Kızlar kardeşim orayı kazandı ama gruplar varmış gruplara girdi konuşmalar hiç hoşuna gitmemiş çok pişman oldu bilgisi olan varmı
gitmeden insanları tanımadan belli olmaz bu tarz şeyler.
her yer için geçerli. biriyle görüşmeden ön yargılı olmasın. iyisi de vardır kötüsü de
Biz ankaralıyız uzak oldu biraz korktum ırkçılık felan olur mu diye
dediğim gibi o her yerde olabilir. arkadaşlarını düzgün seçsin yeter.
ben Çukurovada okudum. her telden insan vardı. okuduğum dönemde de bazı olaylar olmuş, gezi parkı olayları vs
sağcı solcu kavgalarına da şahit oldum. ama bu tarz durumlarda polis geliyor olaya karışanları alıyor götürüyor, senin benim gibi bir şeye karışmayanları ellemiyorlar, başkaları da karışmıyor.
birinde kütüphaneye kaçmıştı olay çıkaranlar ve bizim kütühanede eşyalarımız vardı, bakakalmıştık öyle, sonra polis herkese gözaltı yaparken gittik kapıdaki polise söyledik böyle böyle diye yanımızdan birileri polisle zorla çıkarılırken biz elimizi kolumuzu sallaya sallaya girdik eşyaları aldık çıktık.
bu tipler kulüplerden bulurlar birbirlerini, öğrenci kulüpleri var.
ama atıyorum kardeşin fotoğrafçılık kulübüne girse böyle bir şeyle kolay kolay karşılaşmaz.
İnşaallah canım yolu güzel insanlara çıksın kendimde gastronomi kazandı evet heryerde olur ama aileden çok uzak korkuyoruz dediğiniz doğru kendi akıllı olacak doğru seçimler yapacak
öğrenmeli, uzakta olmak hem iyi hem kötü ama yaşam tecrübesi açısından çok çok iyi.
kazık da yiyecek, hayatının aşkını da bulacak belki.
düzgün arkadaşlar ve akıllı davranışlarla çok güzel bir üniversite hayatı yaşayabilir. Allah kötülerle karşılaştırmasın.
Aminnnnnnnnn canım babam çok istiyor çok emek verdi Allahım boşa çıkarmasın
Bu bahsettiğiniz gruplar ne grubu dinî grup mu siyasi grup mu öğrenci işleri grubu mu
Bilmiyorum ki üniversite Grubu dedi kardeşim yurt güvenlik görevlisi gelen elinde alkol şişesi ile poz vermiş diyor
Elinde alkol şişesi ile poz vermesi yurda alkol sokulabileceği anlamına gelmiyor kapıda vermişlerdir o pozu kardeşiniz sanırım üniversiteyi kazananlar ile sosyal medyada denk gelip konusmaları görmüş grup dediği odur whatsapp grubu olması şimdiden mümkün değil kardeşinize güvenmeyi biraz deneyin evet Çevre kötü ama unutmayın ki cevresinde kimin olacagını Kardeşiniz belirler
Biz zaten ona güveniyorus canım kendi çok tedirgin oldu ilk defa bu kadar uzaklaşacak bizden
Tedirgin olacak bişey yok koskoca kampüste 100 kişi aynı kafada olur geri kalan 100000 kişi başka veya kardeşiniz ile uyumlu kafada olur hiç tedirgin olup şimdiden kendisini doldurmasın kardeşiniz
Teşekkür ederim canım
Hangi fakülteyi kazandi??
O gruplar sonradan dagiliyor kimse kimseyle konuşmuyo herkes kafasına uyanlarla yola devam ediyor bu sadece munzur da degil yale de falan da böyle ☺️
Kardeşin o yüzden hiç üzülmesin canim. Hayirli olsun simdiden.
Gastronomi canım teşekkür ederim
Munzur üniversitesi derken tuncelıde dımı☺☺☺😌
Hı bende tuncelılıyım. Genelde bizim memleketten insanlar çok sorar yaa, mesela örnek vereyim bır pazara gıdleım veyâ bır hastane kayınvalıdem annem olsun nerelısın kımlerdensın dıye sorar çoğu zaman 😁hıc korkmayın o memlekette o sorular genetik gibi bir şey 😁😄😀
Ya canım Türk müsün Kürt müsün deyince ırkçılık mı yaparlar diye nasıl memleket okumaya gelenler için
Malesef yanlıs bır şey tabı kı keşke herkes bıraz hoşgörülü davransa. Çok güzel bak kendı memleketim dıye demiyorum, gercekten eskıden olsa derdım kı ortamları kötü dıye fakat artık eskısı gıbı değil her yer korunaklı gelişti baya da en güvenilir memleket dıyebılırım sana içiniz rahat olsun
Canım benim teşekkür ederim bende Hakkari'de yaşadım ordaki insanların iyiliğini coğu yerde bulamadım ama bazı Ergen çocuklar oluyor işte Allah iyi insanlar ile karşılaştırsn
Amın canım amınnn
1,491,319 soru
24,370,120 cevap
347,956 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın