+1 oy
160 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,642 puan) tarafından

Kızlar ben hamile olduğum için 3 aydır ailemin yanındayım 1 2 ay daha burda olucam normalde eşimde böyle birşeye hiç şüphe etmedim hiçbişey yakalamadım ama rüyamda beni aldattığını gördüm yani kadının biri sarkıntılık ediyor eşim ona msjlar atmış eşimde gülerek özür diledimya senden diyo kadında özür dilemene gerek yok onu diyorum işte falan diyo gülüyorlar imalı imalı  kadını dövüp hastanelik ettim kocemıda dövdüm gittim ordan başka bi rüyaya geçmişim o ara noldu bilmiyırum ahahah ama içime çok kötü kurt düştü acaba bana mâlummu oldu yoksa burda bi iki aldatılma postu okudum ondanmı etkilendim bilmiyorum her derdim bitti bide bu çıktı başıma ya düşünüp duruyorum sabahtan beri  bursdayım şuan eşim İstanbul'da git gelde yapamam kimse buna izin vermez gebelikten dolayı yolculuğa izin vermiyorlar biraz pinpirikli herkes kayıplarım olduğu için 

1 cevap

+1 oy
(1,025 puan) tarafından

Gebelikten dolayı neden ailenin yanına gittin ki riskli gebelik mi? Ayrıca hamileyken çok değişik rüyalar görülüyo gerçekten. Benim kocam yanımda yatarken beni aldattığını görürdüm 🤣 Doğurunca rüya görmeye fırsatın olmıycak merak etme 🤣🤣

(1,642 puan) tarafından

Ahahahha uyuyemayaceğım için doğru daha önce 3 kaybım var bundada korktuk yine aynı şeyi yaşamaktan ve başlarda riskliydi kendime bakacak durumda değildim kusma bayılmalarım çok vardı eşimde çalışınca tek kalıyodum buraya geldim şimdi toparladım ama kardeşim gelicek Eylül'de onu görüp gideyim diyırum seneye kadar göremicem bidaha çok uzakta görev yapıyor bende bazen eşimin aldattığını görürdüm trip atardım hatta ama ne bileyim gebelere mâlum olur bişyler derlerya içime kurt düştü

(1,025 puan) tarafından

Yok kız eğer öyle olsaydı bütün gebeler eşlerinden boşanırdı 🤣

(1,025 puan) tarafından

Allah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

(1,642 puan) tarafından

Amin canım tüm hamilelere nasip etsin Rabbim 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 523 göst.
24 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 969 göst.
19 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 534 göst.
16 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 785 göst.
9 Mart 2020 Diğer kategorisinde -HoneySeptember- (12,121 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,480 soru

24,139,954 cevap

334,454 kullanıcı

...