+2 oy
453 göst.
önce Diğer kategorisinde (35 puan) tarafından

Kızlar sonunda istediğim gibi bir ev tuttuk içi mükemmel ama ben hep şehir merkezindeydim bu evim merkeze 25 dk biraz zorlancm sizce evin konumumu yoksa içinin güzelliği mi merkez de o fiyata 15 20 yıllık evler vardı mecburen uzak konumda tuttum ama aklım çok karıştı herkes dağın başına gitmişsin diyor 

22 Cevaplar

+5 oy
önce (3,168 puan) tarafından

Kesinlikle konum çünkü okula giden çocukların var

-Reklam-
+2 oy
önce (9 puan) tarafından

Bizde aynıyız ama yapacak bişey yok canım evin içi daha önemli bence bana da diyorlar ama çok da takmıyorum benim için herkesten Uzak olmak en iyisi😅😅

önce (4,964 puan) tarafından

Bende bu düşüncedeydim taaa ki çocuklar okula başlayınca mecbur merkeze geldim . Yoksa servis ücretleri uçuk . İlkokul bitiyor ortaokulu başlıyor . Mecbur yakınlarda oturuyoruz okulların .ona rağmen 2 kızım yine servisle gidiyor ortalık bozuk olunca . Ama mesafe kısa olunca az oluyor ücret

+1 oy
önce (1,781 puan) tarafından

Tabiki konum önemli çevre faktörü burda belirleyici etken çünkü

Biraz daha fazla verip kaliteli bi semtte oturmak daha mantikli bence

En azindan biz öyle yapiyoruz yaşadığımiz sehir de

+1 oy
önce (1,953 puan) tarafından

Şehirler artık böyle büyüyor. Yakında iller ilçeler Çarşı mesafesinde kalacak 😅

+1 oy
önce (12,034 puan) tarafından

Çok yakın bir arkadaşım hevesle mutlulukla bir ev aldılar bundan 3 sene kadar önce. Taşındı yerleştı ama eve alışamadı her gün ağlıyordu. Aynı seninki gibi merkezden uzak ve cidden dağın başı gibi bir yerde sonuncu apartmanda oturuyordu.

Sonra baktılar böyle olmayacak, 1 ay kadar sonraydı sanırım eski mahallesinden başka bir ev alıp orya taşındılar. Önceki evi saray gibiydi ama huzuru yoktu, şjmdi alt 1.katta oturuyor mutfağı vs kutu gibi ama huzurlu ve mutlular. Diyeceklerim bu kadar teşekkürler 😁

+1 oy
önce (3,507 puan) tarafından

Önceki evim bayağı şehir merkeziydi. Şuan köy/kasaba tarzı bir yerdeyim. Sadece anaokulu ve ilkokul ve 5dk araba mesafesi mağazalar(3-4 tane) var. Çocuklar için harika bir yer. İti kopuğu yok, hep temiz aileler var, herkes az çok birbirini tanıyor. Bizde araba var diye çok sorun yaşamıyoruz. Hatta otobüs bile var. Merkezin avantajları tabiki var, ama şuan ki evim çocuklar için bulunmaz nimet. 

0 oy
önce (1,463 puan) tarafından

Bende şuan aynı durumdayım ve konumu seçtim iyi bi yerde olmak evin içinin geniş olmasından iyi geldi bana 

önce (35 puan) tarafından

Canım benim oturduğum evin içi çok fenaydı psikoloğa gittim temizlik hastası takıntılı oldum bu evde antidepresan başladım o yüzden şuan içi önemli 

önce (1,463 puan) tarafından

Öyle olduysa tabiki ozmn evin içi senin için benim tek sorunum iyi bi yerde yokuş ve küçük diğeri kötü bi yerde düzlükte geniş ben işlek bi yerde olmak istedim bu derece olduysen hiç düşünme evin içi güzel olan yere git canım 

0 oy
önce (117 puan) tarafından

Kesinlikle konum daha önemli 

Okula giden çocuğum var bı ayağım hep dışarda Ondan sonra hastane , eczane , pazar giyim mağazaları vs ayağımın altnda uzak olsa asla yapammam 

Evin içi de önemli ama karar verecek olursam konumu hangisi iyiyse onu tercih ederim 

0 oy
önce (328 puan) tarafından

Kendinize ait arabanız varsa konum sorun olmamalı eğer arabanız yoksa konum çok sıkıntı olabiliyor

0 oy
önce (1,974 puan) tarafından

Ben kesinlikle evin içinin güzelliğine bakarım, içinde severek beğenerek yaşamadığim bir evin, konumunun hiç bir artısı yoktur bana göre 🤷🏻‍♀️

önce (35 puan) tarafından

Bende öyle düşündüm inşallah pişman olmam kendi aracımız var ama ne bileyim. 

0 oy
önce (611 puan) tarafından

Önceden merkezi bi yerde oturuyordum okul market ayagımın altındaydı ama bana doğup büyüdügüm yerde ev nasip oldu eşimin de benimde aynı mahalleliyiz bu arada orda yaşamak nasip oldu hiç aklımızda yokken bahçeli ev yaptırdık market yok köy gibi ama köyün daha gelişmişi okul araba mesafesi market öyle ailelerimşz burda yürüme mesafesi belki anında marketleri dolaştıramam ama bahçemden bişiler yedirebiliyorum taş toprak oynatabiliyorum eskiden binaya tıkılıp kalmışız sırf okul olsun market olsun diyerek ama şuan o kadar mutlularki çocuklarım istedigi anda girip çıkabiliyoruz mesela demem o ki benim için konum önemli değil araç varsa herşey olur canım sen sana gerçekten iyi gelcegine inanıyosan hiç bişeyi umursama 

0 oy
önce (700 puan) tarafından

Esim de ben de çalışıyoruz ben servis kullaniyorum ve servisin güzergahı sabit. Ev alırken bizim için öncelik daha çok konum oldu çünkü belli bir süre arabasız da kaldık maximum tek arabaya çıkabilecektik borçlardan dolayı da. 16 yıllık bir ev aldık ev hem genişti hem de yeri çok iyiydi. İçini komple yaptırdık. Şu an ben servis durağına da yürüyerek gidiyorum, kızımın okuluna da. Arabasız güzel idare ediyoruz. Çalismasam konumu pek onemsemezdim ama çocuğun okulunun yakın olması da çok iyi oluyor. 

0 oy
önce (2,140 puan) tarafından

Ay bacılar öyle de demeyin ya tam merkezde oturuyorum okul karşımda marketler sağımda solumda sahil yurume mesafesi 5 dk çarşı gene oyle kızım şuan okula gitmiyor 4 yaşına girecek neyse almadılar da evin güzelliği önemli bence ya tabiki konumda iyi olması lazım ama evin içinde yaşıyorsun küçük bir evim var 80 metrekare falan ayriyeten bir yatak odam birde oturma odasi gibi iki koltuk koyduğum bir odam diğeri de salon mutfak bir iste iki çocuğum var gelen gidenim var mutfak salonun bir olmuyor olmuyor olmuyor şuan ev almak istiyoruz eşim evimin konumu çok güzel çıkmak istemiyorum diyor bende evin içi önemli diyorum bizde öyle kaldık küçük ev de çok zor cekip birseyi temizleyemiyorsun yatağı çekeyim diyorum alan yok çekecek yer yok yoruldugumla kalıyorum bişey yapmadan 

0 oy
önce (214 puan) tarafından

Bende yeni tuttum evi 1 ay olacak ve biz konuma baktik herşey evime 2 dakika uzaklıkta... Önceki evim çok güzeldi ama herşeye uzaktı çok zorlanmistim...

0 oy
önce (863 puan) tarafından

Benim şehir merkezine yarım saat ilçe merkezine 5 dk uzaklıkta evim. Ama içini istediğim gibi dizdim temiz ve ferah bir evim var. Bence içinin güzelliği, içinde mutlu olabilmen önemli. 25 dk çok uzak bir mesafe değil dağ başı değilse

0 oy
önce (5,841 puan) tarafından

Ben istanbulun merkezi denilen yerde dogdum buyudum. Keza esimde oyle. Evlendikten sonra bize gore sehir disi olan yerden almistik evimizi. Simdi orasida merkez gibi oldu :) ev olan her yer gelisiyo. Konumdan ziyade insan populasyonu onemli bence.

0 oy
önce (7,291 puan) tarafından

Öncelikle konum sonra evin içi çocuklu biriyken özellikle

0 oy
önce (590 puan) tarafından

Araban varsa dolmuş güzergahındaysan 25 dakika ne ki? Benim için evin güzelliği ve çevrenin sakın ve güvenli olması  önemli. Okul çocuğum varsa cok yakında okul da yoksa servise veririm çocuğu 

0 oy
önce (3,399 puan) tarafından

25 dk çok uzak değil yani etrafınızda market varmı yok mu bilemem ama eğer evin konumundan gidecek bir araç geçiyorsa yada kendi arabanız varsa sorun değil. Konumda önemli ama evin içide önemli tamamen bakımsız bir evde oturmak gerçekten zor

0 oy
önce (14,910 puan) tarafından

Ev kendiminse şayet konumu. Ama kira ise içi. Çünkü kendi evin olunca eski de olsa zamanla oturuyor içi. Ama kira olunca Bi çivi çıkamıyorsun ve bu da insanı ruhen yoruyor

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 321 göst.
20 saat önce Diğer kategorisinde Elif34 (373 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 381 göst.
4 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepjdjdjd (331 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 225 göst.
0 oy
2 cevap 198 göst.

Kategoriler

1,471,812 soru

24,103,520 cevap

332,558 kullanıcı

...