Kızlar bana akıl verin yoksa evin içinde cinnet geçirecem. Kızımın yarın doğum günü, eşimle yarın akşam dışarı çıkmak için plan yapmıştık, gündüz sıcak olduğu için bilerek akşam istemiştim. Bugün eşimin bir akrabasının kınası vardı, bende gitmek istiyordum, hatta haftalık iznini bile bugüne göre ayarladı nöbete gitmemek için. Saat 5 de yemek yerken eşim babam aradı yarın gelmek istiyorlar dedi. Kayınpederim aramış akşam pasta alıyım hatta eşim döner sever döner yaptırıyım size geliyim demiş. Bende akşam dışarı çıkacaz ya dedim. Gündüz çıksak falan yaptı. Ona da bir şey demedim, bende orta yolu bulalım sadece pasta alsınlar isterlerse ona göre gelsinler bizde zaten o saate dönmüş oluruz dedim. Bir şey demedi kalktı sigara içmeye. Bende kınadan önce yarın saat uyuyum diye yattım, nasılsa eşim kaldırır diye. Ama bir kaldırdı 19:30 da, sırf ben gitmek istiyorum diye kaldırmamış. Sonrada nasıl oluyormuş istediğin şeyi yapamamak dedi. Şuanda o kadar sinirliyim ki tarif bile edemiyorum. Her dediğim konuda bir kafasında ceza sistemi kuruyor. Bununla ilgili kaç kere kavga ettim hatırlamıyorum. Akıl verin bana.