+1 oy
331 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,338 puan) tarafından
önce tarafından kapalı

Kızlar bana akıl verin yoksa evin içinde cinnet geçirecem. Kızımın yarın doğum günü, eşimle yarın akşam dışarı çıkmak için plan yapmıştık, gündüz sıcak olduğu için bilerek akşam istemiştim. Bugün eşimin bir akrabasının kınası vardı, bende gitmek istiyordum, hatta haftalık iznini bile bugüne göre ayarladı nöbete gitmemek için. Saat 5 de yemek yerken eşim babam aradı yarın gelmek istiyorlar dedi. Kayınpederim aramış akşam pasta alıyım hatta eşim döner sever döner yaptırıyım size geliyim demiş. Bende akşam dışarı çıkacaz ya dedim. Gündüz çıksak falan yaptı. Ona da bir şey demedim, bende orta yolu bulalım sadece pasta alsınlar isterlerse ona göre gelsinler bizde zaten o saate dönmüş oluruz dedim. Bir şey demedi kalktı sigara içmeye. Bende kınadan önce yarın saat uyuyum diye yattım, nasılsa eşim kaldırır diye. Ama bir kaldırdı 19:30 da, sırf ben gitmek istiyorum diye kaldırmamış. Sonrada nasıl oluyormuş istediğin şeyi yapamamak dedi. Şuanda o kadar sinirliyim ki tarif bile edemiyorum. Her dediğim konuda bir kafasında ceza sistemi kuruyor. Bununla ilgili kaç kere kavga ettim hatırlamıyorum. Akıl verin bana. 

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevaplar

+1 oy
önce (2,586 puan) tarafından

Yani eşinin yaptığı hiç doğru değil bence de 

Ama şöyle bir durum var hani başka biri olsa yabancı olsa onu erteler veya iptal edebilir ama anne baba olunca kim olsa yok diyemez ki bir de çocuğun doğum günü olduğu için gelmek istemişlerdir normal olarak 

Bir de adam ince düşünmüş pasta ve yemeği de dışardan hallediyor ne bileyim benim hoşuma giderdi iptal ederdim 

önce (3,338 puan) tarafından
+1

Benim kaynanamla aram kötü. Bana kalsa hiç gelmesinler ama ben neden onlar gelmek istedi diye kızıma ait planı bozuyum ki. Ben belimden yatarken de keşke bir döner yaptırıp gelselerdi yemek yapamadığım için

Hmm önceden olaylar başka ben okuduğumdan yola çıkarak bu şekilde düşündüm tabi herkesin kendine göre yaşamışlığı ve hesabı var 

Eşim olayları biliyor. Hem ben full gelmesinler demedim. Yemeğe gerek yok, çaya gelsinler bizde zaten o saate eve döneriz dedim. Ki hiç istemesem bile bana ceza vermeye kalkmasına hakkı var mı

önce (612 puan) tarafından

Tek kelime hayır canım yok.

Onda kesinlikle haklısın canım hiçbir şekilde hakkı yok buna 

-Reklam-
+1 oy
önce (23,732 puan) tarafından

Ben akıl vermeyeyim fevriyim ama ya gelmelerine engel olacak bir plan yaparım yarın ya da günü burunlarından getiririm 

Eşim asla plan yapıp çikmaz. Gelmeyecekler merak etme dedi. Eşime göre ne yaptılarsa geçti, artık öfkemi yenmeliyim

+1 oy
önce (700 puan) tarafından

Bu nedir ya çocuk gibi neyin cezalandirilmasi

Aşırı gerginim bende, yarın kızımızıda dışarı çıkarmak istemeyecek. Ne yapmalıyım bilmiyorum, yoruldum 

0 oy
önce (367 puan) tarafından

Yani emrivaki oldugu icin size zor gelmis ama disarida cikmayiverin doğumgünü cart curt ivir zıvır isler Bunlar misafir gelecek olsa o saate donemeyiz ayip olur stresiyle çıkmazdım ben yine en olmadi kahvaltiyi dışarda yapıp iki eglenip gelin aksama da esinizin ailesi gelir  

Kina icin mesafe uzak degilse yine gidilirdi aslında üzmek istemem ama sizde biraz rahatsiniz sanki zamanlama konusunda kina varsa yatmazdım 

0 oy
önce (611 puan) tarafından

Anlamadığım çocuğun doğum gününü sen eşinle neden başbaşa kutluyorsun zaten sevgililer günü var ikinizin de ayrı ayrı doğum günleriniz var  bence çocuk anneannesi babaannesi dedeleri halkaları amcaları kim varsa cagrilip kutlansa daha çok sevinir dedesi ne güzel pasta alıp gelecem demiş sen hayir deme hakkına tek başına sahip değilsin çocuğa ve eşine de sormalisin nasıl istiyorlar diye ayrıca doğum günü demek  bir çok hediye demek çocuğu büyük küçük fark etmez hediye kavramından mahrum bırakmak doğru olmaz 

Eşin de haklı yani çocuk senin olduğu kadar onun da çocuğu doğum günü yıldönümü gibi başbaşa kutlanmamali 

önce (8,211 puan) tarafından

Ne kadar kalabalık olursa çocuklar o kadar mutlu oluyor ve adam yemeklerine kadar getireyim demiş demek ki torunumun doğum günü diye heves etmiş

önce (611 puan) tarafından

Bir poğaça bir kurabiye biraz Rus salatası yapacak kayınpeder de pasta alacak kutlayacaklar  

Onun babasının olduğu kadar benim babamında hakkı. Aylar önce beraber aldık bu kararı. Benim babam şehir dışında çalışıyor ve sadece haftasonu geliyor. 2 ay önce pazar günü kutlama mı yapalim dediğimde, gerek yok kendimiz kutlayalim dedi. Sizce bu normal mı? Ben yarın kendi ailemi çağırma şansına sahip değilim

Ayrıca 3 yaşındaki bir çocuk bundan anlamaz. Benim annem her sene hediyesi alır getirir ya da sipariş eder ama asla yaranamaz. Ama onlar bir pasta alacak diye neredeyse göklere çıkacaklar

önce (8,211 puan) tarafından

Yani eşinin babasının hakkı da senin babanın hakkı değil mi dedik çarpıtıyorsun konuyu. Ayrıca baban uzaktaysa da bu kayınpederinin suçu değil kime yakınsa kimin imkanı varsa o gelir zaten. Senin derdin benim babam gelemiyor diğer tarafta gelmesin mantığı. Bu kafayla huzursuzluğun bitmez

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 340 göst.
23 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Serifediebiri (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 598 göst.
0 oy
26 cevap 1,592 göst.
0 oy
0 cevap 159 göst.
9 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,894 soru

24,104,557 cevap

332,617 kullanıcı

...