+1 oy
111 göst.
İnternet & Teknoloji kategorisinde (55 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Aralık gibi doğumun var kısmetse. Neler almalıyım en önemlileri hangileri önceliği nelere vermeliyim şimdilik alt değiştirme matı aldım.beşik aldım bebek arabası aldım banyo küveti aldım mama sandalyesi aldım.. Başka neler almalıyım çünkü hepsini bir anda alamıyorum her ay bir tane iki tane 3 tane miktarına göre alabiliyorum şimdiden alacaklarımı almalıyım yardımcı olur musunuz. 3 ay kaldi

Ek olarak süt sağma makinesini birisi verdi kullanır mıyım bilmiyorum Bir de ince ve kalın battaniyeler aldım. 

2 Cevaplar

+1 oy
(1,450 puan) tarafından

Şampuan emzik puset. Ağız mendili battaniye . Pişik kremi ıslak mendil bez biberon . Süt sagma makinesi de çok önemli.  

(55 puan) tarafından

Emzirme önlüğü de lazım sanıyorum süt sağma makinesinde birisi verdi kullanacak mıyım bilmiyorum

(3,778 puan) tarafından

Süt sagma kesin lazım oluyor iyiki almışım demiştim hanfendinin dediği gibi ağız mendiller çok gidiyorlar büyük.kucjk al gitsin zibinlar 0.3 ay lazım değil deselerde hep kiyafet degisiyorsun kusuyorlar çünkü emzik alabilirsin lazım olacaktır 3 gun ben vermiştim.. etmeyebilir biberon mutlaka al muslin 2 3tane al 2 3 tane battaniye al 1 tane yetmiyor canim yıkandıktan sonra havlusu olsun zaten şampuanla pişik kremleri yazmışlar ben mustella tercih ettim  memnunum..çok kalın kışlıkları alma evde oluyorsun genelde ve sıcak oluyor sac tarağı al yıkayınca illa taranır saçlı doğarsa bebegin😊 tulum alırsan bence fermuarlilar daha iyi geldi bana hava almiyor üşümez mutlaka keçe organizatör al içine hepsini koyuyorsun alt değişimi yaparken çok lazım oluyor derli toplu oluyor hastene çıkışı ben 1 takım 10 aldim diğerlerini 3 set 5li aldim 6 7 takım alt üst hmden almistim onlarda güzeldi kesinlikle patikli olsun eşyaları ilk aylari😊ateş ölçer kulaktan herdaim lazım olacak sana tirnak makası ben makas olandan aldim onla hala kesiyorum. 

(55 puan) tarafından

Uzun yorumun için teşekkürler 

-Reklam-
0 oy
(4,809 puan) tarafından

Aslinda hazır listeler var internette minimal bebek alışveriş listesi yaz google fikir olur sana

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 249 göst.
24 Temmuz 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 331 göst.
28 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Princess_s mother (699 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 133 göst.
30 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Heidi nin koylusu (3,554 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 138 göst.

Kategoriler

1,474,299 soru

24,137,453 cevap

334,373 kullanıcı

...