+1 oy
150 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (227 puan) tarafından

Kızlar fikrinize ihtiyacım var ben 31 eşim 38 yaşında bu sene KPSS gireceğim (2026) ve tayinciyiz haziran temmuz gibi farklı bir ile (doğudan batıya) tayinimiz var kızım 4 yaşında eşim ikinci çocuğu çok istiyor gibi şakasını yaptım kızımla eşim gerçek sandı ağlayacaktı neredeyse ama ben tabi ev taşıma sınav vs bu sene olmaz diyorum spiral ile korunuyorum bugün yakınımızın bebeği oldu görmeye gittik böyle içli içli baktığını görünce üzüldüm sizce spiralı çıkarıp eşime söylemeden bir süpriz mi yapsam yoksa mantıklı olan bir sene daha beklemek mi açıkçası KPSS de benim için çok önemli hem hamilelik hem çocuk hem taşınma telaşı arada kaynar yine diye çok korkuyorum

9 Cevaplar

+2 oy
önce (4,313 puan) tarafından

Kesinlikle arada kaynayacak, bence önceliğin sınav olsun bir yıl ertele zaten sınavı kazansanda kaybetsende çocuğu yine düşünürsün canım ama bu içinde ukde kalmasın 

önce (227 puan) tarafından
+1

Doğru canım çok haklısın teşekkür ederim çok kalp 

-Reklam-
+2 oy
önce (23,786 puan) tarafından

Sınava kadar ertele sınav geçince yap gitsin 

+1 oy
önce (1,418 puan) tarafından

Canım ben de sen gibi böyle kararsızlık içinde iken 2024 hazırlanırken sürpriz şekilde hamile kaldım , her halde gönülden isteyemedim ki 6 Mayıs da kalbi durdu:( kürtaj olup 3 gün ağlayıp masa başında ağlaya ağlaya sınava hazırlandım. Şükür iyi puan aldım direk ağostos ayında çocuk düşündük ve rabbim 9 Mayıs'ta bize bebeğimizi verdi..

Velhasıl şöyle ben senin sınava güzelce odaklanmanı tavsiye ederim , sınava 2,3 ay kala hamilelik çalışmalarına başlarsın ama ikisi çok zordur inan ki, hem kızın 1 sene daha büyümüş olur. İnan oğlum 5 buçuk yaşında diğeri de  3 buçuk aylık o kdr çok seviyor ki kardeşini, kıyamıyor ona, her bakımında yardımcım olmuş.

Ama sınav varken hamilelik veya bebek inank  asla yapamazsın.. ben yenidoğan bebekle mülakata bile zor hazırlandım 

Yaaa içten ve samimi cevabın için teşekkür ederim çok haklısın canım vazgeçtim bile :))

+1 oy
önce (3,561 puan) tarafından

İki çocuklu biri olarak yazıyorum, önce sınavınıza girip, sonra başka çocuk düşünün. Şuan şartlar ders çalışmaya çok uygun. Hamilelik bulantıları, stresi vs ile gerçekten zor oluyor. Kalben istiyor olabilirsiniz ama mantıklı hareket etmek en iyisi. 

Doğru canım bir ömrü etkiliyor bir sınav malum,çok haklısın

+1 oy
önce (5,452 puan) tarafından

Eline işini almadan sakın hamile kalma bak dost bil beni sakın sakın yapma sınavına gir evini taşı bebeğini yap 

Oyyy canımsın o kadar içtensiniz ki gerçekten kesinlikle bir anlık duygusal boşluğa düştüm ama çok haklısınız 

+1 oy
önce (23,055 puan) tarafından

Tabi ki duygusal karar verme. Önce atan sonra çocuk dogurursun. Çocuk olursan atanma işi ötelenir birkaç yil

+1 oy
önce (1,092 puan) tarafından

Ne okumuştun canım ?

Bende ünv okudum sonra eviendim ve sınava hazorlanamadim. 3 tane çocuğum oldu . Kendime ayıracak hiç vaktim olmuyor.

Mesleğini eline al öyle çocuk yap canım. 

+1 oy
önce (208 puan) tarafından

Ben 4 yıldır uğraşıyorum atanamadim. Evlendim çocuğum oldu. Bazı şeyler ertelemeye gelmiyor hayat geçiyor zaman geçiyor. Ama yerinde olsam kpssyi dener çocuk sonra düşünürüm ne de olsa bı çocuğun var . KPSS zaten çok yorucu bi süreç çok bunalacaksin cok daralacaksin araya bide hamilelik girerse stres sıkıntı altında geçer bütün süreç. 

+1 oy
önce (2,961 puan) tarafından

Eski postlarınızın hemen hemen hepsi eşinizden şikayet üzerine. KPSS olmasa bile 2. çocuk konusunda esinizden emin olmanız gerekiyor bence

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,015 göst.
19 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,169 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kizilaslan (2,100 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 134 göst.
0 oy
9 cevap 273 göst.
4 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Nuraydnn (244 puan) tarafından soruldu