+1 oy
265 göst.
önce Diğer kategorisinde (874 puan) tarafından

Kızlar ben ve eşim çalışıyoruz kızımıza annem bakıyor eşim ve ben vardiyalı çalıştığımız için ve kızım da okula kreşe gittigi için bütün yük annemde diyemem biz anneme çok yakın oturuyoruz. Arabamizi satıp kredi çekip ev aldık şuan borç ödüyoruz. Her şey yolundaydi ama annem evlenmeyi düşünüyor benim babam ben çok küçükken öldü 20 sene olucak. Annemde daha 51 yaşında abimle yaşıyor. Abim evli değil evlenip mutlu olsun çok istiyorum. Kendi açımdan tek sorun şu ki evlenirse başka bı yere gidecek ve ben de işi bırakmak zorunda kalıcam. Çünkü eşim annenden başka kimseye bırakmam kızımı diyor. Annen baksin diyorum olmaz diyo. Bu arada annesi de 57 yaşında ve çok da güzel çocuk bakar hiç bir sorumuz da yok ama eşim kesinlikle istemiyo annen dışında kimse olmaz diyor işi bırak diyor öyle olursa da maddi olarak zorlanicaz. Böyle vardıyali çalışıp destek görmeden çocuğuna bakan var mı 5.5, yaşında kızım 

3 Cevaplar

+1 oy
önce (700 puan) tarafından

Kendi annesinin bakmasını istememe sebebi nedir?

önce (874 puan) tarafından

Görümcem ve kendi annesi altlı üstlü oturuyor. Görümcemin çocukları hep kayınvalidem de ve çocuklar azman gibi kızımıza zarar verince eşim de susmuyo. Annen gelsin diyorum çocukları da peşine takar gelir olmaz diyo 

önce (1,979 puan) tarafından

Eşini tebrik ediyorum. Kesin haklıdır. Bu sene anaokuluna gönderseniz tam gun yetişir mi saatlerimiz kızınıza?

-Reklam-
+1 oy
önce (3,579 puan) tarafından

Öncelikle tabiki annenizin sorumluluğu değil bu. 

Ya işinizi değiştireceksiniz. Kızınız okuldayken yarım gün çalışacaksınız. 

Ya da maddi açıdan zorluk çıkacaksa, eşiniz tek başına altından kalkacak. 

Annem bakmasın, sen çalışma, para yetmiyor, az harca, bunu neden aldın muhabbetine dönecekse olay, sıkıntı. 

0 oy
önce (4,984 puan) tarafından

vardiyalarınız ters ayarlarsanız eşin çalışır sen bakarsın, sen işe gidersin eşin bakar gibi

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 815 göst.
6 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Cngls (898 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,019 göst.
23 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Tombul yanak (3,550 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 425 göst.
27 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 616 göst.