+1 oy
94 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (156 puan) tarafından

Hanımlar 15 aylık bir kızm var ek gıda ile arası iyi değil bu aralar çok iştahsz memelekte gitcem siz yolculukta nasıl emziriyorsnz birde abimle gtcm eşim olsaydı bu kadar stres yapmzdm uçaklarda bebek bakım odssı bar emzirmek amcyla 

4 Cevaplar

+2 oy
önce (382 puan) tarafından

bebek ortusu yokmu emzirme icin. ben acigim zaten yakam acik laps diye memeyi cikarip ortuodum emzirme ortusuyle . heryerde emzirilir. bebek bakim odasina tikilmaya gerek yok. yolda yururken bile emzirilir. tesetturluysen tabi memeyi belinden beri taortu aiyiracagin icin daha zor oturup biyere emzirme ortuai ortetek yine emzirirlir. ben taortumun kazagimin yakasindan cikariodum laps diye🤣

önce (156 puan) tarafından

Bn kapalym arkadan belim görünüyo birde tesettürlüyüm 

-Reklam-
+1 oy
önce (2,552 puan) tarafından

Bir tane beyaz tülbent gibi yapmıştı annem bir metreye bir metre iki ucunu bağlayıp boynuma takıp o şekilde emzirdim. Ama örtüye alışık değilse biraz evde alıştırma yap rahatsız olup çekiştirip açabiliyor örtüyü 

Evt bnmde sıkıntım bu örtüyü çekyo üsürümden çok korkuyorum vücüdm görüncek diye tesettürlüyüm en korktğm şey de bu olduğu içn evden bile çıkamıyorm

önce (2,552 puan) tarafından

Cam kenarı koltuk tercih edin abiniz de kafasını diğer tarafa çevirip başka bir örtü tutup size yardımcı olsun 

+1 oy
önce (3,481 puan) tarafından

Ben emzirme önlüğü ile emziriyordum ama alışık olmadığı için cekistiriyordu siz alıştırin rahat oluyor 

Bide Cam kenarına oturun 

Anladm teşekkür ederim 

0 oy
önce (4,882 puan) tarafından

bebek örtüsü iş görür, pencere kenarı alırsan bir tık daha rahat edersin

Nasl biraz daha detaylı yazr mısınz anlamadm korkuyorum ya örtüyü üsğtümden çekse 

önce (4,882 puan) tarafından

pencere kenarında olursan tek taraflı kapatma daha kolay oluyor.üstünü açma konusunda her an tetikte olacaksın, hatta kıyafetini de emzirmeye uygun bir şey olsun. 

gömlek gibi düğmeli şeylerle ben rahat edemiyordum, üstten açılıyor çünkü kapatmak zor oluyor. alttan açıyordum tişört gibi bir şey daha rahatt ettiriyordu. giydiğin şey bol olursa örtüyü açsa bile anlık kıyafetinde kamufle edersin. belin açılmasın diye yelek, gibi bir şey giyebilirsin. 

zaten yanındaki de abin olacakmış yani o da dönüp bakmaz aksine yan taraftan başkalarının da görmesine engel olur.

bi de ben gerçekten emziren bir kadına bakan görmedim hiç. herkes kafasını çeviriyor. bu yüzden çok rahat emzirebiliyordum

ha bi de uçağın içi daracık ona göre çok kaba olmayacak şeyler giy

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 195 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Pakize333 (6,447 puan) tarafından soruldu
+3 oy
5 cevap 121 göst.
+2 oy
1 cevap 59 göst.
+2 oy
4 cevap 150 göst.

Kategoriler