+3 oy
727 göst.
önce Diğer kategorisinde (21,121 puan) tarafından

Çok hüzünlü bir soru oldu benim için okurken ve düşünürken keskeler kapladı içimi 🌸

Dedem ve Babaannem gelsin isterdim beni çok severlerdi ne düğünümü nede torunlarını göremediler babaannem düğünüme 10 gün kala  rahmetli oldu 🥹 dedem de daha önce anne baba gibilerdi bana Rabbim Mekanlarını cennet eylesin yattıkları yerler incitmesin 💕 

Peki sizler kimi isterdiniz geçmişten ? 

image

42 Cevaplar

+5 oy
önce (4,965 puan) tarafından

Annemm annemm annemm 🥹

önce (21,121 puan) tarafından

Ya bu daha zor Rabbim sabır versin 😔 

-Reklam-
+4 oy
önce (568 puan) tarafından

Eski kendimi isterdim

önce (21,121 puan) tarafından

Bana eski günler ve şimdiki aklım gerek diyordu ya bir şair 😏

önce (568 puan) tarafından

En çokta kendımize acımadıkk

+4 oy
önce (1,397 puan) tarafından

Babamm 😌 gölgesini görsem sarılırım derler ya okadar çok özledim işte...

+3 oy
önce (1,341 puan) tarafından

Rahmetli abim çok özledim çoookk 😢😢

önce (17,506 puan) tarafından

Kuzum deme öyle ya niye yüzün olmasın 🥹Sen kötü bişey yapmadın  lütfen öyle düşünüp yıpratma kendini 🥰🙏🏻

Vallahi bacım bu aralar aşırı yıpratıyorum kendimi farkında olmadan eşimi de çok üzüyorum ama yapacak bir şey yok 🥺

önce (17,506 puan) tarafından

Günler yıllar geçtikçe onların yokluğu canını yakıyor demii🥹Keşke böyle olmasaydı ama 🥰🌸Çok şükür ehline denk geldin bı prensesin var Allah korusun ya tersi olsaydi

önce (8,273 puan) tarafından

Evlendiğin için mi küsmüştü. Rabbim rahmeti ile muamele etsin 

Amin Allah razı olsun uzun mesele yaa 

+3 oy
önce (4,306 puan) tarafından

Ahhh yaramı destin beee kardeşimin gelmesini isterdim onu canıma sokarcasına sarılmak isterdim 😭😭😭

önce (7,455 puan) tarafından

Bende babamı 😢🥺

+3 oy
önce (242 puan) tarafından

Yılar değil aylar önce vefat eden kızımın anne ben geldim demesini çok isterdim çok kötü oldm 

önce (459 puan) tarafından

Başınız sağolsun rahatsizmiydi

önce (242 puan) tarafından

Doğuma kaç gün kala kan pıhtılaşmasndan dolayı kalbî durdu karnımda ölü doğum yaptm

+2 oy
önce (3,516 puan) tarafından

Çocukluğumu özlüyorum ama annem bana kızmasın. Çok acımasız eleştirileri vardı ve özgüvenimi kaybetmeme sebep oldu. Daha anlayışlı bir anne, daha ilgili bir baba, daha abi gibi bir abi. Yoksa kalsın. Şu an kendi krallığımı kurdum 😹😹

önce (466 puan) tarafından
+1

Off bunu çocuğuma yapmak istemedikçe çok stres oluyorum sanki her şey daha kötü oluyor. Bugünlerde çok kafama taktım da görünce kötü oldum 😿 

Sana uygun emoji kullanmayı da ihmal etmedim😹😹

önce (3,516 puan) tarafından

Çok tatlısın 😻 ne gördüysek onu uygulamaya meyilliyiz ama inşallah biz onlar kadar olmayız mesela annem benden bi özür dilese belki her şey düzelirdi ama yapmadı. Ben farkına vardığım an özür diliyorum yalvarırcasına😿

+2 oy
önce (25,280 puan) tarafından

Çocukluk halim gelsin isterdim 💔

Hiç bi derdin tasan yok büyüklerin işini yaşamını anlamıyorsun anladıkça hayat grileşti o renkli hayatımız geride kaldı 🥲

+2 oy
önce (1,234 puan) tarafından

Soruyu okuyunca nedense aklıma Barış manço geldi . 

Sonra içeriğini görünce dedem ve babaannem gelse dedim içimden . Ben küçükken rahmetli olmuşlar az buçuk hatırlıyorum yüzlerini. Özledim... mezarlarına bile gidesim gelmiyor çünkü çok ağlıyorum üzülüyorum beni öyle görmesinler 🥲🥲🥲🥲

+2 oy
önce (2,052 puan) tarafından

Ahh 2. Annem ve babam ... dedem ve babaannem kendi evlatları gibi buyuttuler beni .İnan annemle babam o kadar emek vermemislerdir bana hele babam hiç.  Keşke keşke babaannem ve desem geri gelse çok özlüyorum onları 

+2 oy
önce (207 puan) tarafından

Yavrumun gelmesini isterdim kardeşi doğdu ama göremedi :(

önce (459 puan) tarafından

Çok üzüldüm rahatsızmiydi

önce (207 puan) tarafından

Evet hastaydı 4yaşına giricekti

+2 oy
önce (1,046 puan) tarafından

Dedemin gelmesini cok isterdim babamin babasinin.Ben 8ci sinifta okudukda vefat etti bu ay 15yil oldu vefat edeli.Cok guzel insandi.Butun iyi weyler onla birlikte gitti

+2 oy
önce (466 puan) tarafından

Ben yine kendimi isterdim🥹

Allah rahmet eylesin 

+2 oy
önce (8,211 puan) tarafından

Dedemmm canım dedem ah ahh 

+2 oy
önce (722 puan) tarafından

Eski ben ama şimdiki aklım 🥺

+2 oy
önce (1,625 puan) tarafından

Gençligimi getirin pls

+2 oy
önce (190 puan) tarafından

Rabbim mekanlarını cennet eylesin inşallah. Canım anne yarım teyzemin gelmesini çok isterdim 2 ay içinde kaybettik okadar hayat doluydu ki bugün tam 3 sene oldu ama hala alışamadım yokluğuna 

+2 oy
önce (1,948 puan) tarafından

Babamın gelmesini isterdim keşke seni dinleseydim der onu çok sevdiğimi söylemek yanından hiç ayrılmamak isterdim😭😭

Dün dayımın oğlu vefat etti yetim büyüdü annesi bebekken bıraktı dünde evde ölü buldular iki gündür ölmüş içim yanıyor Allah çaresizlik vermesin kötüyüm 😭😭

+2 oy
önce (328 puan) tarafından

Toprak altında uyuyan canım kardeşimi 24 yıldır hasretim ona

+2 oy
önce (1,687 puan) tarafından

Vallahi billahi çocukluğumu 

İlgili sorular

0 oy
54 cevap 5,144 göst.
31 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 754 göst.