+2 oy
499 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1,306 puan) tarafından

Kizlar buraya yazmak icin yaziyom okumak zorunda degilsiniz oyle aklimda kalsin diye yaziyom uzun olacak çünkü hatirlamak icin incigini cincigini anlatmam lazim ben koye annemgikin yanina geldim 10 gün kaldim tekrar esim geldi bizi götürdü daha kalacaktm ama yok dedi neyse eve gttim  ilk gün tline bakmadm 2 gun uykum gelmedi tlini karistirdim daha oncede bi boklar yedigi icin surekli karistirrim neyse net aramalarinda genel ev suriyeli dul kadinlar yakindaki dul kadinlar simdi bulusacagin kadinlar ve bunlari daha bnm gittigim 5 gunde aramis neyse uyuduk o gece ertesi gun bisey olmamis gibi davrandim aksam cocuklari uyutum konusalim dedim yok bnm uykum var erken kalkiyom dedi uyudu ikinci gün uyuma dedim tm dedi dedim boyle boyle aramissin evet dedi dayanamadm dedi hicbis soylemedi baska gorumcemin kizinin dugununden snra ayrilacagim dedim tmm dedi cok zoruma gtti gittim yattim hic konusmadan 2 gun gecti sabah kahvalti hazrlarken kucuk oglum durmadi uyanndirdim bak dedim yok bakamam uykum var dedi bakacaksin dedim aglamaya basladm hıçkıra hıçkıra agladim hic bisey demedi yanima bile gelmedi valizi aldim esyaladini koydum defol git dedim gidecek yerim yok gidemem dedi bu sözü daha cok agrima gtti bnm gidecek yerim var dedim onun esyalarini cikarip kendi esyalarimi koydum küçüğü aldim buyuk oglum 6 yasinda gelmedi aglayarak duraga gttim yanimda para filan bisey yok arkamdan gelir diye bekledim gelmedi aradim gel bizi otogara götür dedim geldi gel eve gidelim yalvarrim soyle boyle zaten gitmekte istemiyodum eve götürdü konustu soyle ozur dilerim boyle ozur dilerim bir daha olmaz hayatinda baska biri mi var dedim yok dedi gidecek yerin olsa gidecek misin dedim bn evden gitmemek icin dedim dedi tmm dedim barismis olduk zaten ayrilmayida dusunmuyom bazilariniz okuduysa cok kizacak ama cocuklarim cok kucuk ve babalarini cok seviyolar gozumle gormedikten snra tek gecelik birseyde bitiremeyecegimi anladim bu olaydan snra cocuklarim cok seviyo 

13 Cevaplar

+14 oy
önce (1,443 puan) tarafından

Hayatınızın, sağlığınızın da mı kıymeti yok? Kızmak kimsenin haddine değil ama hastalık getirse o pis kadınlardan ne yapacaksin? 2 tane çocuğun var birde

önce (2,237 puan) tarafından

Bı tanidigimin eşi eskorttan **** getirip bulaştırmıştı coluga çocuğa 

Evet. Benim komşumun da eşi HPV getirmiş. Kadında HPV çıktı. Kansere çevirmesin diye sürekli kontrole gidiyor. Başka bir tanıdığım da a.ids getirmiş şuan eşi a.ids oldu. Çocukları bile lavaboya kullanırken korkarak kullanıyor anne babalarından hastalık geçer diye. Kendi canının kıymeti yok da çocuklarının canının da mı yok

önce (2,237 puan) tarafından
+1

Böyle aldatanlar sürünerek gebersin inşallah. Yazık o kadinlara ve çocuklara.

Amin inşallah iğrenç pis.likler

önce (1,385 puan) tarafından

Birşey demek de istemiyorum seni üzmek te istemiyorum kalbini de kırmak istemiyorum bacım sadece huylu huyundan vazgeçmez boşanmayı düşünmüyormussun belliki için alıyor kocanın telefonunu karıstırma. 

-Reklam-
+6 oy
önce (15,111 puan) tarafından

Kusasım geldi midesiz herif. Neyini unutmamaya çalışıyorsun bunu ben kendime yapmış olsam unutmak için kafam kopsun isterim avuntun da şahane tek gecelik bir şey. Hastalık kapınca da bunu söyle kendine, sil bence bunu hatırlamak daha can sıkıcı yani

+4 oy
önce (28 puan) tarafından

Canım sen kararını vermişsin ve seni anlıyorum sana tek diyeceğim senin yerinde olsam bu postu silerim çünkü bazı insanlar linç etmeyi seviyor kendini üzdüğün ile kalırsın sana yararindan çok zararı olur rabbim eşine Hidayet versin çocukların ve sana da huzur mutluluk versin 

+3 oy
önce (21,016 puan) tarafından

Ne denir ki bunca şeye rağmen ayrılamam diyorsan bu adam yine yapar ve sen yine kabul edersin bu döngü böyle devam eder gider 

+3 oy
önce (23,689 puan) tarafından

Kabullen ve devam et ama hep yapmaya devam edecek bunu da unutma 

+3 oy
önce (6,694 puan) tarafından

Biz kızsak lâf söylesek sana ne fayda sen aldatılmayı değer görmemeyi kabullenmişsin eşin seni daha çok aldatır nasıl olsa affeden çocukları bahane eden karısı var her aldatılan çocuklar babalarını seviyor diye yanında durursa o çocukların vay haline 

+2 oy
önce (359 puan) tarafından

Ne yazacağımı bilemiyorum ama sizi anliyorum ne yazıkki birebir aynisi gelmedi başıma ama size güçlü olmanıza hayran kaldım ben çok zayıfim..

Allah yardımcınız olsun.. böyle bir adami bos bırakmayın 10 gün çok fazla ben daha 1 gün kalmadim annemgilde  

Kendim icin söylüyorum kendimden yana yapılabilecek her seyi yapmis olmak beni çok yoruyor ama vicdanim rahat olursa Allah in adaleti ve bana vereceği karşılık çok büyük olur bu değişmez o yüzden kendime kıyım projesiyle Rabbime sığınarak devam ediyorum ya bu ugurda sağlığımdan olurum ya yuvamdan.. yani karışık oldu ama neyse Rabbim gücünüzü artırsin yuvaniza saadet huzur gelsin

önce (1,065 puan) tarafından

Biraz önce senin postunu okumuştum Senin adına da çok üzüldüm Allah yardımcın olsun ama şunu söylemek istiyorum ki sen asla zayıf birisi değilsin Rabbine güvenip dayanan kimse nasıl zayıf olabilir ki sen gayet imanı kuvvetli yüksek birisin sadece kendini bırakma Allah yardımcın olsun

önce (359 puan) tarafından

Allah razi olsun bu kadar cok düşünmek de seytan mıdır acaba 

+2 oy
önce (8,760 puan) tarafından

Bari eşine boşanmak istemediğini hissettirme de biraz korksun tövbe etsin yapmasın 

+2 oy
önce (12,004 puan) tarafından

Midem bulandı size mutluluklar

+1 oy
önce (693 puan) tarafından

Anlamadigum Esim aramış dul kadınlari yoksa eve mi cagirms birlikte olms Allah yardımcın olsun kardeşim 

+1 oy
önce (4,399 puan) tarafından

Allah ikinize de akıl fikir versin . Adam kadınlardan hastalık kapsa sana da bulaştırsa o sırada hamile kalsan hastalıklı çocuk doğsa ne yapacaksın.  Çocuklarım babalarını seviyor diye bir şey mi var yahu. Arama geçmişine bak iğrenç sapıklıklarla dolu. Benim aklım çıkar böyle sapık ruhlu adama çocuk mu emanet edilir . Kendi çocuğu bile olsa ona neler yapar diye aklıma bin türlü şey gelir . Siz mi genişsiniz her şeyi nasıl bu kadar normalleştiriyorsunuz. Daha önce de yaptı diyorsun yapsına rağmen ikinci çocuğa hamile kalıyorsun. Öyle adamla hâlâ aynı yatağı paylaşıyorsun. Adamı hâlâ ödüllendiriyorsun. 

0 oy
önce (3,770 puan) tarafından

Hal böyleyse görmezden gelmeyi bileceksin. Onuda ancak kalbinden söküb atarak naşarırsın. İyi sevgili, iyi eş olmanız zor. İyi anne baba olursunuz inşAllah. Eşinden hiç bir duygusal beklentiye girmemen senin için iyi olur

önce (3,770 puan) tarafından

Ha bide telefonunda ne bulsan kendi telefonuna aktar. Gmailde sakla. Yarın öbürgün ne olacağı belli değil. 

0 oy
önce (15,684 puan) tarafından

Berbar olmuş mu 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 762 göst.
28 Mart 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 582 göst.
7 Haziran 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 1,459 göst.
14 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Asyam (2,365 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 709 göst.
16 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sadevatandas (2,127 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,569 soru

24,100,483 cevap

332,387 kullanıcı

...