Eltimle aramizda hicbir mesele yoktu. onunla hic arkadas gibi samimi olmayi da hic dusunmemistim. Bu bi ara kaynimlankavga etti o ara bana surekli kaynatamgili anlatiyor herkesin arkasindan kotu kotu konusuyordu ben de kaynatamin bize yaptiklarini dogru bulmadigim icin hak verip dinliyordum. Sonra bunun herkesle arasi bozuldu o ara benimle de hic konusmadi. Sonra kocasiyla da kaynanamgille de arasi duzeldi herkesle iyi geciniyor gibi gorunuyordu. Ama beni ne zaman gorse surekli ayni sekilde herkesin arkasindan laf soyluyor bana gelip şu şöyle yaptı böyle yapti anlatiyor. Ben de buna haksizlik yapiliyor diye hak veriyordum yine ve şöyle yap boyle dusun diye akıl da veriyordum simdiye kadar ama dün farkettim ki ben bir derdimi bir seyimi anlatacagim zaman ozellikle kaynanmgille ilgili oldugunda beni hic dinlemiyor sadece bosver diyor veya konuyu degistiriyor kapatiyor. Tamam konusmak istemeyebilir ama o bana anlatinca ben dinleyip hak veriyordum ne yapmaya calistigini anlayamadim. Bazen dinliyor ama cogu zaman anlasamiyoruz bence. Ve bundan sonra onunla arama mesafe koymak istiyorum. Benim ona karsi hic kotu niyetim olmadi ama onun var gibi. Cok farkli bir kafa yapisi var gercekten artik ondan nefret etmeye basladim gormek bile istemiyorum keske yok olsa. Kimseye de anlatamiyorum kocama anlatsam niye boyle seyleri onunla konusuyorsun der. O yuzden buraya yaziyorum dusunceleriniz?
Sende boşver madem . Seni dinlemiyor diye neden yok olsun kadın . En fazla sen o yokmuş gibi davran olsun bitsin
Sevmedigim icin yok olsun. O yokken her sey guzeldi
Aileden birisiyle diğer bi kişinin hakkında asla konuşma yapma bi sorun olur sen kötü olursun sen böyle yaptın ettin der çıkar kenarı suçsuzmuş gibi. nasıl rahatça konuşabiliyosunuz şaşırıyorum buna gerçekten mesafe her zaman iyidir
Kiz ona da bana da yapilan haksizliklar var onlari o anlatinca ben de anlatiyorum aslinda ilk anlatan oydu. Ki o benden daha scok soylenir kaynatamgilin arkasindan. Dinleyen genelde benim. Anlatma beni ilgilendirmez mi demeliyim onu da oyle diyemem nasil desem diye dusunuyorum.
Arkalarından konuşmanın doğru olmadığını boşvermeniz gerektiğini söyleyerek başla sonuçta hoş bi durum değil birinin arkasından konuşmak ne kadar kötü olursa olsun yanlış bişey
Canım aranıza her zaman bi mesafe koyun
Benim gibi ne dinleyin anlattıklarını
Ne de konuşturun
Benim 5 görümce
2 kaynım
1 eltim
Kayınvalidem var
Ben eşim hariç
Hiç kimseyi dinlemiyorum
Ve konuşturmuyorum.
Konusmaya basladiklarinda ne diyip konusmalarina engel oluyorsun
O an konustuktukları zaman dikkatlerini başka yöne çekmeye çalışıyorum
Yada çocuğu bahane ederek başka odaya geciyorum
Mutfağa cay kahve bahanesi ile kaçıyorum
Dinlemek istemiyorum
Ben de kuzenimle bu şekil dertlestim üzerime kalıyordu bütün laflar. Hiç dinleme yorum da yapma sonra böyle dedi der arkanda
Eltin uyanik. Yarin bigun kendi cikari disi bi durumda senin icin bana hak verdi diyecek ama senin meselende yorum yapmayarak yarin bigun bisey olsa ben yorum yapmadim diyecek. Sende ayni taktikle bosver diyeceksin mevzu yapinca.
Belli ki gel git akıllı hiç bir şeyini anlatma yarın öbür gün kendi söylediklerini unutup senin ağzından bir şey de diyebilir o sana Bir şey anlattığında da onun gibi tepkisiz kal
1,471,726 soru
24,102,532 cevap
332,510 kullanıcı