kan alınacaktı sabah sonra aşı baya kötü olacak çok zorlancam

Aşırı huysuzluk falan oldu mu peki

Grip yada nezle gibiyse hemşireye söyle ama canım asırı huysuzluk ağrısı vardı kolu şişti ama buz falan koydurmadı diye şişti 

Anladım sabahtan bide genel kontrolümüz vardı bizim kan alınacaktı ordada huysuz kanacak sonra sağlık ocağında aşı yarın bittim ben ozaman 

İki si bir arada kıyamam ya geçmiş olsun ALLAH YARDIMCIN OLSUN mümkünse bir iki gün ertele aşı yı benimki nezleydi 1 hafta erteledi sağlık ocağı çocuğada yazık sanada 

Bu sefer de ikili iş olacak çocuga da ayeı günlerde eziyet

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 186 göst.
27 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eslinmiraninannesi (752 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 88 göst.
19 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde KEBELEK (1,753 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 86 göst.
29 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Didemm (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 56 göst.
29 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Didemm (86 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,687 soru

24,114,426 cevap

333,155 kullanıcı

...