+1 oy
531 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,204 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Dün ria( spiral) taktirdim canım o kadar acıdı ki sezaryen ağrısı yaninda halt yemiş. Üstelik 3cü kez taktırmama rağmen dun cok acılıydı yürüyemez nefes alamaz hale geldim. Bir ara çenem açılımıyordu konuşamadım. Normalde acıya dayanıklı biriyim lakin dun ki 5 dakika beni maf etti. Hani acımazdı? Bu acımaz diyenler neye dayanarak diyor hiç mi acı da his etmez bir insan😂şuan sol over ağrıyor acaba doktor yanlış birşey mi yaptı dedim 2 doktora da gittim ikiside gayet iyi dedi acida normal dedi ama bence o aci hiç normal değildi bide makas kesmedi dün resmen makas kesmiyor diyede dalga geçtiler 😂

Allah aşkına biri yanliz değilsin evet gerçekten acili bir işlem desin 🫠

Bide devlet ve öźelde sabit bin TL ödeme istiyorlar ria icin artik. Aci cekmek icin bin TL ödedim sjsjsjsk😂

11 Cevaplar

+4 oy
önce (23,751 puan) tarafından

3. Kez taktırıyormuşsun sen bizden uzman sayılırsın ben bir kez taktırıp çıkartırdım anlık acı oldu ama dayanılmayacak bir şey değildi oldu geçti 

önce (1,204 puan) tarafından

Ilk taktığım evet acımadı ikinci de cok acımıştı ilke göre 

Bu sefer ki cok cok cok kötü bir acıydı doktor 2.5 3 aylık rahim olduğu icin acı olmasi normal demişti bana ama ilk oğlumda da 3 ayda taktım bu kadar acımadı

önce (23,751 puan) tarafından

Adetli değil miydiniz genelde öyle gelin takalım diyorlar kolay oluyormuş o zaman 

Regl idim ama neden oyle canım.acidi bilmiyorum 

-Reklam-
+1 oy
önce (17,512 puan) tarafından

Hiç acı hissetmedim ne taktirirken ne çıkarırken 😁😁😁Kız milletide korkutmaa 🤭🫣 Acımıyor acımıyor hiç hissetmiyorsunuz🤣Biraz işini bilmeyenleremi denk geldin acaba sen inşallah yarar  sana bana hiç yaramadı Ağrı yaptı kanama yaptii

Öyle oldu sanırım erkek doktor takti gençti devlette taktım birde ücretli olmus 1 milyar 

önce (17,512 puan) tarafından

Visss onudami ücretli yapmışlar😱😱

Hee vallahi ücretli olmus bin TL hemde

+1 oy
önce (3,402 puan) tarafından

Sırf korkudan taktıramıyorum😃 bu postuda okudum daha asla taktırmam

Vallahi benim çok yandı canım dün artık yeter istemiyorum diyecektim. Birde ücretli olmus devlette bile bin tl

0 oy
önce (8,346 puan) tarafından

Ben bi kez taktırdım rahmim geride olmasına o kadar uğraşmalarına rağmen azıcık bir acı oldu sadece. 

Benim de rahim ağzım darmis dun öğrendim 

0 oy
önce (9 puan) tarafından

Bende taktırdım ama acımadı sadece takılırken bıraz agrı oldu

0 oy
önce (654 puan) tarafından

Ben hic spral taktırmadım 

Zaten vajinismus hastasıyım 

Muayene olamıyorum 

Eşim önlem alıyor 

Kondom kullanıyor 

İğne ilaç implant korunmamı istemiyor 

Ben korunum diyor 

2019 dan beri çocuğum olmuyor 

6 yaşında oğlum var 

önce (1,450 puan) tarafından

Bacım bende kondom istiyorum ama ya yırtık olursa diye ödüm kopuyor öyle bi ihtimal var mı tada takmadan yırtık olduğunu anlayabiliyor muyuz 

önce (654 puan) tarafından

Tabi canım yırtılma varsa anlarsın.

İlk başlamadan önce takıyor.

Tamamdır çok teşekkür ediyorum 

önce (34 puan) tarafından

Canım en güzeli kondom ve en temizi bence bide kaliteli alınca bişey olmuyor ama ucuz dandik alırsan delik çıkma ihtimali olur bilimdik kaliteli marka kullansan hiç bişey olmaz bire ilişkiye başlamadan önce eşinin takması lazım ki hiç kaçak olmasın 

Bilgi için teşekkür ederim implant mı taktırsam kondom mu karar veremedim de 

0 oy
önce (960 puan) tarafından

Sen neden bu kadar acı hissettin ki benim neredeyse hiç acımadı

0 oy
önce (7,847 puan) tarafından

Ben bir hafta boyunca rahim sancısı çektim. Allah tan kaydı da çıkardım. Berbat bişey

0 oy
önce (11,219 puan) tarafından

3 kez taktırmışsin o acıyı bilmen lazım kız 🤣 ben 1 kez taktırdım ama o kadar ayilip bayılacak kadar ağrım açım olmadı sadece takılma esnasında 1 dk lik ağrı acı oldu onun dışında 1  2 gün hafif kasik ağrısı çektim. Ben 2 3 ay önce kol implanti yaptırdım devlette takmaya ücret alınması sadece implantı kendim aldım 

İmplantı nerden aldınız acaba ve direkt alıp gitsem takarlar mı illa doktordan bi belge vs almaya gerek var mı açana 

önce (11,219 puan) tarafından

Medikalden aldım canım. Öncesinde muayene oldum beta bakıldı gebelik olmadığı kesin olsun diye. Sonrasinda hemen takıldı. Lokal anestezi yaptı sadece o iğnenin acısını hissettim 

Teşekkür ederim bilgi için 

0 oy
önce (79 puan) tarafından

Ben aci hissetmedim ne takilirken ne cikarken 

0 oy
önce (59 puan) tarafından

Ben hiç takmadım takmayıda düşünmüyorm. İlk gebeliğimde kontrole gitmiştim bir hasta içerideydi spriali kaymıstı doktor düzeltecekti kadın bagırdı ddi hocam cok agrıyor bayılacam ddi daha o gğnden beri ben korkarım. Takanlara da Allah yardım etsn zor valla 😅

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 145 göst.
21 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Meleklerim3 (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 292 göst.
0 oy
7 cevap 269 göst.
0 oy
1 cevap 89 göst.
23 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,543 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,034 soru

24,106,133 cevap

332,702 kullanıcı

...