+1 oy
203 göst.
Diğer kategorisinde (420 puan) tarafından

Kızların birinin size birşeyler yaptırmak istemesi veya emir vererek konuşması yada sizden yaşça büyük olmasını kullanarak hareketlerde bulunması sizi ne kadar rahatsız eder yani görümce işte:)ilk başta bişi olmaz diyordum artniyet aramiyordum ama artık bilerek yaptığını düşünüyorum ve beni rahatsız etmeye başladı nasıl bir sınır koymalıyım daha sakin kalarak benim ani fevri çıkışlarım kalbinide kırmak istemiyorum ben yirmi beş kendisi 37 yaşlarında 

4 Cevaplar

+2 oy
(913 puan) tarafından

Dediği anda başka bir işle uğraş sorarsa aa unuttum falan dersin kirmadan dökmeden dediğini de yapmadan , zamanla o da anlar 😁

(420 puan) tarafından

Hah işte bana böyle taktik lazım:)))

-Reklam-
+1 oy
(24,153 puan) tarafından

35 yaşındayım kendimden altı yaş küçük yengem on yaş küçükte görümcem var hiç birine de senden büyüğüm benim isteğimi yapmalısın gibi bir tavir takinmadim ki bence bu çok ayıp biri bana yapsa da kabullenmem yardıma ihtiyacın varsa yaparım ama benim yapmam gerektiğini düşünüyorsan ben seninle aynı fikirde değilim derim ölçülü ve kesin bir tonda sınırımı çizerim 

(420 puan) tarafından

Yani çok düşündüm durumda kendime bile kızdım hani kötü düşünüyorum vs yaptığı hareketleri düşününce haklı olduğumu düşünüyorum sadece ne yapmam gerektiğini tam olarak bilmiyorum galiba o yüzden bi sizlerle de sormak istedim 

0 oy
(1,302 puan) tarafından

Emır vererek konuşursa güzel bir dille hoşlanmadığını söyleyebilirsin. Ama atıyorum bir bardak su getirir misin gibisine rica da bulunursa getir büyüğün sonuçta

(420 puan) tarafından

Tabiki de büyüğüm o konuda hiç gocunmam ama mesela bi rekabet haline girdiğini hisedebiliyorum onlar yapsın ben niye yapıyım gibi his uyandırıyor bende kayınvalideme gitsek daha oturmadan kaldırabilir yani birazda beni bana değersiz hissettiriyor sanki söylemezse biz kalkıp kendimiz yapmicakmisiz gibi hâlbuki öyle değil o söylese de söylemese de kalkıp yaparız yani biz gelinler olarak nerde ne zaman yapacağımızı da biliriz bi nevi hoşuma gitmiyor kalabalıkta olsun misafir olsun biliyoruz ve yapıyoruz ve buna bi sınır koymam gerektiğini düşünüyorum saygısızlık yapmadan kırıcı bir durum olmadan 

0 oy
(2,300 puan) tarafından

Hiç öyle işim var moduna girip duymazlıktan gelme falan yapmam direkt söylerim yaşça büyük olman bana Emir vereceğin anlamına gelmez diye anne baba olsa neyse alttan alırsın ama görümcek alttan alınması tavrını koy

(420 puan) tarafından

İnan hiç hoşlanmıyorum insanlarla çakismayi ve hep beni buluyor kimseye hiç bişi yapmıyorum kendi halinde bayanım ben yapmıyorum onlarda yapmasın onlarda yapmasın kafasındayım ama maalesef öyle olmadığını anlıyorum biliyorum 

(2,300 puan) tarafından

Kendi halindesin karışmıyorsun diye üstüne geliyorlar zaten 

(420 puan) tarafından
+1

Çok haklısın 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 369 göst.
5 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 201 göst.
30 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ebruliiiiii (356 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 172 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Pakize333 (7,053 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 482 göst.

Kategoriler

1,474,855 soru

24,145,555 cevap

334,653 kullanıcı

...