+1 oy
134 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (215 puan) tarafından

Ya eskiden iradeliydim artık hic iradem kalmadı yaşım 32 eski kilom 55 şuan 70 kilioyum ve bir gram veremiyorum 2 hafta dikkat ediyorsam mutlaka 1 hafta bozuyorum ve sabahdan aksama kadar tıka basa yiyorum hamur isinden tut abur cuburuna kadar o yüzden 73 ile 70 kilo arasında gidip geliyorum 3 senedir 65 olamıyorum cunki 1 ay diyet yapıp o 1 hafta full bozuyorum napıcam ben ya bi formülünüz varmı diyeti bozmamam icin

3 Cevaplar

+1 oy
önce (3,181 puan) tarafından

Ben daha yeni basladim diyete ben sürekli gece uyanıp yiyordum bugün ekmeksiz ilk günüm bol yeşillikli bir diyet daha cok sağlıklı yiyecekler Hamit işi yemicem meyve yeşillik bilmiyorum canım istediğinde aynadaki kötü görüntü gözümün önüne geliyor vazgeçiyorum 

önce (215 puan) tarafından

Benim basenlerim aşırı fazla üstüm ince artık kıyafet bulamıyorum resmen orantısızlıktan

Benimde karnım sis gören hamile zannediyor 

Çok aşırı kısma kendini yavaş yavaş önce ekmeği bırak tam buğday al ekmek inanılmaz açlık hissi oluşturuyor 

Sürekli kahveyle bastırmaya calısıyorum 

-Reklam-
+1 oy
önce (11,219 puan) tarafından

Gel sarılıp ağlayayım sen eşittir ben bacım. Bende aynı durumdayım yarın tekrar başlicam inşallah 

Ah yaa bugun bende tek 2 tost yedim tek ögün yaptım agzıma daha bisi sürmücem ama dayanamıom pff

+1 oy
önce (14,520 puan) tarafından

Motivasyon çok önemli

Bizim buradan arkadaşlarla bir topluluğumuz var bir seni aşkın  süredir

Tartı günlerinde fotoğraflı şekilde atmak her gün yemeği porsiyonlayip tabak atmak zorunlu gündüz tabaklar gözden kaçmaması adına sohbet yasak 

51 e indim sağlıklı beslenme ve kas yapmak için devam ediyorum 

Ne güzel masallah bende onu cok yaptım arkdaslarla anlaştık ama hep bozduk 

önce (14,520 puan) tarafından

Bizde yuzlu kilolardan inenler oldu 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 372 göst.
+4 oy
2 cevap 131 göst.
0 oy
7 cevap 193 göst.