0 oy
159 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,622 puan) tarafından

Kızlar hayırlı geceler 

Detaylı ya gırdım bugun kafa yapısında yani beynın sıkıntı gordum dedı korkulacak bir şey degi dedı ama bnde korkuyorum takıp edilmesi gerekir dedı acba boyke durumla karşılaşan oldumu bebegını saglıkla doğuran bagırsak da kı parlaklık kaybolmıs bu arada kızlar cok sukur 

6 Cevaplar

0 oy
önce (433 puan) tarafından

Ah gülüm ah gebelik sonuna kadar burnumuzdan getiriyor bu doktorlar. Ne parlaklığı ne gelişimi . 

Hiç birşey olmaz Allah'ın izniyle bol bol dua et 

önce (2,622 puan) tarafından

Evet cnm cok haklısın esımde korkma dıyır ama Bn cok evham yapıyorum ınsallah saglıkla dogar:(

-Reklam-
0 oy
önce (2,586 puan) tarafından

Benim de detaylıda karnında parlaklık var diye araştırmaya gönderdiler gittim hiçbir sıkıntı yok dedi ama kafası haftasına göre çok küçük dedi Sıvı alınmasını ister misin dedi kesinlikle hayır dedim imza attırdılar bana ama yine de aklıma takıldı özelde takip eden doktora gittim baktı sadece 1 hafta küçük bu da gayet normal ya büyük ya küçük olabiliyor bazen çok ciddi fark olmazsa sıkıntı yok dedi çok şükür ki bi şey olmadı kızım 3 buçuk yaşında

Yani demem o ki hemen her denileni kesinlikle stres yapma gebelik zehir oluyor insana canım 

Bn cok takıyorum cnm aslnda dedgın gbı hamılek cok zor gecıyır bna dua edermısın cnm ;( saglıkla kavusayım Rabbım seninde evladını bağışlasın ınsallah 

önce (2,586 puan) tarafından

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım biliyorum elde değil ama yine de çok sıkıntıya sokma kendini olumlu düşünmeye çalış bol dua et 

Amin cnm cok sagol Allah razı olsun 

0 oy

Basına gelen yok mu

önce (612 puan) tarafından

Bilgim yok post yukarı 

Tesekkır edrm cnm

0 oy
önce (987 puan) tarafından

Bende 24 haftalık hamileyim sırf hamileliğim zehir olmasın diye hiç bi testi yaptırmadım detaylı ultrason a da girmedim sağlık sıhhatle ikimizde kucağımıza alırız inşallah 🤲🏻

Amin cnm ınsallah tabı kı haklısın ama ıste suphe kalmasın diye bnde yatırdım saglıkla kavus ınsallah cnm 

0 oy
önce (225 puan) tarafından

Ooo neler neler dediler bana hamilelikte testlerde çok şükür sağlıklı doğdu oğlum

Gerçekten mi cnm ınsallah bnde saglıkla kavusurum

önce (225 puan) tarafından

İnşallah insan ister istemez kafaya takıyor ama takılma hamileliğin tadını çıkar 

0 oy
önce (1,949 puan) tarafından

Ben ikinci oğluma 2010da hamileydim ozaman sadece özelde renkli ultrason vardı bı dünya para verdim gittim dk bana bebeğin kalbinde sıkıntı var kalp kapakciginda kireçlenme var dedi tabip edicez dedi son 3 ay nasıl geçti anlatamam doğdu maşallah birşeyi yoktu şuan 14 yaşında çok korkma canım bazilen dk para icin takip istiyor bunuda özelde çalışan arkadaşım söylemişti sonra diğer cocuklarimda şeker yüklemesi bile yapmadım 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 85 göst.
0 oy
6 cevap 601 göst.
22 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Gizlianne (389 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 198 göst.
0 oy
3 cevap 157 göst.
11 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Nursenaberkan (207 puan) tarafından soruldu

Kategoriler