+1 oy
365 göst.
Diğer kategorisinde (891 puan) tarafından

Kızlar evvelki gün akşam arkadaşın geldi 10 aylık oglum durmuyor kiz mizmizlaniyor babası tel başında hiç ilgilenmiyorum oykeyken gelmiş bana diyor baktığın bir çocuk bit ev işi milletin karıları 4 çocuğu 4 uncu katta bakıyor okula koyup alıp geliyor sen bir çocuğa bile zor bakıyor bi köyde duruyoruz ev bir de müstakil yol kenarında yolun tozu ya camda ya ev içinde sinirden ağlamak hale geldim dedim onlar apartmanda soba yakmaz evleri toz görmez 4 uncu katta  o gün tarhana yaptık 3v işi iki çocuk nasıl yapiyon demiyor daha laf söylüyor bende dün birlikte olmak istedi yorgunum dedim nasıl sinirleniyor sonra dedim millet gibi apartmanda durmuyorum her gün ev süpür sil halim yok dedim köpüŕdü gitti bazen gerçekten delircem ya bu kadar anlayışsız olunmaz

7 Cevaplar

+1 oy
(3,771 puan) tarafından

Ki$ kac yaşındasın sen halin yok

(891 puan) tarafından

32 canim 10 ay önce sezeryan oldum bir gün olsun ne yardım ne destek olmuş bazen o kadar çok ağrım oluyor ki tek başıma bazen yetmiyormuş ama anlamıyor 

(3,771 puan) tarafından

Es desteği önemli en azindan hafta sonu biraz bakıp sen biraz uyusan kendine zaman ayirsan iyi.olir benimde bebegim 7 aylik hafta içi idareediyoruz ama eşim hafta sonu ful alir beni dinlendirir

(891 puan) tarafından

Ay kuzum almasını g3ctim 15 dk bile bakamıyor durmuyor ağlıyor al diye halbuki telden kafasını kaldırıp çocukla ilgilenmiyor

-Reklam-
+1 oy
(5,211 puan) tarafından

diyemedin ellerin eşi çocuk bakıyor, evi temizliyor, bulaşık çamaşır yıkıyor, eşlerine yardımcı oluyor senin gibi üstlerine gelemiyor diye 

(891 puan) tarafından

Dedim canim millet dogalgazli evde 4 uncu katta toz toprak görmüyor benim ev yol dibi yolun tozu toprağı camlar açık olunca evin içine yada cama anlamiyor

+1 oy
(5,280 puan) tarafından

Milletin karısı 4 çocuğa 4.katta eşinden kimseden yardım almadan mı bakıyormuş. Kendisinin o kadar köle olmuş karısı yok muymuş tüh.

Çocuğa 1 saat bak desen nerde kaldın diye yolunu gözlüyordur dediği lafa bak.

(891 puan) tarafından

Kiz bir saati bırak 15 dk bile bakamiyor

(5,280 puan) tarafından

Kolay sanıyorlar kadın işi deyip sıyrılıyorlar. Sonra kadın bunalmaktan dırdır yapınca, çocuklara eve bakmaktan kendine bakamayınca söyleniyorlar. Kendileri yan gelip yatsın anca.

(891 puan) tarafından

Bir de o kadar laf söyleyip birliktelik istiyor ona sinir oldum dün 

0 oy
(4,583 puan) tarafından

Ay nefret ediyorum böyle erkeklerden. Oturup başkasının karısını mı gözetliyor da ne yapıp ettiğini biliyor . Sapık herif. Siz de huyunu bildiğiniz adamları arka arkaya baba yapın . Sanki dört dörtlük babalık yapıyormuş gibi.

(4,583 puan) tarafından
+1

İyi de şikayet edip ilgisiz diye post açıyorsunuz sonra da eşinize bir şey denilince o çok iyi bir baba demeye başlıyorsunuz.  O zaman dengesizlik sizde. Ya ne dediğinizi bilmiyorsunuz yada ne istediğinizi. 

(891 puan) tarafından

Evet ilgisiz ama bu kötü bir eş yada baba olduğu anlamına gelmiyor o adam 1 ay boyunca sandalye tepelerinde yattı hastanede o bebegimiz doğduğunda ben doğuma girerken ağlayarak uğurladı beni evet sıkıntılı biraz aşırı agresif sınırlı ve bazen evet ağzından çıkanı kulağı duymaz ama bu ne sapık nekotu eş nede baba yapar 

(4,583 puan) tarafından

O zaman sen nankörsün bu kadar iyi bir eş bu kadar iyi bir babayı şikayet ettiğin için eşin de sonuna kadar haklı. Seni bu kadar eleştirip beğenmemekle

(891 puan) tarafından

Evet haklısın kardesim

(6,955 puan) tarafından

🤣🤣🤣

0 oy
(18,569 puan) tarafından

Bıraksan 10 dk bakamaz çocuğa 

(891 puan) tarafından

Kıza bakıyor ama oğlan 10 aylık 10 dk zaptedemiyor poposunu kaldırsa bakcak ama popo kiymetli

0 oy
(6,017 puan) tarafından

Gel bi çocuk daha yapalım desen salyalarını akıtarak gelir ama 

(891 puan) tarafından

Aynen öyle canımda kurt akıllandı kısırlaştırdi kendini

(6,017 puan) tarafından

Bendensin 💃💃💃

0 oy
(242 puan) tarafından

Aman erkeklerin hepsi aynı hic bir işe elini sürmezler sonrada laf ederler ben hic umursamıom he de gec keyfine bak 

(891 puan) tarafından

Aman elimden geleni yapıyorum 10 aylık bebekle çok kolaysa kendi yapsın biiii

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 475 göst.
3 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde duygu5524 (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 791 göst.
0 oy
15 cevap 494 göst.
0 oy
3 cevap 310 göst.
4 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,087 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,245 soru

24,136,527 cevap

334,320 kullanıcı

...